Es arī domāju, ka spēšu piedot, likās, ka piedevu bet laikam, ka nē. Protams, nodzivojām kopā vēl tīs gadus, bet visu to laiku es nespēju uzticēties, ik pa laikam grauzu gan sevi, gan viņu, viņš protams arī nebija nekāds saulstariņš, un katra strīda laikā es atkal un atkal cēlu to visu aizvainojumu augšā, līdz vienam brīdim, kad man palika vienalga, un tās vienaldzības rezultātā es sāku skatīties uz citiem, līdz pat neko nemeklējot atradu savu perfekto vīrieti, un beidzot aizgāju no bijušā. Droši vien, ja nebūtu satikušies, es vēl joprojām dzīvotu ar viņu, nemīlēju sevi tik ļoti, lai aizietu prom tāpat vien. Tas viss ir diez gan iedragājis manu pašapziņu un esošajam vīrietim arī tā vēl līdz galam neuzticos, jo negribu atdot sevi, lai pēc tam atkal sagrautu, bet, paldies Dievam, tā rēta dzīst un es aizvien mazāk un mazāk uztraucos, ka mani sāpinās, jo nav neviena pamata tam, tikai manas iedomas un sāpīga pieredze.
Ja esi stipra un domā, ka varēsi nekad negrauzt, uzticēties un nekad necelt to visu augšā, tad piedod, bet es noteikti to ne ieteiktu, ne mēģinātu.