krāpšana

Reitings 85
Reģ: 13.02.2014
sveiki!!!
esat kādreiz otrai pusītei piedevušas krāpšanu?
ja jā kādas bija turpmākās attiecības?
dalāties savā pieredzē ja nav žēl ;)
13.02.2014 14:50 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Jā, esmu sen sen atpakaļ piedevusi, BET tas bija ļoti grūti - tā pilnīgi un galīgi piedot un aizmirst. Man vajadzēja 3-4 gadus, līdz patiesi spēju palaist to sāpi vaļā un sākt atkārtoti uzticēties šim cilvēkam. Tas ir darbs ar sevi - savu kļūdu saprašana un mainīšanās.

Tagad esmu sapratusi, ka vīrietis nekrāpj tāpat vien, jo viņš vienkārši ir vīrietis, bet gan tam ir iemesls. Un jā, es pati arī biju vainīga. Bet tas jau ir cits stāsts.

Ko vēl gribu piebilst - what goes around, comes around. Iepriekšējās attiecībās arī es krāpu, tāpēc iespējams tas bija tāds - dots devējam atdodas.

Es nekad nevienam nenovēlu to pārdzīvot - un godīgi, ja tas atkārtotos - es nepiedotu.

Tām, kuras saka, ka krāpnieks krāps, es varu teikt, ka nē - jo esmu krāpusi, kad biju kopā ar puišiem iepriekš, bet savu šobrīdējo draugu (5 gadi kopā) - krāpusi neesmu.
13.02.2014 21:04 |

Reitings 1080
Reģ: 29.01.2009
piedevu, un nožēloju, pēc pāris gadiem viss beidzās tāpat :(
13.02.2014 21:23 |

10 gadi
Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
Es dziivoju ar uzskatu, ja esi gatava piedot tad tev pashai jaapzinaas, ka tev taja pasha bridi tas ir jaizmirst un jaspej sadzivot tiesham aizmirstot! Ja tu to nespej jau izdarit tajaa briidi tad jaskiras. Es pec pieredzes saku. Manas jutas bija speciigas, lai arii bija aizvainojums, bet taja bridi sapratu, ka gribu tikai vinju un saliku pa plauktinjiem galva domas kadel bija tada situacija gadijusies no vinja puses. Un sapratu, ka piedodot man tai pasha bridi bus jaizmirst viss un jarisina problema. Ko arii dariju, un tgd viss ir ... ;)
Bet katrai jau savs stasts, savs puisis, sava situacija.
13.02.2014 21:24 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Nē, pirmajās attiecībās piedevu, jo domāju, ka nu lielā mīlestība, bet patiesībā tik vien naivums bija.
Es sevi pārāk stipri mīlu, lai dalītu savu vietu ar vēl kādu. Vai nu es vienīgā, vai nekā.
13.02.2014 21:52 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Pirmajās attiecībās piedevu. Nekas tāpat nesanāca. Pēc pus gada izšķīrāmies.
Pēcāk šķita, ka visi vienādi, visi krāpj.
Tagad ir pagājuši 4 gadi un BEIDZOT esmu mierā, jo esmu attiecībās ar cilvēku, kurš mani novērtē un kuru novērtēju es :)
13.02.2014 21:59 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nē! Vismaz pašlaik noteikti nē!

Uzzināju, ka draugs krāpa un tajā pašā dienā šķīros. Protams, bija lomkas un vēlme visu piedot, bet.. tai pašā laikā vnk nevarēju un negribēju lauzt sevi. Nevar ieiet vienā upē divreiz.
13.02.2014 22:20 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Tagad esmu sapratusi, ka vīrietis nekrāpj tāpat vien, jo viņš vienkārši ir vīrietis, bet gan tam ir iemesls. Un jā, es pati arī biju vainīga. Bet tas jau ir cits stāsts.

