Sodien taads iipass noskanojums .Skatos romantiskas kleitas un domaaju-tik ilgi nav bijusi muguraa neviena kleita...Loti patiik,bet nekur iisti neiznaak uzvilkt.Zeel!
Kaa ir ar jums?Vai jums kaadreiz aciis iekriit kas taads,ko skaidri ziniet-iznaaks uzvilkt loti reti,vai varbuut nekad,bet loti patiik...
Libra-es arii dievinu to caurspiigiigo tillu ,ziidu.Pagaajuso vasaru biju paneemusi vienus taadus svaarkus liidzi uz Riigu-ziids apaksaa un ziids-tills virsuu.Uzvilku vienu reizi...Tik zeel...un te jau pavisam nav kur!
Šobrīd skatienu piesaista mežģīņu kleitas. Skatos un priecājos, bet pirkt neesmu plānojusi - man nav tāda statusa sabiedrībā un tādu greznu pasākumu, uz kuriem šādus tērpus vilkt.
Jautājums tām, kuras pērk apģērbu, kuru pēc tam nevelk - nav žēl iztērētās naudas un tā, ka par to naudu varētu nopirkt kaut ko valkājamu? Piemēram, ja skapī ir piecdesmit vai septiņdesmit nekad dzīvē nevilktas kleitas - nav žēl iztērētās naudas, ka tur varēja būt piecdesmit lietderīgi izmantojamas un valkājamas kleitas?
Ja jums kontā katru mēnesi ieripo vairāki tūkstoši, tad gan mans jautājums varētu būt ļoti muļķīgs...
Pašai ļoti patīk šāds stils- melnais un pelēkais, lakoniskas līnijas, āda. Patīk, bet kaut kā īsti nevaru sev ko tādu izveidot. Laikam tomēr īsti nav mans stils;)
es vispār esmu garo kleitu fane, man jau visi saka, ka esmu no cita gadsimta. Bet tiešām gribētu uzvilkt kleitu no kāda 17 gadsimta, tādu skaistu, kuplu. Man ir sarkana, melna, zila garā kleita, bet īpaši nav kur uzvilkt.
Ziidtaapins -manejaa arii!Es tagad skatos francu Laure De Sagazon kaazu kleitas!Pusi vareetu vilkt taapat,bet man arii ir taa probleema,ka viss paliek sapnu ietvaraa,jo vienkaarsi nav kur-Hawaii dzunglos?:D
Tomeer loti patiik!Es veel savai ieliktai kleitai liktu tavu tiiklinu!!!