Man gan bijušajam, gan tagadējam abiem vārdi sākas ar R un uzvārdi ar S, viņiem abiem ir vēl ļoti daudz kas līdzīgs, bet neizplūdīšu par to ;D
Bet ar tagadējo draugu ir saistītas daudzas dīvainas sakritības, piem, gan man, gan viņam pirms mūsu attiecībām ir bijušas tikai vienas nopietnas un dažas nenopietnas attiecības. Pirmās nopietnās attiecības abiem sākās tā paša gada martā, vien ar 4 dienu starpību un beidzās arī gandrīz tik pat identiski. Abi tajā laikā gājām 11.klasē, bet mūsu 2.pusītes tikai 9., abām dz.d bija tajā pašā mēnesī, abi šie 9.klasnieki dzīvoja no mums LV kartē skatoties krieni uz leju (ja sapratāt ;D) un tā kā tās bija attāluma attiecības, gan draugs ar bijušo gan es ar bijušo tikāmies reti un izrādās, esam gan tikušies, gan fotogrāfējušies identiskos datumos.
Vēl dīvaina sakritība, ko nesen ar draugu atklāju - abi bijām vienā dr.lv domubiedru grupā (kur ir ļoti maz biedru) un abi 2 gadus pirms iepazīšanās pat bijām komentējuši vienu diskusiju, kaut vispār tur diskusijas nemēdzām komentēt
Arī pēdējā sakritība, kas nāk prātā, saistīta ar draugu. Kad gājām 12.klasē, mūsu skolas atradās ~90 km attālumā. Bet mans klasesbiedrs un drauga klasesbiedrs bija brālēni. Pēc vidusskolas drauga klasesbiedrs draugam nezinot iestājās tajā pašā skolā un fakultātē, kur draugs, bet citā programmā. Turpretī brālēns, kurš mācījās manā klasē, man nezinot bija iestājies vienā augstskolā un vienā fakultātē ar mani, tikai citā programmā. Abi šie brālēni mācības pameta jau oktobrī.