nav motivacijas to darit. 2x jau meginaju,bet ta ari savu riepu nenonjeemu ;D
Nu redzi, tur jau problēmā tavā raksturā un attieksmē.
es delj vinas varetu iet treneties
Ja tu nedari to priekš sevis, tad nekas neizdosies. Tu trenējies priekš savas labsajūtas un tici man, kad tu pamanīsi pirmās izmaiņas, tad arī celsies tava pašapziņa. Protams, tev jāpiestrādā pie domāšanas veida, kas ir grūtāk, vajag pilnveidot sevi ne tikai fiziski, bet arī garīgi, kas tev izdosies tikai tādā gadījumā, kad tu beidzot sāksi saprast, ka dari to priekš sevis nevis citiem!
Man rados vairakiem cilvekiem pirmas attiecibas izradijas tas istas
Pirmkārt, tu viņu iepriekšējo pieredzi zini? Otrkārt, par to cik veiksmīgas attiecības viņiem izvērtīsies varēsi spriest pēc 10 gadiem. Izklausās, ka tu esi pārskatījies romantiskās filmas, kas tev tāpat kā pārējiem nepieredzējušākiem cilvēkiem izskalojušas smadzenes.
Nezinu nevienu normalu cilveku,kur butu vairak par 3 attiecibam bijusas,taka ja
Tev steidzami jāmaina domāšanas stils, ļoti steidzami! Man radās jautājums, ko tu vispār uzskati par attiecībām? Man sāk šķist, ka tu uzskati, ka attiecības jau jums ir kopš pirmā randiņa.
Kamēr tu pats savu garīgo pasauli nesavedīsi kārtībā un neieklausīsies pārējos, bet malsi vienu un to pašu, kamēr smagāk neaprausies un nesāksi domāt, tikmēr nekas nemainīsies.