Ko nespēj cilvēks ietekmēt.

Reitings 437
Reģ: 01.09.2013
Sveikas. Nu jau kādu laiku atpakaļ, masu mēdijos pieejamas bildes un informācija par Žannu Friski, un viņas cīņu ar smadzeņu audzēju. Godīgi sakot, biju satriekta, jo šī sieviete populāra ne tikai, kā skatuves māksliniece, bet arī kā veselīga dzīvesveida etalons.
Kā jums liekas, vai veselīgs dzīvesveids, rūpes par savu ķermeni, nedod nekādas garantijas, tik pasargātam no šādām saslimšanām?
Novēlu Žannai uzvaru cīņā, ātru atveseļošanos un atgriešanos pie sava vīra, un nesen dzimušā bērniņa!

http://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/muziki/publiskoti-foto-ar-veza-novardzinato-zannu-friski.d?id=44231787
20.02.2014 14:01 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
Par to cietumu, es īsti nesapratu.

Ļoti vienkāeši - vecmāmiņa dzīvoja vēl tajos laikos, kad ķurķī varēja ielikt arī bez īpaša iemesla. Pats arī neesmu nekāds antīkais eksemplārs, bet nu jāsaka, ka mūsdienu jaunatne daudz ko nesaprot un negrib saprast. Vajag vienkārši domāt drusciņ "ārpus kastes".
21.02.2014 20:48 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Es nezinu cik gan tur ir patiesība, bet man šķiet, kad tas ir mediju uzpusts burbulis, lai atriebtos žannai par aiziešanu no skatuves. Varbūt kļūdos.
21.02.2014 20:57 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
bildēs tak nav Žanna, kaut kāda aptaukojusies tante...
Žannai ir kaut kāds īpaši rets vēža paveids, kaut ko tādu tiešām nokontrolēt ir praktiski neiespējami. Esmu lasījusi kaut kad viena ārsta viedokli, ka šo konkrēto vēzi izraisot cilmes šūnas...
veselīgs dzīvesveids tiešām nedod nekādas garantijas no šāda vēža tipa. pat izplatītais plaušu vēzis, kas skaitās smēķētāju ''privilēģija'', ir nelielam procentam veselīgā dzīvesveida piekritēju. arī ādas vēzis var būt cilvēkam, kas nekad nav sauļojies utt.
21.02.2014 21:43 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Man jau liekas, ka reti kurš cilvēks ievēro veselīgu dzīvesveidu mūsdienās, tievs augums nav veselīga dzīvesveida pierādījums. Cilvēki paļaujas uz ārstiem, bet paši neiespringst uz savu veselību. Arī pareizu uzturu cilvēki neievēro. Bet es pati neesmu perfekta šajā ziņā, bet es vismaz apzinos, ko es daru nepareizi un kā būtu jārūpējas par savu veselību.
21.02.2014 21:50 |

Reitings 437
Reģ: 01.09.2013
Ļoti vienkāeši - vecmāmiņa dzīvoja vēl tajos laikos, kad ķurķī varēja ielikt arī bez īpaša iemesla.

Jā, pēc komentāra ievietošanas pieleca, ka runa ir par pēckara periodu, kad lika cietumā, kaut vai par to, ka klausījās latviešu mūziku. Man šodien lēna aizdedze. :D
21.02.2014 21:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits