Visām mīlestības pilnu šo dienu novēlu :)
Labrīt.
Šodien būs forša diena, pastrādāšu un ātri beigšu darbu, lai varu laicīgi nodoties svētkiem. Laikam iesim uz kino un vakariņās. Draugs vakar man bija kaut ko rakstījīs, laikam kartiņu vai mīlestības vēstuli, jau nevaru sagaidīt. Joprojām atmiņās citas valentīndienas. Vienā, kad atnācu mājās, no svecēm bija uztaisīta sirds pa visu istabu , bet vēl vienu gadu saņēmu pašsacerētu dzejoli fotorāmītī. Joprojām stāv mājās goda vietā. Nesaprotu, kā var nepatikt tādas lietas, kā var noliegt šo dienu. Man tās ir vienas no labākajām dzīves emocijām, kad saņemu šādas lietas un tās paliks manī mūžīgi, esmu par to pārliecināta (l). Tāpat kā mana vecmāmiņa, kad nomira vectētiņš, stāstīja man, kā viņš viņai 16 gados gredzentiņu lika pirkstā, kā viņš noskrēja kraujā ekskursijas laikā un salasīja vizbulītes, tāpat arī manī paliks šādas lietas mūžīgi.. Ehh, cik skaisti. Cik skaista ir mīlestība.
Vakar savam brālim, kas mācās pamatskolā jautāju, kurai meitenei sūtīs kartiņu skolā pa pastu, tas kautrīgums, nosarkšana..tik mīļi. Atcerējos savus skolas laikus. Jau vairāk kā 10 gadi pagājuši, bet joprojām manī ir tās visas skaistās emocijas, ko tolaik piedzīvoju (l)