Sakums.

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Kadu laiku kontaktejos ar virieti. Esam paris reizes tikusies. Man vins loti patik. Biju ari pie vina ciemoties divas dienas, vins pat iepazistinaja mani ar saviem vecakiem. It ka viss ok, tikai ir viena problema, es no vina neko nevaru saprast. Vins medz uz paris dienam pazust un nekadu zinu nedot. Tas mani kaitina visvairak. Konkreti vinam pajautaju, ja tas bija vienas nakts sakars, tad vins ta ari var pateikt. Uz ko vins satraucas un skaidroja, ka ta neesot.
Es nezinu kadi plani vinam ir attieciba uz mani un tas mani tracina. Un ta tiesi jautat ari negribas, sanak paris reizes tikamies, bija sekss un tagad jau es skaidroju situaciju "Kas tur bus - bus attiecibas vai nebus???" Tas varetu vinu vispar aizbiedet.
Vienigais pratigais lemums, kas man nak prata ir nelikties par vinu ne zinis, ja gribes pats paradisies vai pados zinu.
Es zinu, ka Jus to ari nezinat kapec vins ta dara vai ko vins doma, to zina tikai vins. Bet Jus varat izteikt viedoklus un savu pieredzi.
19.02.2014 22:41 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Saprotu tevi par to neziņu, bet nevar visu laiku likt likmes uz vienu zirgu.
19.02.2014 23:50 |

Reitings 1613
Zīle Es esmu loti tiesa, ari attiecibas ar viriesiem. Varu skaidri un gaisi acis visu pateikt. Un man patik konkretiba visas lietas.
Bet es darisu ko varesu- turesos un gaidisu, kamer vins izliks nakoso likmi :D
19.02.2014 23:58 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
tas ir tas pats, ar kuru gribeji braukt celjojumaa?
20.02.2014 00:00 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
uj, man ar bija viens puisis, kas vienkārši paņēma un ignorēja mani kādas dienas. varēju zvanīt un rakstīt cik gribu. tad vienā jaukā dienā atkal par mani interesējas kā nekas nebūtu noticis. kā tas mani kaitināja, šausmas!!
bet nu, es arī tā viņu palaidu.
skaidrs ir viens, viņam tāds raksturs. izturas arī pret draugiem un ģimeni tā.
savdabīgs tipiņš
20.02.2014 00:03 |

Reitings 1613
jaa buuuu tas pats. :)
20.02.2014 00:04 |

10 gadi
Reitings 453
Reģ: 10.09.2013
Piekriitu Nerea. Saakumaa tieshaam telefons karsts. Vai vismaz karstaaks nekaa peecaak. Puisim gribas buut kaut virtuaalaa saskarsmee. Nu nav taa, ka tas notiek tikai 'miilestiibas no pirmaa acu skata' deelj!
20.02.2014 00:06 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
Tev gan tur raibi tad iet :) a par celjojumu vairs nerunaa?...vnk esi mazliet veesaaka un neitraalaaka:D... juutu,ka esam lidzigas attiecibas...visu tagad un tulit :D bet it sevishkjishkji puisis ar karstaam asiniim...jabut mums gudrakaam,ja negribi salaist visu veejaa :)
20.02.2014 00:06 |

Reitings 1613
aiiii buuuu pat neruna, isti meksikanu seriali :D

Celojums tika atcelts- manas vainas del.

Vot par to man vienmer gribas strideties, kapec cilvekiem visu vajag sarezgit. Ja var drosi teikt, ka ir. Kapec vajag paradities un pazust, tikties un netikties, but milam un tad nebut...?

Un sievietem atkal telot vesas un izdomat 100 strategijas.
20.02.2014 00:15 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Labākais veids kā piesaistīt vīrieti ir izlikties, ka tev viņu nevajag. Un to atzina vīrietis.
Un vai tad tev arī tik ļoti deg, uztver visu ar vēsu prātu.
20.02.2014 00:21 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Vienigais pratigais lemums, kas man nak prata ir nelikties par vinu ne zinis, ja gribes pats paradisies vai pados zinu.

Pareiza doma. Ja netiec galā ar to "tirgus troksni", krīti uz nerviem kādai draudzenei. Jācer, ka Tev kāda tāda ir, kam pietiks nervu pāris nedēļām, kamēr tiksi pie skaidrības.

Nerea es nepiekrītu, man ir bijusi arī savādāka pieredze.

Piedzirdi viņuu un tad uzdod viņam jautājumus

Tas strādās tikai tad, ja pratīsi pareizi uzdot jautājumus - nu tā, garām ejot, nevis tieši konkrēti šādi:
"Kas tur bus - bus attiecibas vai nebus???"
20.02.2014 07:40 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Labākais veids kā piesaistīt vīrieti ir izlikties, ka tev viņu nevajag

Sorry, bet tas neattiecas uz visiem gadījumiem! Jā, tas strādā un labi strādā, ja vien vīrietis pats ir saķēries sievietē. Ja tā nav un ja sieviete neliksies par viņu ne zinis, rezultāts būs nekāds, vienkārši nekas nenotiks. šādā gadījumā tomēr tai sievietei vairāk sākumā ir jāiespringst, lai dabūtu to vīrieti
20.02.2014 08:27 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Neduadz pazīstama situācija ir arī man :) Tikai man tas vss ir daudz, daudz sarežģītāk :))

Vienīgais padoms, ko es varu Tev ieteikt, ir koncentrējies uz kaut ko citu, bet nepazūdi pavisam! Aizpildi savu laiku ar daudz nodarbem, lai Tev nebūtu laiks domāt par viņu tik daudz! Un analizēt attiecības. :) Un man jau liekas, ka kurš būs gājējs - tas arī pazudīs, bet kurš nē - tas paliks. Ja Jums nekas arī nesanāks, tad notikti Tev priekšā gaida kas cits - labāks ;)
Veiksmi!
20.02.2014 09:02 |

Reitings 1613
Es pazvaniju un tiesa teksta pajautaju "Kas notiek?"
Izstastiju mierigi, ka es jutos un ko veletos no vina uzzinat. Vins minstinajas, bet sniedza godigu atbildi. Ka viss bija ok, bet neizturams ir attalums un ta apzina, ka nav iespejas satikties, kad velas. Tas ienes vesumu.
Izrunajamies un beidzam sarunu draudzigi. Viss ir beidzies.
Jutos skumji.. bet vinu es cienu par drosmi un atklatibu.

Ko es gribu ar to pateikt? Laikam tikai to, ka tagad viss ir skaidrs un nav jalauza galvu nezina.

Un varu ieteikt, ja gadijuma kada atrodas lidziga situacija, jautajiet drosi, tiesi, nevis aplinkus centieties izdibinat. Labak atrak zinat patiesibu, kamer tas vel nepasej nevienu loti sapinat.
26.02.2014 22:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits