Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

"Putina Krievija"

Reitings 122
Reģ: 07.11.2013
Sveikas!

Varbūt kāda zina grāmatu, kurā būtu, piemēram, viena vai divas nodaļas par Krieviju un tās visām neģēlībām, kas paveiktas kopš Putins ir pie varas? Man ir viena grāmata - Anna Poļitkovska "Putina Krievija", bet man šobrīd vajag vēl vienu grāmatu, kurā būtu tikai šī viena vai divas nodaļas. Idejas?

Tas ir skolai. Jāizdomā temats un atbilstoši tam šobrīd ir jāmeklē viena grāmata, tad nodaļa no kādas grāmatas, gan printēts, gan internetā atrodams žurnāls/avīze un divas vārdnīcas atbilstoši tematam.
Man no visa ir tikai viena grāmata. Ar avīzēm, domāju, ka nebūs problēmu, ar vārdnīcām arī nē, bet tā nodaļa mani beidz nost. Nevaru izdomāt kā, lai sameklē tādu grāmatu. Ir kādi ieteikumi? Varbūt esat ko tādu lasījušas kādreiz?
18.02.2014 22:31 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011

Reitings 122
Reģ: 07.11.2013
Hmm, paldies! Tā kā šīs grāmatas man oriģināli nav, tad vienkārši samainīšu abas vietām - no "Putina Krievijas" paņemšu nodaļu un šo minēšu kā galveno grāmatu. Cerams, ka ies cauri šitais variants, ja ne, dabūšu sūtīt grāmatu :D

Liels, liels paldies, cormeum! :)
18.02.2014 22:39 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vienmēr laipni! :) Neesmu specs e-lietās, bet gan jau to var dabūt arī elektroniski :)
18.02.2014 22:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits