Un vakara noslēdzošais uz nerviem krītošais priekšnesums ir Laurixsam. Brrr, pilnīgi nespēju klausīties. Kādam tiešām patīk viņa mūzika? Nopietni? Par gaumi, protams nestrīdas, bet tomēr.
Donu Jūs gribat tikai tāpēc, ka feins puisis-kā visi letiņi balso par izpildītāju, bet nedomā, par dziesmas kvalitāti un izpildījumu un to kas patīk Eiropai... A pēc tam , ka Eiropa nebalso tad noliek to nabaga mākslinieku ko paši iebalsoja -tipiski LV! :)
es esmu dziedējusi un kvalitātes ziņā S.Tina pārsit visus un nekad nedomāju, ka par šo personu tādu vārdus teikšu, es kā normāls cilvēks ar muzikālo dzirdi balsoju par dziesmu ar potenciālu!
Heartkiller, jā. Mēs neesam nekādi tuvie sirdsdraugi, bet vairākkārt esam tikušies privātos un darba jautājumos/notikumos. Ja man viņš būtu jāsatiek katru dienu, game over ar mani būtu, jo viņam tiešām enerģija teju sprakšķ pa visām šūnām un tieši tik laimīgs viņš izskatās arī ikdienā, bet patiesībā viņš ir ļoti mīļš, labestīgs un māksliniecisks puika, tāpēc man gribas viņu aizstāvēt. :)