Pirmkārt, nepiekrītu viedoklim, ka šķirto ģimeņu bērni nevēlas laulību.
Mēs ar topošo vīru, esam no šķirtām ģimenēm un mums tieši ir ļooooti svarīgi izveidot savu ģimeni, pierādīt, ka tas kādu modeli ir rādījuši mūsu vecāki, nav modelis, kuram ir jāseko. Mēs esam procesā, lai radītu paši savu ideālo modeli :)
+ man apkārt ir vairāki puiši no šķirtām ģimenēm un visi grib nākotnē sievu un bērnus, nevis tikai dāmas ar kurām kopā pagulēt kādus gadiņus.
Otrkārt, es esmu lasījusi, ka vīrieši zin, ka vēlēsies precēt savu sievieti, jau pirmā gada laikā. Apjautājos sev pazīstamajiem puišiem un viņi apstiprina šo faktu ;)
Treškārt, es pievienojos viedoklim, ka vīrieši (jā un arī sievietes) nevēlas precības, jo nav pārliecināti par otru.
Man ir dzīvē spilgts piemērs, kur pāris ir kopā jau sen, tuvojas 10 gadi, vecāki ir gatavi apmaksāt kāza, lai tikai precās, puisis meiteni nebildina. Aizbildinās ar 101 iemeslu kāpēc tieši tagad nevar bildināt...
Kordelia mans vīrietis, kad sākām dzīvot kopā, pateica, ka mums 1 gadu jānodzīvo kopā, ja viss būs ok, tad viņš bildinās. Viņš gan bildināja krietni ātrāk, pāris mēnešus pēc mūsu gada jubilejas :)