pašvērtējums

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 26.08.2010
Sveikas.
Nezinu vai tās ir pašvērtējuma problēmas vai kas, bet nu jā, ir pagājuši jau nu kādi trīs, četri gadi, kopš es savu gultu nedalu ar to puisi. Mēs nebijām kopā, mēs tikai gulējām piektdienas vakaros kopā, bet es nespēju nerast emocionālu pieķeršanos un saikni ar šo cilvēku, tāpēc jutu ka viņā slīgstu ar vien dziļāk. Bet toreiz viņš man pateica apmēram ko tādu: "Tu neesi pelnījusi būt laimīga, mīlestību vai izdevušās attiecības. Neiemīlies manī, jo es nekad nespētu mīlēt tādu kā Tu. Tu neesi nekam derīga". un Nu jau pēc vairākiem gadiem es netieku ar to galā, jo tik tiešām jūtos nekam nederīga gandrīz katru savas dzīves dienu, jūtu, kā bēgu no dzīves, mīlestības, ģimenes, jo domāju, ka viņi ir pelnījuši ko daudz labāku. Tā pat arī darbā. Un tā visur. Man vienkārši kaut kas nav kārtībā,
Kā lai ar to tiek galā? pēc tik daudz gadiem es tomēr gribu sākt dzīvot un uz sevi skatīties savādāk, nekā tagad.
22.02.2014 15:21 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Tu neesi pelnījusi būt laimīga, mīlestību vai izdevušās attiecības. Neiemīlies manī, jo es nekad nespētu mīlēt tādu kā Tu. Tu neesi nekam derīga

Kā vispār ko tādu var pateikt sievietei, bet tajā pašā laikā turpināt ar viņu gulēt?

Tur pašam cilvēkam nav visi 100.

Varbūt tev ir super draudzene,kas var tevi sakurināt, uzmundrināt utt?
22.02.2014 18:41 |

Reitings 230
Reģ: 23.01.2014
Pazemojums, nekad ko tādu nepieļaut, mjā...
22.02.2014 18:45 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Runaway! Tev pat niks tāds... Lai cik grūti nebūtu-sapurini sevi! Šī ir Tava vienīgā dzīve! Tu taču nevēlies paškritikā pazaudēt vēl vairāk laika! Tu nevari izmainīt visu pasauli un tādus cilvēkis, kas Tev pasaka sliktu, visbiežāk bez jebkāda pamata. Pārstāj dzīvot tam kretīnam, jo tas, ko Tu dari-ir tieši tas. Izej pati no šī ciešanu apļa, jo Tu esi sasodīti forša (spriežu no Taviem rakstiem). Un negaidi vairs ne mirkli!!!
22.02.2014 19:02 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Jums nebija attiecību, bet gulētāt pireka pēc. varbūt vīrieši domā, ka visi sievietēm dirsā lein un tādas kas pārguļ prieka pēc, arī pārguļ katru dienu ar citu. Tā arī vierirši uzskata, ka tādas nav cieņas vērtas. pēc principa- ja tu esi MMA čempions bet sit sievieti tad vārgulis. ja esi seksīga sieviete un neesi nevienam uzticīga tad krople.
22.02.2014 19:42 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tas, ko tu dari, ir pakļaušanās šī tev nesvarīgā cilvēka manipulācijai. Frāze bija vienreiz, bet iedarbības spēks ilgstošs. Taču labais jaunums ir tāds, ka mēs katrs pats izvēlamies, kas definē mūsu dzīvi, pašapziņu, mērķus, nevis citi! Ja tu pati noteiksi to, ka esi pelnījusi mīlestību, tad tā arī būs! Tikai tu pati un nekādi ārējie spēki var sev pateikt: tā, esmu pelnījusi tikai labāko! Lai veicas!
22.02.2014 22:35 |

10 gadi
Reitings 302
purveniece, ir gan darbs, gan skola, gan treniņi, brīvā laika NAV!!

Paldies Jums meitenes, ir jauki dzirdēt uzmundrinošus vārdus, palēnām sākšu kārtot savas domas. Vakarnakts man nenāca par labu šajā ziņā, bet es centīšos. Ļoti centīšos.

Mīlēt sevi ir grūti, jo es sevi nemāku mīlēt. Es atradīšu simtiem iemeslu kāpēc es esmu nesmuka, netalantīga, neforša un galīgi garām, bet nevienu kāpēc es esmu īpaša.Bet centīšos mainīt to.
23.02.2014 17:16 |

Reitings 1434
Reģ: 29.01.2009
Aw, runaway,
Mīlēt sevi ir grūti, jo es sevi nemāku mīlēt. Es atradīšu simtiem iemeslu kāpēc es esmu nesmuka, netalantīga, neforša un galīgi garām, bet nevienu kāpēc es esmu īpaša.Bet centīšos mainīt to.

Zinu, kā tas ir.
Viss nāks ar laiku, galvenais ir ticēt sev, ka vari sevi iekšēji mainīt.
23.02.2014 17:32 |

10 gadi
Reitings 302
Skatos, ka tikko kā esmu nolēmusi sevi sākt ārstēt un censties dzīvot tālāk, kaut kam jānotiek, lai atkal mani atsviestu atpakaļ, kur biju.
Tā arī bija vakarnakt. Biju aizmirsusi, kur sākās mans un tā puiša, kurš man sačakarēja prātu, ceļš. Vakar atcerējos un tieši tur es biju aizbraukusi uz ballīti. Un viss kas tur notika lika man atcerēties visu no jauna...
23.02.2014 17:53 |

Reitings 71
Reģ: 19.05.2013
runaway.. kā es Tevi saprotu :(
man arī pāris frāzes par to, ka neesmu derīga ģimenes dzīvei, no cilvēka, kuru mīlu, un visa dzīve sačakarēta.. kopā neesam jau vairāk kā 1,5 gadu, bet tos vārdus es neaizmirsīšu nekad. Lieki piebilst, ka citas attiecības izveidojusi neesmu. un diemžēl jūtu, ka mīlestības manā dzīvē vairāk nebūs.. ja nu vienīgi, iemācīšos mīlēt sevi :)
23.02.2014 21:28 |

Reitings 35
Reģ: 16.06.2009
Augstskolās ir pieejami bezmaksas psihologi. Tāpat pieejama psiholoģijas studentu bezmaksas palīdzība. Kas meklē, tas atrod. Gan jau vēl ir citi varianti. Lai izdodas!
23.02.2014 21:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits