ka sanemties?

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
Esmu palasijas dazas diskusijas un tur dazas baigo kerc ka interneta varot atrast otru pusiti,lkm man tas nav izdevies jo jau 2x pec kartas esmu iepazinies ne ar istajam meicham. Gribas pameginat treso reizi,bet bail,jo tikt atsutam ir sapigi :( nezinu vairs,ko iesakt...pirmo reizi nakamaja diena meitene atrakstija ka neesmu vinas gaume,otra reize bija nesen janvari. Ta meitene bija 3 gadua par mani vecaka un mes jau pirmaja randinja sakam skupstities un runat par kopa busanu,bet pec paris dienam ari atrakstija ka esmu par jaunu un nenobriedusu prieks vinjas...es vairs nezinu ko iesakt un vai meginat caur netu iepazities velreiz? Jo kurviti piedzivot man ljoti negribas vairak. Attiecibas gandriz nav bijusas bet par to vairs negruzos. Varbut ir kada SAKARIGA sieviete,kas var man dot padomu kadu? Ja kada grib rakstit ko negativu,lai patur pie sevim savus kompleksus.loto gribetu dzirdet kada chalja viedokli.
13.02.2014 13:21 |

Reitings 497
man pazistama loti gudra meitene 25 gados pat skupstijusies nebija un jutas ideali, jautaju kapec tev nav virs, vina ta ari atbildeja ka nevajag un lieki negrib teret savu laiku, tad pec 2 gadiem satika savu idealo virieti un tgd jau ir 2 berni..taka ja.
13.02.2014 16:36 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
man pazistama loti gudra meitene 25 gados pat skupstijusies nebija un jutas ideali, jautaju kapec tev nav virs, vina ta ari atbildeja ka nevajag un lieki negrib teret savu laiku, tad pec 2 gadiem satika savu idealo virieti un tgd jau ir 2 berni..taka ja.

Visi cilvēki nav vienādi! Viņai vrbt tā labi, citai savādāk... Un mums nav tiesību nosodīt citus.
13.02.2014 16:38 |

Reitings 497
Tur jau tā lieta Milla, tur tev vienreiz tiešām taisniba ;) bet man te brūk par to ka negribau vairakas attiecibas dzives laikaa, tas ir normali?? :D
13.02.2014 16:59 |

Reitings 1972
bet man te brūk par to ka negribau vairakas attiecibas dzives laikaa, tas ir normali??

Nu, neviens nebruktu virsū, ja tu pats citu viedokli (vairāk nekā 3 attiecības ir normāli, u.t.t.) nesauktu par mau*ošanos, u.t.t. ;)
13.02.2014 17:03 |

Reitings 497
nu ok par to mazliet parspileju, atzistu, bet katra zinja, man loti nepatiktu ja pirms manis meitenei butu bijusi daudzi. Bet jautajums jau bija vai man vajadzetu meginat 3x iepazities interneta jeb tomer kada cita veida meginat atrast sev otru pusiti jeb nemeginat vispar?
13.02.2014 17:10 |

Reitings 1972
Raivi, pārlasi komentārus, tur ir atbilde (tas, ko pats izsecināsi) :) Neviens Tev nepateiks - dari tā vai dari šitā, tikai Tev pašam ir jāsaprot, ko un kā darīt...
13.02.2014 17:17 |

Reitings 497
izsecinat es vienmer un visur visu varesu pats ;) bet es izveidoju diskusiju lai uzzinatu citu viedoklus (protams, tos kur nebija kkadi nepamatoti uzdirsieni). Ka tu pati Milla, daritu?
13.02.2014 17:21 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
un man ir viens jautajums R.- tu uzskati ka tie cilveki kuriem dzives laika ir bijusas vienas vienigas attiecibas ir kkadi divainji un KATRAM cilvekam vajag dzives laika piedzivot vairakas attiecibas?

Kur es ko tādu esmu pieminējis? Tas, protams, ka būtu ļoti skaisti. Bet kā mana pieredze rāda, tad agrāk vai vēlāk lielākā daļa gribēs izmēģināt ko jaunu, it īpaši, ja cilvēki nav paspējuši izbaudīt dzīvi. Protams, ka ir arī izņēmumi.
Tu pats minēji, ka nav normāli, ja cilvēkam ir bijušas vairāk par 3 attiecībām un tā ir maukoš*nās.

Es ar 15 gados domāju, ka ar šo meiteni pavadīšu visu dzīvi kopā, apprecēsimies, mums būs 4 bērni un liela māja okeāna malā, jo pirmajai jābūt tai vienīgajai, bet tad es izaugu, jo aprāvos, ka dzīve nav tik skaista kā filmās.

Labi, redzu, ka tev nav jēga sniegt padomu, jo tu neieklausīsies, kamēr dzīve tevi nenospiedīs tā kārtīgāk uz ceļiem. Es un meitenes jau tev ir snieguši labus padomus, bet kamēr pats pie sevis nepiestrādāsi nekas nebūs!
13.02.2014 17:22 |

Reitings 497
man nav 15 gadi, man ir gandriz 19. Tu vnk es cilvēks ar lielaku pieredzi, tapec ari doma savadak. Tad uzraksti viena teikuma, ko man vajadzētu darīt, vai arī ka tu rīkotos manā situācija? Vienīgais ieteikums tur bija sākt nodarboties ar sportu :D
13.02.2014 17:27 |

Reitings 497
Man ir daudz minusus atzistu, bet par spīti tam visam cenšos būt jauks, mīļš puisis un iepatikties kādai meitenei, pret kuru man ari butu simpatijas, bet dzive pagaidam gandriz neko vairak par vienas nakts sakariem nav piespelejusi.
13.02.2014 17:29 |

Reitings 1972
Labi, redzu, ka tev nav jēga sniegt padomu, jo tu neieklausīsies, kamēr dzīve tevi nenospiedīs tā kārtīgāk uz ceļiem. Es un meitenes jau tev ir snieguši labus padomus, bet kamēr pats pie sevis nepiestrādāsi nekas nebūs!

Tieši tā.
13.02.2014 17:36 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
interneta iepazitas abas ari izdadijas ne mana gaumee,ne es vinju...

Un par kādām tad NOPIETNAJām attiecībām Jūs ar to vienu varējāt runāt pirmajā randiņā, ja reiz tagad apgalvo, ka arī viņa nebija Tavā gaumē? Manuprāt te neiet runa par kādu ideālo eksemplāru priekš Tevis, bet gan tādu , kas neaizmuks no Tevis. Man tiešām ir radies iespaids, ka Tu attiecības gribi nevis tāpēc, ka tās patiešām zini, ka vēlies, bet gan fakta pēc- esmu attiecības , lai apkārtējie Tevi neuzskatītu par neveiksminieku, jo rādās, ka Tu tieši šajā faktā esi ieciklējies
13.02.2014 17:39 |

Reitings 2286
man ir gandriz 19.

viss skaidrs
:
13.02.2014 17:40 |

Reitings 335
Palasi manus iepriekšējos postus, tur nebija tikai ieteikums nodarboties ar sevi. Pilnveido sevi, lasi grāmatas, pastudē psiholoģiju - varbūt atvērs acis. Mans galvenais ieteikums bija pilnveidot sevi, esi cilvēks, kuru tu pats lepotos pazīt! To ko tu dari, tu dari priekš sevis, to tu vēl tikai pagaidām nesaproti.
Sports tev vienkārši palīdzētu celt pašapziņu.

Domā maz jaunu džeku, kuri ir mīļi, jauki utml.? Pārlieks mīļums un jaukums agrāk vai vēlāk sāks smacēt lielāko daļu sieviešu.

Tavā situācijā, lai celtu pašapziņu sāktu sportot, vienalga, kas tas par sporta veidu. Manā gadījumā svaru zāle. Lasi grāmatas, tagad 18 gados tas tev liekas stulbi, bet tevi attīstīs intelektuāli, sāksi domāt "ārpus kastes", raisīsies vieglāk sarunas, pilnveidosi savu vārdu krājumu. Nerunāju te par romāniem, bet pats personīgi lasu autobiogrāfijas, ar psiholoģiju saistītas grāmatas, biznesa, ekonomikas utt.
Tavos gados man jau bija nosprausti mērķi, biju nobriedis kā personība un nepadevos pie pirmajām grūtībām, kas ir tavs mīnus, iemācies sevi disciplinēt, kas arī turpmākajā dzīvē noderēs.

Labi, es jau te atkārtojos, palasi iepriekšējos ieteikumus.
13.02.2014 17:45 |

Reitings 335
nodarboties ar sevi.
*sportu
13.02.2014 17:46 |

Reitings 497
Nikola-tā ari apmēram ir, kā tu raksti, jā es attiecības gribu vairāk fakta pēc nu un? ko tas maina? Ja es zinu ka man tā bus labāk tad kapēc ne?

Es vēlos vnk lai kāds vienā teikumā uzraksta, kā man labāk rīkoties un BEZ pārmetumiem, nevis rakstīt bezsakarīgus garus tekstus, kuros tāpat neko nepasaka. Un nav jāņem vēra vecums, nav pilnīgi nekādas atšķiribas vai ir 19 vai 29 gadi, svarīgi uz cik tu pats jūties.
13.02.2014 17:49 |

Reitings 1972
Es vēlos vnk lai kāds vienā teikumā uzraksta, kā man labāk rīkoties un BEZ pārmetumiem, nevis rakstīt bezsakarīgus garus tekstus, kuros tāpat neko nepasaka. Un nav jāņem vēra vecums, nav pilnīgi nekādas atšķiribas vai ir 19 vai 29 gadi, svarīgi uz cik tu pats jūties.

Tu vienmēr gaidi, kad viss tiks padots uz paplātes? Tev neviens šeit nerakstīja neko ar pārmetumiem, bet centās palīdzēs, kko ieteikt. Tu izvēlējies neklausīties un turpināt apgalvot savu bez maz vai kā vienīgo patiesību. Šeit tiešām bija diezgan daudz labi ieteikumi, kurus Tu izvēlējies ignorēt, jo tie prasīja darīt arī kaut ko pašam priekš sevis, ne tikai gaidīt, kad burvju feja atnesīs kā dāvanu.
13.02.2014 17:54 |

Reitings 2286
19 vai 29 gadi

Vecumā nav atšķirības, ja ar faktu ''svarīgi uz cik pats jūties'' cilvēks sevi arī pasniedz tā. Bet Tu , Raivi pilnīgi visu mūsu sacīto laid gar ausīm pa savam , kā tāds bērns, kas vēl vairāk pastiprina Tavu nenobriedušo prātu.
13.02.2014 17:54 |

Reitings 335
Es vēlos vnk lai kāds vienā teikumā uzraksta, kā man labāk rīkoties un BEZ pārmetumiem, nevis rakstīt bezsakarīgus garus tekstus, kuros tāpat neko nepasaka.

Nobriesti!

Tagad vieglāk uztvert?
13.02.2014 17:55 |

Reitings 497
R. sakarīgs cilvēks izklausies, paldies par padomiem vispār ;) tikai pieredze un dzīvēs mums atšķirīgas ;)

Lieta jau ir tajā, ka es mēģinu, bet tie atšuvieni vienmēr iedzen depresijā un tad tāda kā iekšējā balss jautā vai vispār jēga vēl mēģināt un atkal gruzīties. Esmu sapratis ka tagad Man vajag lai pirmo soli dara sieviete, jo esmu pietiekami sāpināts lai vars nespertu pirmo soli pats....

Un grāmatas es lasīju agrākā vecumā, tgd lasu gudrus žurnālus, bet par sportu runājot, nu sāktu iet, nu iegūtu labu formu, bet man tas nenestu pietiekamu prieku, ja es viens par to priecātos, gribētos lai arī man svarīgs cilvēks būtu iepriecināts ar to un tas man tad nestu divkāršu prieku :)
13.02.2014 17:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits