Kāpēc?

Reitings 42
Reģ: 15.02.2013
Čau, meitenes.

Es zinu, ka jūs neesat ārsti, bet tomēr... varbūt kādai tā ir gadījies. Situācija tāda, ka šoreiz mēnešreizes ir vismaz 3x vājākas kā parasti tas ir. Ar to es domāju, ka asiņošana ir krietni mazāka kā parasti. Vai ir pamats uztraukumam?
23.02.2014 00:16 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Nu skaidrs susur. Forši,ka Tev viss nokārtojās ;)
25.02.2014 00:20 |

Reitings 468
Reģ: 29.01.2009
Zidtarpins, Tu pat nevari iedomāties, cik laimīga esmu, ka viss ir ok!!! :)
25.02.2014 00:23 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
:)
25.02.2014 02:20 |

Reitings 258
Tam vajag sekot dinamikaa. Pus gadu paveero Mr, un ja tad redzi ka ir probleema ej pie aarsta. Man piem bija loti stipras mr liidz 19 gadiem, tad peeksni palika pavisam iisas. Un taa turpinaajaas. 5 gadus.... Biju pie g. teica ka taa vnk notika ar organismu. Shobriid esmu staavoklii, taa kaa redzi iisas mr ne vienmeer ir veseliibas probleema
25.02.2014 08:10 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Dazhreiz skjiet, ka pie ginekologiem sievietes nelabpraat iet un tad nu katrai otrajai atklaajot visaadas biesmiigas slimiibas, ginekologi cer, ka pie vinjiem biezhaak naaks :) Reizi gadaa mekleet veezi kruutiis, dzemdes kaklaa, mekleet cistas un tad opereet- briizhiem shkiet, ka ginekologiem aizgaajis ciet un galiigi nav ko dariit. Ja visas naaktu reizi gadaa un visaam pateiktu, ka veselas, neviena nenaaktu vairs :) Bet ja baida ar slimiibaam, imitee aarsteeshanu, tad gan izskataas, ka baigi svariigs aarsts :)
Ja sievietei nav nekaadu suudziibu- vinjai var buut pilns ar cistaam- taas pashas ar laiku uzsuucas. Jaaarstee tikai tad ja traucee. Un galu galaa kas taas par pirmsveezha shuunaam? Vai nu ir vai nu nav veezis. Un kaapeec tik liela koncentreeshanaas uz vienu orgaanu sisteemu? Ja cilveekam lemts nomirt, nomirst taapat. Un vispaar, ir 101 veezha veids- cik biezhi sievietes paarbauda resno zarnu, kunjgji, plaushas, smadzenes, dzimumziimes? :) Domaam liels speeks- katreiz paarbaudot un mekleejot veezi, sieviete ar domaam to var sev patieshaam piesaukt.
Vieglaakas meeneshreizes un pirmsveezha suunas? Nopietni?!
Imee
25.02.2014 08:28 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Hmm, piekrītu klarlack. Latvijā ir kaut kāds ginekoloģijas kults, tas jau brīžiem tiešām nav izturami. Reāli, pie visiem ārstiem ir jāiet vienreiz gadā, nevis tikai pie ginekologa. Tikai to nez kādēļ neviens nedara.
25.02.2014 08:40 |

Reitings 468
klarlack, interesants domu gājiens!
Īsti gan nesapratu...Tavs ieteikums būtu iet pie ārsta tad kad kaut kas jau sāp? Vai tomēr pārbaudīties katru gadu? Bet ja jau nekas nesāp, kāda vellna pēc tad dzīties pie tā ārsta un lieki meklēt vēža šūnas? Un ja nu atrod tās šūnas, sanāk, ka pats cilvēks sev viņas ir piesaucis, jo gājis pārbaudīties?

