Eirovīzija FINĀLS

Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
nu ko, sākam :D
kas patīk/nepatīk?
22.02.2014 21:41 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
ES BALSOŠU PAR KAĶI!!!

Es arī! :D

Katrā eirovīzijā ir bijuši kaut kādi pozitīvie, priekš kam viņiem? Tapēc, ka viņi būs pozitīvi viņi tālu tiks? Zaļumballē
varbūt iegūtu pirmo vietu, bet nejau eirovīzijā.
23.02.2014 10:04 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
mums jau vajag aizbraukt tikai ievilkt ķeksīti, ka esam bijuši pārstāvēt LV un viss... kāda runa varbūt par uzvaru... :D
23.02.2014 10:15 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Drausmas. Latviešiem tiešām laikam patīk zemoties. Atliek uzrakstīt kkādu stulbu " Paldies latiņam", un visi čurā biksēs.

Ak , Dievs! Es tikko apskatijos , kas parstaves Latviju ( nesekoju lidzi Eirovizijai ), ar kadu dziesmu un tas tacu ir vnk pizgec :D Izsmiekls . Kuda mir katjetsa
23.02.2014 10:19 |

Reitings 774
Kkada tupa tauta esam
23.02.2014 10:19 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Es nesaprotu tās, kuras saka, ka Eirovīzija nav nekāds krutais konkurss. Kā nu ne - pa TV visā Eiropā rāda, raksta miljons potālos, avīzēs un žurnālos, reklamē. Vai tad jums galīgi vienalga, kāds viedoklis rodas par mūsu valsti? Man, personīgi, nē.

Mēs esam lieliski parādījuši sevi vairākās jomās, it sevišķi sportā, it sevišķi šogad. Nezinu, kā jūs, bet es tiecos uz apbrīnu. Arī savā dzīvē gribu darīt visu pēc iespējas labāk. Tas gan nav pašmērķis, bet vai tad nav kruti, ja kāds nodomā, vai vēl labāk - pasaka: "Ziniet, tā Ance (ievietot šeit savu vārdu) ir viena kruta sieviete. Ko tik viņa nemāk, visu dara lieliski." Tāpat, man šķiet, arī ir jādomā dažādu starptautisku pasākumu virzienā. Lai cilvēki brīnās - tik maza valsts, pat 2 miljoni nav, bet tik kruti darbojas. Tāpēc tādām lažām tur nav vietas - vienalga, cik nožēlojams konkurss, mums jābūt par to labākiem un pat, ja iznākums nav pozitīvs, jābūt pārliecinātiem, ka esam izdarījuši VISU, lai mēs būtu labākie.

Neizprotu, ko tā dziesma vispār darīja pusfinālā. Nu, ielu muzikantu bariņš. Es pēc šī gājiena noteikti pārdomātu, vai nākamajā gadā vispār šajā konkursā LV vajadzētu startēt, izrevidētu tās "godājamās" žūrijas rindas, kuras šo dziesmu izvirzīja, jo tā ir blamāža. Jā, pieļauju iespēju, ka šī dziesma arī tiks tālāk uz Eirovīzijas finālu, bet man, personīgi, par to nebūs nekāda prieka, jo tas līmenis ir tik zems, cik zems tas nav bijis visu šo gadu laikā.

Objektīvi spriežot, arī Donam tur nebija vietas, tā nebija viņa labākā dziesma. Viņš vienkārši cerēja uzlekt uz savas popularitātes viļņa cerībā, ka tas viņu aiznesīs līdz Norvēģijai vai kur tur tas konkurss šogad notiek. Nesanāca, es domāju, tas viņam ir lielākais aplauziens līdz šim.
23.02.2014 10:21 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Churchill, es arī regulāri darba dēļ kontaktējos ar ārzemju cilvēkiem un visu šo gadu laikā, kurus strādāju, neviens vēl nav izteicis komentārus par mums Eirovīzijas dēļ. Politiķu, sportistu, mūsu operdziedātāju vai tādu mākslinieku kā Vestards Šimkus, dēļ - jā, par to ir dzirdēti izteikumi. Bet Eirovīzija... vismaz mana darbā neviens nav Latviju pēc Eirovīzijas vērtējis.
Ja vērtētu pēc Eirovīzijas, tad visas Eiropas valstis ir tizlas un netalantīgas. Ja tiešām Eirovīzija ir tas kritērijs, pēc kura komentēt valsti vai spriest par to, tad skumji.
23.02.2014 10:44 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Es gan no studentiem esmu dzirdējusi, ka viņi zina Latviju tikai no Eirovīzijas. Tiesa, visi vēl studenti un ne ar ekonomiku saistīti, tāpēc ne par ārzemju politiku šie interesējas. Tā ka ir daļa, kur Eirovīzijai pievērš lielu nozīmi (Grieķija, Turcija, Balkāni).
23.02.2014 10:59 |

Reitings 43
Reģ: 09.10.2010
Nākamgad ārzemnieki varētu veidot duetu ar Kombuļu Inesi, būtu vēl lielāks "pozitīvi jautrās" dziesmas efekts.
Grr, man tomēr laikam neliekas, ka jebkāda uzmanība ir laba.
Lai gan ir tās kaimiņu būšanas, bet katru gada fināla desmitniekā ir arī labas dziesmas, kuras tiek tālu tikai tādēļ, ka vienkārši ir smukas.
23.02.2014 11:09 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Nav taču nekādas starpības kādu dziesmu sūta. Ne jau Eirovīzijā balso par kvalitatīvu mūziku.. kad Bonapartus aizsūtīja viņi vispār kādi pēdējie palika. Balso par kaimiņvalstīm, šovu, frīcīgumu. Un jā, smukiem puisīšiem. Bet ne jau labu mūziku.
23.02.2014 11:12 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Bonaparti vismaz tika arā no pusfināla, kamēr visi pārējie pēdējo gadu laikā pat pusfinālos ir pēdējie.
23.02.2014 11:15 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu Still!
Eirovīzija tiešām nav tas, pēc kā vērtēt kādu valsti!
Tajā pat laikā latviešu mūziķi nepārtraukti gūst godalgotas vietas dažādos starptautiskos instrumentālos un vokālos konkursos! Lūk, tādām godalgām ir nozīme, lai arī par tām netiek plaši runāts presē. Latvijas kora mūzika ir ļoti augstā līmenī, Latvijas kori nepārtraukti startē tiešām nozīmīgos starptautiskos konkursos! Mums ir izcili pianisti, vokālisti u.c. mūziķi, kas ar godu nes Latvijas vārdu pasaulē.
Protams, ir cilvēku kategorija, kuriem "starptautiski panākumi mūzikā" asociējas tikai ar Eirovīziju, jo par šo konkursu tiek plaši rakstīts presē un diskutēts sabiedrībā. Nevienu nenosodu, katram savas vērtības.

Ance, es piekrītu, ka ir svarīgi nest savu vārdu. Arī es savā dzīvē tiecos darīt visu pēc iespējas labāk. Esmu topošais doktors un arī tagad, rakstot publikācijas, rūpīgi izvērtēju, kur ir vērts startēt un kur nav, jo tas, ka mans uzvārds parādīsies kaut kādā mikimaušu žurnālā - tas man nekādu godu nedarīs. Pieņemu, ka mūziķiem ir tāpat - ir tādi, kas kotējas tikai Eirovīzijai, bet ir tādi, kuri ļoti labi saprot šī konkursa jēgu un saprot, ka atrašanās tajā viņiem nekādu godu nedarītu!
23.02.2014 11:16 |

Reitings 17
Reģ: 16.10.2013
Kārtējo reizi pierādās latviešu tieksme skatīties uz visu negatīvi. Dažreiz tiešām žēl ,ka vairums visā saskata slikto. Es neskatījos eirovīziju,bet priecājos par ārzemniekiem-pozitīvi un nesamāksloti. Visi Doni un tiripiri,protams, skaisti dzied, bet ne viņi prieku izstaro ne ko.
Nesaprotu šito cepšanos par to ko neviens vairs neietekmēs :D
23.02.2014 11:22 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Jūs vēl nespējat to pārdzīvot? :D Neko tāpat vairs nevar mainīt, kā ir tā ir.
23.02.2014 11:26 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
freya, bet ir taču starpība, tavs vārds tiek pasniegts mikimausu žurnālā. Ja pat tur tas tiek pasniegts kā: "Nu, ko tur tā freya, viņa pat mikimausiem neder." tas tik un tā nav forši.Tāpat ar šo konkursu - pagājušogad mūsu delegācija bija ļoti labi pastrādājusi, nebija pārāk apkaunojošu komentāru, atšķirībā no tā gada, kad startēja Anmary...
23.02.2014 11:31 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
visi pārējie pēdējo gadu laikā pat pusfinālos ir pēdējie.

Un kas palika pēdējie? Visi lielie, vietējie favorīti. Piemēram, pagājušajā gadā arī tikai aizsūtīta dziesma, par kuru te uz vietas visi sajūsmā spiedza, cik satriecoša. Gluži kā šogad par Donu. Gandrīz vai izcilākais mūzikas sasniegums. Vai tai bija kaut kādi panākumi lielajā konkursā? Nē. Vai tur lielajā Eirovīzijā kādu interesēja, ka pie mums meitenītes čurāja biksiņās dzirdot to dziesmu? Nē. Šogad ar Donu būtu bijis tas pats. Toreiz, kad Kleinu ar latviešu dziesmu aizsūtīja(kas arī visiem uz vietas likās satriecoša), vai bija panākumi? Nē. Visus tos gadus tika sūtīti lielie favorīti, kas nekur netika. Šogad vismaz nav tāda situācija un būs smieklīgi, ja tā melodija pielips viņi tiks ārā no tā pusfināla :D
23.02.2014 11:31 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
skatos tagad atkārtojumu, nu vajadzēja Ralfam tikt, vajadzēja! Nu nekas, priecāšos ja ne par aarzemnieku dziesmu, tad vismaz par Jorana pozitīvo attieksmi.un ir jau ir tā dziesma lipīga, tik tie vārdi šausmīgi truli :D
23.02.2014 11:46 |

Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Ance, tev šogad jāpiesaka sevi E.vīzijā. Tiksi pusfinālā, mēs cosmo balsos par tevi.
23.02.2014 11:49 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Jāpiekrīt arī Jasmin! Jau vairāku gadu garumā ir piedalījušās arī tiešām labas dziesmas no Latvijas, tie paši minētie Bonaparti - vokālais sniegums augstā līmenī! Vai kādu tas Eiropā interesēja? - NĒ! Vēl viens pierādījums tam, ka ne jau kvalitātei ir nozīme šajā konkursā.
23.02.2014 11:50 |

Reitings 774
Nu tad nākamreiz varbūt var eirovīzijā laist kādu 3 klases bērmu kori?
23.02.2014 11:51 |

Reitings 408
Reģ: 16.02.2014
skatos tagad atkārtojumu, nu vajadzēja Ralfam tikt, vajadzēja! Nu nekas, priecāšos ja ne par aarzemnieku dziesmu, tad vismaz par Jorana pozitīvo attieksmi.un ir jau ir tā dziesma lipīga, tik tie vārdi šausmīgi truli

Piekrītu! Nesaprotu, kāpēc iebalsoja to cake to bake.. Eh..
23.02.2014 12:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits