Cik ātri organisms atgūstas pēc aborta operācijas

Reitings 43
Reģ: 26.01.2014
Esmu nolēmusi veikt abortu, man ir ļoti izteikta toksikoze, visu laiku ir nelabi, reiboņi un miegainība. Man šonedēļ ir eksāmens, bet es saprotu, ka nespēšu to nokārtot, jo tādā stāvoklī, kādā esmu pašlaik mācīties ir neiespējami, nekas samaksāšu un pārkārtošu vēlāk. Tāpēc man radās jautājums kā organisms atgūstas un cik ilgs laiks nepieciešams. Vai es jau nākamajā dienā jutīšos labi?! Man pašlaik ir pilnīgs miega bads, nespēju normāli funkcionēt, eju gulēt un ceru, ka no rīta piecelšos enerģijas pilns, bet nekā - ceļos pārgurusi un sliktu dūšu, tā ka eksistēt nemaz negribas.
Cik drīz pēc aborta es jutīšos kā cilvēks?!
19.02.2014 08:33 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
fiziski pec aborta jutos kaut cik normali (par moralo soreiz nerunasu)! biju ar auto un dakteri atlava braukt majas, tikai ieteica vispirms aiziet nopirkt udeni un hematogena batoninu, ta vieta nopirku kafijuu un ara saviga gaisa izdzeru un bija normali!
19.02.2014 11:08 |

Reitings 437
Reģ: 01.09.2013
and Un Nesaprotu, kā man tas sanāca! :D
19.02.2014 11:11 |

Reitings 298
Reģ: 11.02.2014
Man pēc daļējas narkozes bija tā ka es jau nesaportu kas notiek. Atceros, ka gulēju uz galda un tad pēkšņi pamostos vakarā palātā, vsp bez saprašanas kas bijis. Izrādās, ka pati esmu teikusi māsiņai ka aiziešu uz savu palātu un mani nevajag pavadīt(protams viņa sekoja man aiz muguras un uzjautirnājās kā es līkumoju pa gaiteņiem) :D. tā kā kur nu pēc pilnās narkozes un vēl pie stūres! trakā māja, paņem taksi.
19.02.2014 11:12 |

Reitings 235
Piparene "Glābiet mūsu ģimene" IR. Pa TV5!
Drīzāk gribās prasītu, kur tu rodies. Ja jau tik nezinoša vari tā apgalvot. Es arī to raidījumu redzēju. Ģimenei problēmas sākās tad kad sieva uztaisīja abortu bez vīra atļaujas.

Amazing Šķiet ka tu esi tipiskais "virtuvē runātājs" - kaut kas nepatīk, bet kad pienāk brīdis to mainīt, tad pēkšņi viss ir kārtībā.

Angela Ja tu esi to ar vīru pārrunājusi, un esi 100% pārliecināta ka to vajag, tad vēlu veiksmi, lai viss norit labi un kad būsiet gatavi, tad novēlu vēl bērnus. :)
Iesaku personīgi piezvanīt uz slimnīcu, kurā vēlies to darīt, un visu sīki izjautāt, jo tur visi zina labāk.
19.02.2014 11:14 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Piparene "Glābiet mūsu ģimene" IR. Pa TV5!
Drīzāk gribās prasītu, kur tu rodies. Ja jau tik nezinoša vari tā apgalvot. Es arī to raidījumu redzēju. Ģimenei problēmas sākās tad kad sieva uztaisīja abortu bez vīra atļaujas.

Neuzskatu, ka kādai ir jājūtās mazāk gudrai, tikai tādēļ, ka nezin par kaut kādu sviestainu raidījumu. Šo neesmu skatījusies, bet lielākā daļa šāda veida raidījumi ir vienkārši FAKE no sākuma līdz beigām. Viss ir iestudēts un nav īsts.
19.02.2014 11:17 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Dieviete, man neinteresē, pa kuru kanālu un cikos ir raidījums. pastāsti, kā tas ir saistīts ar autori????
autore tur piedalās?? tā ir autores situācija???
NĒ, NAV!!!!

kaut kādas murgotājas....
19.02.2014 11:19 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Dieviete
vispār nesapratu, ar kādu domu tu to visu man uzrakstīji...
Kas jāmaina? Kāpēc jāmaina? Un kāpēc viss ir kārtībā?
19.02.2014 11:21 |

Reitings 235
racoon

OMG, kur rodas tādi cilvēki, kā May : : ) ???
Tu vispār sajēdz, kādu sūdu uzrakstīji pēdējā komentā?? sāki filosofēt par raidījumu, kam vispār nav sakara ar autori.

Izlasot šo, pilnīgi riebīgi palika par šo pipareni. Kā vispār var uzdot šādu jautājumu -
OMG, kur rodas tādi cilvēki, kā May : : ) ???

Diemžēl, vēl neesmu iemācījusies klusēt tajos brīžos, kad cilvēks pasaka pilnīgi kaut ko garām.
Bieži esmu neiecietīga pret šādām personām, kā piparene, jo spēj apsmiet citus.
19.02.2014 11:26 |

Reitings 8272
ar auto nebrauc, jo tomēr tu būsi vēl narkozes iespaidā. pat, vadīt auto spējas būs normālas, patrāpīsies pa ceļam policijai - ilgi to nožēlosi.
brauktu ar sabiedrisko.
domāju, ja nevarēsi piecelties no gultas, tevi neizmetīs ārā no slimnīcas. ja būtu ļoti slikti, gaidītu vīru. neietu ārā, lai nokristu uz ielas. ja justu, ka spēju tikt mājās, bet nejustos labi, brauktu ar taksi, ja varētu to atļauties.
aj nu beidziet taču moralizēt. man pašai diezgan smagi lasīt par šādu lēmumu, esot stāvoklī, bet nevaru cilvēkus nosodīt. saprotams, ka neviens jau neapplaudēs, bet esiet taču cilvēki...
19.02.2014 11:29 |

10 gadi
Reitings 10290
es apsmēju?? padomā vēlreiz!
es arī nespēju būt iecietīga pret cilvēkiem, kuri ne pa tēmu jaucas citu cilvēku dzīvē un filosofē bezpriģelā.
19.02.2014 11:31 |

Reitings 2248
Dieviete, diemžēl tā nebija nekāda pamācīšana, bet diezgan bezsakarīgs komentārs, kuram grūti jēgu atrast.

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Ak vai, atkal klukstees visas. Cik aatri atguustas? Vaimandieninj, ja Tev nav nekaadu veseliibas probleemu, pec dazhaam h piecelsies un iesi/brauksi maajaas taa kaa 99% to dara. Ja esi fiziski vaarga un gjiibsti pat no nolauzta naga, tad atrodi kaadu, kas Tevi aizved ar auto un pagaida.
Antibiotikas un pretsaapju tabletes arii eksistee, lai samazinaatu iekaisumu un saapju probleemu liidz minimumam peec tam. Nu panjem liidzi validolu vai ozhamo spirtu, ja jau akuraat saaksi gjiibt, dodoties maajaas.
Un vispaar peec dzemdiibaam (kas tachu ir tik pozitiivs un dabisks notikums) nez kaapeec visas nevar atguuties nedeeljaam un meeneshiem. Kaut kaa nav dzirdeets, ka peec normaali veikta aborta kaada mirtu no saapeem vai nez cik ilgi guleetu uz gultas.

Reitings 235
Piparene Es pieņemu ka May to rakstīja, jo negribēja, lai autorei notiktu tas pats.
Kāpēc, lai raidījumā piedalītos autore, kāds sakars?
Ja jau tu tiešām nesaproti, tad nesapratīsi.

amazing Es to domāju tā ka nevajag pārmest citiem par to ka viņi kaut ko saka, iesaka vai moralizē, jo ja cilvēks tā dara, tad viņam rūp. (Protams, ne vienmēr, bet bieži).
Piedod, ja aizvainoju, tā tas nebija domāts. :)
19.02.2014 11:33 |

Reitings 2215
Dieviete,
Tu esi pateikusi diskusijas lielāko aplamību un tagad citus apvaino?????
Reāli pēc statistikas bērnu nevar būt dēļ psiholoģiskā stāvokļa (stress) un hormonu disbalanss. Medicīnisku iemeslu dēļ (pēc abortiem, slimībām, kad izgrieztas dzemdes, nosieti olvadi) - reti, kad nevar būt bērni.
Un tas ir ārsta viedoklis. Turklāt tāda ārsta, kura tēvs vispār aizsāka mākslīgo apaugļošanu un kuram ir sava klīnika un kas ir ieguvis cieņu visu kolēģu vidū.
NU nav tā, ka pēc abortiem nevar palikt stāvoklī.
Visbiežāk, ja nevar tomēr palikt stāvoklī, tad problēma ir psiholoģiskajā stāvoklī - bailes, ka aborta rezultātā bērnam būs kāda vaina, vainas apziņa par veikto abortu utt.
19.02.2014 11:33 |

Reitings 2215
Kāpēc tev rūp sveša sieviete un viņas dzemde???? Kāpēc tev rūp svešas sievietes vīra viedoklis???
Ej labāk ziedo naudu suņu patversmei, smagi slimiem bērniem, bērnu namiem... Tā tu izrādīsi patiesas rūpes.
Ej mācies par psihologu un sniedz bezmaksas konsultācijas un "atgriez pie saprāta abortu veicējas".
Ej rīko piketu pie valdības nama par abortu aizliegumu. Ej cel augšā bērnu namu un sponsorē tur atstātos negribētos bērnus.
Bet kāpēc tu lien svešā ģimenē, kurā abi vecāki ir pieņēmuši lēmumu, kuriem ir jau bērns???

Ja tevi moca kaut kāds psiholoģiskais diskomforts par svešiem abortiem, ej iededz svecīti un palūdz dievam, lai šai sievietei vēl būtu bērni un pašai nekad nenāktos veikt abortu.
19.02.2014 11:37 |

10 gadi
Reitings 10290
Dieviete, jā, viņas skaistās rūpes un gādību varēja pamanīt arī 1. komentārā.
Un Tev jau nu toč nav sajēgas par to, ko es saprotu, un ko nē.
19.02.2014 11:42 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Kad jaunas meitenes nonāk situācijā kad viņas saprot ka bērnus nevarēs paturēt, viņas ir nobijušās un neskries visiem radiem, draugiem, paziņām un vecākiem jautāt visus aborta jautajumus. Vieglāk internetā ir sameklēt visus sev interesējošos jautājumus un pēc tam izdarīt vai nedarīt to lietu.
Kāpēc diskusijā nevar atbildēt tikai tās kam kaut kas sakāms par tēmu?????

Ne, nu sis ir tads sviests. Nopietni. Ar tadu nopietnu lietu nu noteikti nevajadzetu skriet uz cosmo, bet gan runat ar savu gimeni, tapat ari par citam problemem.

Nesen lasiju petijumu, kura apkopoja, ka abortus veic sievietes stabilas attiecibas un virs 25. Ta ka, sitos, katram ir savi iemesli, nav kur dzivot, nav ar ko bernu barot paturiet pie sevis, jo sis uzskats jau dzive ir retak sastopams. Un bus tadas temas negacijas, tas, kuras meinas atrunat, tas, kuras nosodis abortu un tas, kuras sitis plaukstas un paradis kabinetu, kur tas notiek. Par ko te brinities? Tapat ka citas diskusijas ir dazadi komentari, kaut vai par piemeru diskusiju par krapsanu, nemilesanu, cik daudz nosodijuma tur no meitenem tik nakas lasit, Maminu temas vik daudzas izsplauj savas piezimes.
19.02.2014 12:30 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Nerunājot par morālo aspektu, bet vispār - kā var domāt, ka kāda/as cita/as pieredzi varēsi attiecināt uz sevi? Kā būs, tā būs. Citai moš nākamajā dienā spriņģo, cita guļ kā plekste visu dienu. Tas taču no organisma atkarīgs.

Ne pa tēmu, bet parasti šie jautājumi par abortu ir tik stulbi un pašsaprotami, ka tā vien šķiet, ka tas diskusijas radītas, lai izraisītu kašķi.
19.02.2014 12:39 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Piparene Es pieņemu ka May to rakstīja, jo negribēja, lai autorei notiktu tas pats.
Kāpēc, lai raidījumā piedalītos autore, kāds sakars? Ja jau tu tiešām nesaproti, tad nesapratīsi.

To ari saku ....Un man vienalga ko te raksta . lai tik taisa savus abortus ,un velāk rakstis ka ģimene jūk kopā ,un vīrs iet prom un ir slikts.... :)
19.02.2014 12:59 |

Reitings 2248
Saprotu, ka šī ir bezjēdzīgākā diskusija ever, bet tomēr gribas uzdot tām moralizētājām tikai vienu jautājumu- Kāpēc jums tik ļoti rūp jums pilnīgi sveša cilvēka dzīve??? Nu kāda jums daļa????????
Turklāt tie padomi un visi
lai tik taisa savus abortus ,un velāk rakstis ka ģimene jūk kopā ,un vīrs iet prom un ir slikts
ir tik infantīli, ka nelabi metās.
19.02.2014 13:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits