Mana dzīve sastāv no daudz pārsteidzošām un neticamām sakritībām,kas pamatīgi izvilkušas mani dažādās situācijās.
Arī vairākas reizes dienā nejauši mēdzu paskatīties telefonā,kad stundas ir vienādas ar minūtēm. Tad es parasti ievēlos vienu noteiktu vēlēšanos. Un godīgi sakot,pēc kkāda laika tās vienmēr ir piepildījušās.
Bieži arī mēdzu iedomāties par kādu cilvēku un tad saņemu no viņa ziņu vai satieku.
Ir arī interesantās sakritības,bet tagad uzrakstīšu tikai vienu:
Kādu laiku satikos ar vienu vīrieti,bet mums viss pajuka,jo pārcēlos uz ārzemēm.
Vasarā biju atbraukusi uz Latviju,stāvēju ar draudzeni pie operas,kad pie mums piestāja mašīna,izkāpj vīrietis (sauksim viņu par Arturu) un uzsāka sarunu. Braucot bij aši mani ieraudzījis un nespēja neapstāties,lai iepazītos.
Viss pie ka viņš tika, bija mans vārds un pilsēta,kurā esmu dzimusi. Viņš bija cītīgi meklējis un atradis mani dr.lv. Apmainījāmies pāris vēstulēm un tas arī viss,jo atgriezos atpakaļ ārzemēs.
Pēc pāris mēnešiem atkal biju Latvijā un tāpat vien satikos ar to vīrieti,kuru minēju pašā sākumā. Agrāk man viņš nebija nevienā sociālajā portālā,bet tad uzaicināju viņu dr.lv. Nākamajā tikšanās reizē viņš prasa,kā es pazīstu/zinu Arturu. Izstāstu kas un kā, un izrādās,ka viņi abi ir bez maz vai labākie draugi..kad agrāk bijām kopā,viņš Arturam bija stāstījis par mani,bet nekad netika redzējis ne mani,ne manas bildes. Vakarā pirmo reizi tā nopietni pačekoju Artura profilu dr.lv un viņa galerijas un tad vienā ieraudzīju,ka viņiem tur ir pat kopbildes,kuras agrāk nebiju piefiksējusi. :D