Ballītes un narkotikas

Reitings 770
Reģ: 29.01.2009
Sveikas meitenes, vai šeit ir kāda, kurai nezinot glāzē ir piemestas klāt kādas narkotiskas vietas? kā jūs jutāties pēc ballītes?
16.02.2014 16:52 |

Reitings 1201
Reģ: 15.11.2013
Nekad neesmu ņēmusi glāzi, kas ir nesta cauri klubam. Nevis nākusi pa tiešo no bārmeņa rokām. Kad dzīvoju Londonā, tas bija īpaši populāri, bārstīt visādus draņķus meitenēm glāzēs. Un tad viens pēc otra, kantes sitēji stiepa dzērienus, bet visi kā viens dabuja paši dzert to suslu, ja vien bija tāda vēlme.
16.02.2014 18:15 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
Glāzītēs bērēji varētu būt tie saucamie dīleri, šādi viņi savāc jaunus klientus. bet tas ir vairāk ar smagajām narkotikām, no kurām uzreiz rodas atkarība.
16.02.2014 21:02 |

Reitings 225
Reģ: 07.03.2011
nav bijis, paldies dievam.
16.02.2014 21:06 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Personīgi man nav gadījies, bet brālim gan. Dzēra klubā, attapās turpat pie galdiņa pēc pāris stundām, apzagts - bez telefona un maka, apsarga vārdiem runājot, izskatījies drausmīgi - ar pārgrieztām acīm, putām pa lūpām ārā, pilnīgi nereaģējot uz apkārtējo. Brīnos, kā viņu toreiz slimnīcā neielika.
16.02.2014 21:12 |

Reitings 165
Reģ: 12.12.2013
Tieši šādu preteklību dēļ uzskatu, ka meitenēm nekad nevajadzētu iet izklaidēties vienām pašām. Klubos īstajās nedēļas dienās ir pilns ar mērkaķiem, kas izmantos izdevību, ja to pamanīs. Citi uz tāda veida izdarībām vien uztur savu intīmo dzīvi. Prātīgi, dāmas.
16.02.2014 21:15 |

Reitings 560
Reģ: 29.01.2009
Pirms gada gadījās,bet tas nebija Latvijā.
Savu glāzi vienmēr pieskatu un nekad neizlaižu pat no rokām.

Tajā naktī devāmies uz klubu,kur ļoti bieži gājām. Atceros,ka bija mazliet pirms pusnakts,paņēmu savu pirmo viskiju ar kolu no bārmeņa,iesāku dzert,devos pāri deju zālei pie dj,kurš labs draugs,mani tur jau gaidīja dzīvokļabiedrene,un nākamais - pamostos 10tos no rīta savā istabā. Jutos briesmīgi,šausmīgākās paģiras manā dzīvē un pilnīga bezfilma. Kājas un ceļi zilumos,plaukstas nobrāztas.
Uzreiz meklēju dzīvokļabiedreni,lai izjautātu,kas notika.
Viņa mani paglāba,jo esmu teikusi,ka ļoti slikti jūtos un gribu braukt mājās,tāpēc viņa sāka meklēt kādu,kas mūs aizvestu. Es jau biju pilnīgi nelietojama,nevarējusi nostāvēt kājās,runājusi galīgi neskaidri. Biju pie kluba kritusi,pie mājām,kāpjot no mašīnas,man istaba 2.stāvā un es pa kāpnēm esmu rāpojusi.
Priecājos,ka man viss beidzās labi,bet sajūta šausmīgu. Biju tik nikna,ka kāds vispār iedrošinās ko tādu izdarīt.

Tagad,kad ballējos,vienmēr turu plaukstu pāri glāzei,jo vēlāk draudzene stāstīja,ka redzējusi,kā meitene stāvēja un turēja glāzi pie sāniem,bet burzmā,vīrietis ejot garām,piebēra kaut ko klāt. Tad arī sapratu,ka man izdarīja tāpat.
Tā,ka meitenes-vienmēr uzmanīgi un neizlaižat glāzi no acīm,nepietiek tikai,ja sekojat,lai glāze netiktu 'padota' caur kāda cita rokām.
16.02.2014 22:29 |

Reitings 383
Reģ: 27.10.2012
Pašai nav gadījies, bet man ir stāstījuši daži Vecrīgas apsargi, ka tādas lietas piekopj tie, kas grib apzagt vai izvarot. Ir zināmi gadījumi, kad gribēja sazāļot ārzemniekus, lai apzagtu.. Vispār diezgan baisa tēma. Iesaku visām uzmanīties un pieskatīt savējos ballīšu laikā.

Un cik man zināms, tas ko pieber klāt nav klasiskās narkotikas, jo no extasy vai tāda veida ripām jau nepazūd pamats zem kājām un runas spējas.
17.02.2014 00:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits