Ko domājiet par ombre matiem? Pašai ir blondi mati un gribētos piejaukt tumši zilu krāsu. Diemžēl bildes sevišķi daudz un skaistas neesmu atradusi ar tieši šādu krāsu sajaukumiem, tapēc jautāju kā jums liekas kā izskatītos?
Kāda starpība, cik aktuāli, sugar?
Iesaku izmantot minimālu zaļu pāreju, jo blondajos matos tomēr sitas cauri dzeltenais un dzeltens+zils=zaļš, kā zināms. Tādējādi krāsojums izskatīsies tāds... sulīgāks, efektīgāks.
Kāda starpība? Ja meitene vēlas paeksperimentēt un izmēģināt ko jaunu, kāda starpība kas ir modē? Tu ik pēc dažiem mēnešiem skrien uz frizētavu mainīt frizūru uz to, kas ir modē?
sugar, jā aktuāli nav, bet modei pakaļ nekad sevišķi neesmu skrējusi. Kad sagribas, tad pamainu kaut ko izskatā neatkarīgi no tā, kas kuram tai brīdī liekas stilīgi. Par to bildi - jā gribētos tādus, bet bildēs tie gali ir diezgan gaiši, es gribu tādu izteikti tumšu toni, lai nebūtu tik ļoti uzkrītoši, jo tomēr uz darbu un skolu arī jāiet un piemērots apģērbs arī jāvelk.
Patiesībā, skatoties ombre bildes man pirmo reizi dzīvē gribējās gaišus matus. Bāc, kā gribējās, jo tiiiik skaisti izskatījās.
Man pašai bija spilgti gali kombinācijā ar brūniem matiem. Biju sajūsmā kā patika.
Diemžēl, nekur neesmu saglabājusi bildes, kuras skatījos(jo zināju, ka tāpat nekrāsošu gaišus matus un neveidošu tādus salikumus), bet man patika kā izskatījās.
Samaara, piekrītu, ka bildē meitenei mati izskatās labi, bet šaubos, ka varēšu ar tādiem iziet uz ielas. :D Gribas man baigi pamēģināt šādu krāsu salikumu, bet labāk tādu piezemētāku, tapēc arī gribu tumši zilo toni. Kaut gan mati man ir pietiekoši gari izauguši tā ka, ja izskatītos pabriesmīgi, tad tos galus vnk nogrieztu.. :D
Pamēģini krāsojošos krītus, sākumā brīvdienās, pa tusiņiem. Tos var viegli izmazgāt un no gaišiem toņiem būs viglāk tikt vaļā, nekā tumšiem. Ja jutīsies ērti - aiziet un krāso pa īstam.
Es domāju, ka nav aktuāli. Kas ir? Prasīja ko domājat - es pateicu. Uzreiz sāk ņemties kāda starpība ir vai nav aktuāli :D Tas ir MANS viedoklis. Tur ir starpība :D