Palasi manus iepriekšējos postus, tur nebija tikai ieteikums nodarboties ar sevi. Pilnveido sevi, lasi grāmatas, pastudē psiholoģiju - varbūt atvērs acis. Mans galvenais ieteikums bija pilnveidot sevi, esi cilvēks, kuru tu pats lepotos pazīt! To ko tu dari, tu dari priekš sevis, to tu vēl tikai pagaidām nesaproti.
Sports tev vienkārši palīdzētu celt pašapziņu.
Domā maz jaunu džeku, kuri ir mīļi, jauki utml.? Pārlieks mīļums un jaukums agrāk vai vēlāk sāks smacēt lielāko daļu sieviešu.
Tavā situācijā, lai celtu pašapziņu sāktu sportot, vienalga, kas tas par sporta veidu. Manā gadījumā svaru zāle. Lasi grāmatas, tagad 18 gados tas tev liekas stulbi, bet tevi attīstīs intelektuāli, sāksi domāt "ārpus kastes", raisīsies vieglāk sarunas, pilnveidosi savu vārdu krājumu. Nerunāju te par romāniem, bet pats personīgi lasu autobiogrāfijas, ar psiholoģiju saistītas grāmatas, biznesa, ekonomikas utt.
Tavos gados man jau bija nosprausti mērķi, biju nobriedis kā personība un nepadevos pie pirmajām grūtībām, kas ir tavs mīnus, iemācies sevi disciplinēt, kas arī turpmākajā dzīvē noderēs.
Labi, es jau te atkārtojos, palasi iepriekšējos ieteikumus.