Lai turpmāk nerastos pārpratumi - es esmu vīrietis!
R. Bet padoma pats/pati ja man mana laba forma pasam nenestu nekadu prieku,tad kadel man to vajadzetu darit??
Tātad, tu uzskati, ka jātrenējas ir priekš meitenes, kuras tev pagaidām nav. Uzradīsies tev meitene, viņa pateiks, kas tev jādara, viņa būs mugurkauls jūsu attiecībās, tev uzradīsies tikai mērķi, kad meitene pateiks kādiem tiem jābūt? Haha, interesanti!
Es tev sportu ieteicu tāpēc, jo tas ir vieglākais veids kā pacelt pašapziņu.
Nesaku, ka jābūt žurnāla vāka modelim, lai iegūtu sieviešu uzmanību, bet gan personībai. Mans draugs, kurš ir apvēlies satiekas ar ļoti skaistu meiteni, jo viņš ir lieliska personība.
Tu tiesam esi tik aprobezots un doma ka KATRAM cilvekam vajag maukoties pa vairaakam attiecibam un tas ir nereali savu isto satikt ar pirmo meginajumu??????
Par tevi vien neko labu neliecina fakts, ka tu jau par maukoš*nos uzskati, ja cilvēkam ir vairāk par 3 partneriem. Neieslīgšu savas privātās dzīves detaļās, kas citiem nav jāzin, bet man ir vairāk par 3 attiecībām bijušas, nu un? Tas mani tikai ir pilnveidojis, esmu tikai ieguvējs no šīm attiecībam, jo visas nav bijušas tik lieliskas kā Rozamundas Pilčeres romānos.
Tātad jā, es esmu aprobežots un "lēts", jo esmu saticies ar daudz vairāk nekā 3 sievietēm. Ārpāts, tagad nonākšu ellē!