koshlene, nav tas tikai pie mums, Latvijā.
25.02.2014 21:40 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Uz šo jautājumu var atbildēt ginekologs, kas ''iemetis aci'' :D Hormoni maķenīt savādāk uzvedas.. tad arī jānoskaidro - kāpēc!? :)
25.02.2014 21:45 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Susurs
Man vienkaarshi shkjiet, ka taa sievieshu kaajstarpes peetiishana ir nepamatoti paarspiileeta. Dzemde un kruutis nav dziiviibai svariigi orgaani. Pat ja ir veezis, tos jebkuraa briidii var pilniigi izopereet aaraa. Un cilveeks var dziivot pilnveertiigu dziivi (ja gribas beernus, var adopteet).
Bet, piemeeram, plaushas, smadzenes, kungjis, resnaa zarna utt. ir dziiviibai svariigi orgaani un tos nevar vienkaarshi izgriezt aaraa. Cilveeks 100% nespees dziivot pilnveertiigi. Tad mans jautaajums ir- kaapeec taada uzmaniiba nesvariigam orgaanam, bet dziiviibai svariigos orgaanus atstaaj novaartaa? Kaapeec ik gadu nepaarbauda visus iepriekshmineetos orgaanus? Tas ir nelogiski, taapeec izskataas peec kaut kaada ginekologu maarketinga. Taapat kaa daudzi ginekologi iesaka un puulas pierunaat lietot kaadas konkreetas firmas kontracepciju. Un parasti to piedaavaa visaam klienteem taapeec rodas aizdomas par kaadas farmaceitiskaas kompaanijas lobeeshanu. Bet taa jau cita teema.
25.02.2014 21:56 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Man tā bija, ka 1 mēnesi švakas, švakas MR. Tieši biju pierakstījusies pie ārstes uz ikgadējo un viņa uztaisīja USG. Teica, ka viss ir noticis un viss ir baigi smuki, parādīja nākamo olšūnu, kura gatavojas ovulācijai. Tā vnk gadās ;)
25.02.2014 21:56 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Var būt, ka tā sagadījies, var būt problēma. Uzreiz pie ārsta neskrietu, bet ja arī nākammēnes rodas kaut kādas problēmas, vai vienkārši sen nav būts, tad gan pierakstītos.
Man bija sāpīgas mēnešreizes, kas reizēm izkrita pavisam un esot attiecībās tas sagādāja daaaudz stresa :D Aizgāju pie ārstes, viņa man paziņoja - tas tāpēc, ka jūs nesen esat ceļojusi pa dažādām laika un klimata zonām. Tad sapratu, ka jānomaina ārstu un voilā - jaunā daktere atrada cistu, kura mīlēja kā tāds Jēzus nākt atpakaļ ja ne gluži pēc trīs dienām, tad ik mēnesi gan.
25.02.2014 22:06 |

Reitings 468
aaaaa :@ uzrakstīju klarlack atbildi un netīšām nospiežot uz reklāmas pazaudēju visu.
Bet galvenā doma bija tāda, ka pilnībā piekrītu Tev par to, ka netiek pievērsta tik pat liela uzmanība dzīvībai svarīgajiem orgāniem.

Par tām zālēm runājot. Ārsts saņem % no izrakstīto recepšu daudzuma no konkrētās kompānijas. Un tālākais jau paliek uz ārsta sirdapziņas, vai viņš tos hormonus izraksta kad tas patiešām ir nepieciešams, vai tikai lai raustu naudiņu...diemžēl. Es gan paļaujos uz savu ārsti, un zinu, ka viņa (vismaz manā gadījumā) necenšas uzvārīties uz mana veselības rēķina.
25.02.2014 22:29 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Susurs, par tiem Cin palasi gan, un nevis latviešu saitus, bet kaut vai anglisko wiki...
25.02.2014 22:34 |

Reitings 598
Reģ: 12.02.2014
Pagājušās vasaras sākumā man tā bija. Pirmā doma - grūtniecība. :D Uztaisīju testi un tas bija negatīvs. Nākošajā mēnesī atkal viss kā parasti, nekādu problēmu. Manā gadījumā iemesls bija - saule, ļoti daudz un karsta saule. :)
25.02.2014 22:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits