Vai kādai ir kādi sakari ar zemniekiem, no kuriem ir iespējams iegādāties laukos augušu vistu gaļu un olas? Ja ir idejas, kur man griezties, lūdzu atsaucību tepat komentāros vai privātā vēstulītē. Paldies :)
Roxy, es jau tur satījos, bet man gribētos tieši no zemniekiem, ne caur aut kādu firmu, cena arī var būt atšķirīga + vistas gaļai dabasbodē vija tikai LV simboliņš, BIO nebija.
Pie manis var iegādāties dažādus pārtikas produktus: vistas, olas, dzērvenes utt. un dažādas preces, piem., vilnas zeķes. Drīzumā plānota piegāde uz Rīgu. Rakstiet privāti vai uz [email protected]
Esmu dzirdējusi, ka ir tādas mājražotāju/zemnieku apvienības, kas savāc produktus no apkārtnes zemniekiem un piegādā uz Rīgu, pirms tam iepriekš jāpasūta, bet pati nevienu tādu konkrēti nezinu.
Bet arī ļoti labprāt iegādātos bioloģisku cūkas, vistas un liellopa gaļu.
Kā jūs pārliecināsieties, ar ko tur lopiņš tiek barots? Tīri filosofēju..
Var jau iegādāties gaļu tikai no sertificētām bioloģiskajām saimniecībām - tām ir stingri sertificēšanas noteikumi, kontroles un atbilstošo institūciju uzraudzība. Protams, 100% drošs par to, ka nekas nepareizs lopiņam nav iebarots, tāpat neviens nevar būt.