Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

garneles

 
Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Tātad-sagribējām ar draugu panašķoties. Jautājums-saldētas garneles čaulā var kā pagatavot?
Vajag vispirms atlaidināt vai nevajag,aukstā ūdenī jāmet vai kā? Nekādas receptes ala garneles ar avokado vai makaroniem te nejautāju,vienkārši gribam palobīt un pagrauzt pie TV... Paldies. :)
16.02.2014 23:21 |
 
Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
up. :)
16.02.2014 23:21 |
 
Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Nu tad kur problēma? Lobiet un un graužiet. :D
16.02.2014 23:25 |
 
Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
es vienkārši apleju ar ūdeni,viņas ātri atkūst un lobu un ēdu kā semenes :D man labāk tā garšo
16.02.2014 23:25 |
 
Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
ponette-kopā ar ledu? nē,paldies. bet ja negribas aukstas? :D
16.02.2014 23:28 |
 
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Saldētās, sveramās, ar pilnu čaulu un galvu - ūdenī un apvāra līdz sāk peldēt pa augšpusi. Nevajag atlaidināt, ja vien nav aplipusas ar sniega kalniem. Bet tādas garneles, kuras būtu - labas, sveramā formā vēl neesmu redzējusi. ā, un sāli piemet ūdenim.
16.02.2014 23:28 |
 
Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Es domāju, ka atsaldēt ir pašsaprotami. :)
16.02.2014 23:30 |
 
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Tikai garneles jāber vārītā ūdenī. To aizmirsu pieteikt.
16.02.2014 23:30 |
 
Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
stellaglmr - paldies,tagad būs skaidrs. :)
16.02.2014 23:30 |
 
Reitings 144
Reģ: 13.11.2013
Es parasti ūdenim pieleju klāt citronu sulu no puscitrona.
16.02.2014 23:31 |
 
10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
es apvaatu apelsinu sulaa un tad metu tada siltaa udenii un apvaaru!
citi vara apelsinu sulaa. baigi labi :)
16.02.2014 23:37 |
 
Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
paldies,meitenes par idejām... :)
16.02.2014 23:38 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
viņas jums ir jēlas vai vārītas? vārītās ir rozā krāsā, tās vienkārši jāatsaldē un ir gatavas lietošanai. jāvāra ir jēlās.
16.02.2014 23:51 |
 
10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Es apvaru ari varitas,jo man kaut ka liekas,ka vinjaam ir saldetavas garsa. :D
16.02.2014 23:55 |
 
Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Donata,vārītas. Paldies,jau tūlīt mēģināsim ēst. :D
16.02.2014 23:57 |
 
Reitings 68
Reģ: 10.12.2013
Gandrīz vienmēr garneles, ja nevāru un negatavoju ēdienos, ielieku paštaisītā marinādē - citrona sula + timiāns + citronpipari + izkausēts medus. Neteikšu, ka ir pārdabiska garša, bet labu piegaršu tas dod! ;)
17.02.2014 00:06 |
 
Reitings 72
Reģ: 13.11.2013
Es uzreiz metu saldētas verdošā ūdenī, mazliet apvāru, tad uzkarsēju pannu - uzmetu caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus, garneles, mazliet ļauju apcepties un voila, gatavs! Pārāk ilgi tiešām nevajag cept, savādāk paliks sīkstas kā velli :D ēdam kopā ar paštaisītu diļļu mērcīti! Pirkstus var aplaizīt! :)
17.02.2014 02:40 |
 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Ja ir ar galvām,tad atkausēju un tieku vaļā no galvām,ja ir tikai astes,tad atkausēju un lieku uz pannas-pirms tam uzberu sāli,nedaudz piparus un cepu sviestā.
17.02.2014 03:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!