Šim gan nepiekrītu! Ne vienmēr tā ir. Ir vnk tāda kategorija - jāklis. Un ja vīrietis pie tādas pieder, Tu vari būt kāda vēlies - seksapīla kalngals, bet viņam vnk vajadzēs svaigu gaļu.
13.02.2014 22:22 |

Reitings 161
Reģ: 03.10.2013
Jā, esmu piedevusi... Jau citā diskusijā te ralstīju par sevi stāstiņu, traki gājis... Bet līdz šim ir normāli, ar laiku paliek vēl labāk... sākums bija grūts, nedod dievs viens no mājas izgāja, man jau bija panikas lēkmes neuzticībā un viņš to visu pārcieta. :D Ir reizes, ka vnk izrunājamies un izskatās, ka viņš mani saprot , jo saku kad man ir grūti un kapēc.
Uzskatu, ka otru iespeju ir pelnījis ikviens, no kļūdām mācās... Bet ja notiek atkal kkas līdzīgs, tad bez domāšanas un klausīšanas gan ārā. :)
13.02.2014 22:22 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Esmu, jā. Attiecības...Nu turpinājās kādu laiku, bet mans mīļums pret šo cilvēku, vēlme būt tuvumā, čubināt, dalīties ar sevi pamazām aizplūda kā ūdens no ieplaisājušas vāzes. Un bieži vien es nevietā zāģēju kā neass fuksītis. Laikam ne pārāk pacilājošs turpinājums. :D
Tas bija nu jau pirms gadiem, šobrīd uz to skatos mierīgi un varu teikt, ka laikam tobrīd man to vajadzēja piedzīvot - pārāk paļāvīga, aizgrābta un neattapīga zaķēna acīm es raudzījos uz attiecībām.
13.02.2014 22:36 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
esmu piedevusi. tiesa, attiecības izbeidzās cita iemesla pēc, nevis krāpšanas. kad beidzas iemīlēšanās fāze, tas ir pilnīgi normāli, ka sāc distancēties no otra, kaut kas sāk kaitināt utt., un var tā kāja paslīdēt, bet mīlestība jau nav tikai iemīlēšanās, tikai romantika, mīlestība ietver sevī vairākas fāzes. pēc iemīlēšanās jeb saldās fāzes nāk tā saldi rūgtā, kurā tu beidzot redzi cilvēka patieso seju, tad nu gadās visādi. raibi iet. ja abi vēlas kaut ko glābt, risināt, tad uz priekšu, turklāt nav teikts, ka attiecībām ir jābalstās tikai un vienīgi uz romantisku mīlestību. stulbs stereotips. piemēram, esmu sapratusi, ka nevēlos kaisli, intimitāti. man ir citas vērtības, kuras attiecībās vērtēju daudz augstāk. attiecības var balstīties uz jebko - uz pēcnācēju radīšanu, uz drošību, materiālo labklājību. galvenais, lai tās ir funkcionālas, proti, abas puses zina šos noteikumus, uz kā attiecības balstās. ;) tad nu krāpšana galīgi nav iemesls, lai visu izbeigtu, pārvilktu svītru pāri.
13.02.2014 22:45 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Sākumā pasūtīju,pēc tam paņēmu atpakaļ. Stulbākais lēmums manā dzīvē. Attiecības kļuva vēl neciešamākas. Necienīju vairs viņu. Beigās nokrāpu pati un aizgāju.
14.02.2014 00:31 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Nepiedotu. Kur sākas krāpšana, tur beidzas mana cieņa pret šo cilvēku. Nespētu to aizmirst, attiecības agri vai vēlu beigtos.
14.02.2014 00:34 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Esmu piedevusi, bet attiecības tāpat beidzās.. Krāpšana lielākotiess visu sabojā. Nekādā gadījumā nepiedotu, ja puisim būtu bez maz vai paralēlas attiecības, bet, ja 1reiz gadītos, vēl piedotu (lai gan diez vai liela jēga ir no tā), bet 3.iespēju gan nedodu nevienam.
14.02.2014 15:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits