Sveika! Nēsāju clip in matus jau vairāk kā trīs gadus! Iegādājos viņus mella.lv :)
Kopšana matu - ļoti viegla. Viņus vari izmazgāt pat reizi nedēļā, protams, pēc taisnošanas viņi varbūt mazliet būs tādi "viļņaini", tāpēc vajadzētu iztaisnot, bet ikdienā es viņus netaisnoju vispār, jo pēc vienas taisnošanas reizes, viņi man stāv taisni vairākas nedēļas. Var viņus mazgāt ar parastu šampūnu, citreiz ielikt kondicionieri vai kādu eļļiņu, balzāmu. Ar viņiem var darīt visu! Taisnot, lokot, grofēt. Ielikt viņus ir vienkārši. Man tas prasa labi, ja kādas 2-3 minūtes! Ar viņiem nevar gulēt, jo, tad ir liela iespēja, ka saplīsīs sprādzīte vai viņu gali salūzīs, tāpēc obligāti ejot gulēt ir jāizņem un ja vēlies, lai mati ilgi kalpotu viņus, kad izņem izķemmē un noliec viņus taisni, nevis salocītus vai tamlīdzīgi. Ar pirmo komplektu biju mazliet nevīžīga. Citreiz naktīs aizmigu ar viņiem un no rīta bija ieplīsusi sprādzīte (sprādzīti nevar vairs ne attaisīt, ne aiztaisīt), daudz taisnoju (katru dienu, kaut vai nebija nemaz vajadzība) un tad aizrāvos ar to, ka čirkoju matus ļoti bieži. Nedēļā kādas trīs reizes! Un no tā viņiem matu gali salūza. Un vispār, ja vēlies čirkot, tad viss saudzīgākais veids ir pēc izmazgāšanas uzreiz likt viņus rulīšos, lai ir čirkaini :)
Mati sāka lūzt pēc gada.. Bet tad iegādājos otru komplektu un ar šo komplektu ievēroju visu ko es Tev iepriekš rakstīju un divi gadi varbūt mazlietiņ mazāk, bet mati ir tādi paši kā pasūtīju sākumā! Biezi, nav aplūzuši gali un mati kā zīds :)
varbūt nevar saprast kārtīgi ko esmu uzrakstījusi, bet ja kas nesaprotams vai vēlies ko vēl uzzināt - droši jautā :)