Es jūtu kompleksu smaržu virmojam ap šo diskusiju. :D
Mīļākā? Esmu bijusi, jā. Bet tur augšā - bēniņos - ir jābūt pilnīgam tukšumam, lai iedomātos, ka tadas attiecības ir kaut kādas attiecības. :D Tas ir - laiks, kuru divi cilvēki pavada ārpus visiem - ārpus mājām, sabiedrības, darba - visas ikdienas likstam, raizēm, rūpēm. Un tur nav nekādas mīlestības, nemīlestības - pirmo, otro - vēl citu ķīselīšu. Ir jābūt ku - kū , lai iedomātos, ka kādam uz kādu (dzīvi, statusu, vietu ikdienā) ir tiesības. Un tā nav sevis pazemošana, ja spēles noteikumus ievēro. Īstenībā, visbiežāk, tieši vīrieši ir tie, kuri izsapņo, ka viņu sievas varētu kļūt par labām mīļākajām - nevis mīļākās cer iegūt labās sievas statusu. Jo ikdienas vienveidība nogalina tos, kuriem ikdiena ir vienveidīga.
Ar to es vēlos teikt, ka - ja manam vīram būtu mīļākā... Es to uztvertu pilnīgi mierīgi. Tātad, es kaut ko par vīra jūtām nezinu, bet vajadzētu zināt.
Bez tam, klārēt, ka ilgstošas attiecības ir ideāli ideālās - nu, nevienmēr sieviete uzzinās, ka vīram ķīlis paslīdējis... Labāk, lai manam vīram ir kārtīga mīļākā - nevis sieviete no ielas uz 15 minūtēm pa ceļam uz veikalu.