Slikti gulētas nakts

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Ceru,ka jums šis rīts iesācies foršāk, nekā man.
Jau nez kuru dienu nespēju tiešām forši izgulēties. Grozos no vieniem sāniem uz otriem, tad jūtu, ka vienā vai otrā pusē sāp galva. Pieceļos un jūtos tāpat draņķīgi.

Šobrīd pat (domāju,ka tas no sliktas gulēšanas) drebulīši krata, acis stiklainas, ielikt lēcas vispār impossible mission, jo viss liekas miglains utt.

Kādas ir jūsu pašsajūtas,ka slikti esat gulējušas? Kā ātrāk no tām atbrīvojaties? =/
13.02.2014 12:03 |

Reitings 4838
Kā jums šķiet-laba doma būtu,ja tagad izdzeru pus paciņu Coldrex? Jo mājās nekā cita pagaidām nav...
Zivju eļļu toč nav tagad jēgas dzert
13.02.2014 12:45 |

Reitings 4838
Iepriekšējās dienas maldīgi domāju - pašķaudu drusku,bet tas jau tā.
Paēdu brokastis,liekas,ka labāk nebūtu to darījusi,ka viss kāpj uz augšu.
13.02.2014 12:47 |

Reitings 4838
Jautājums

kurš vispār skaitās labākais karstais pulveris no dabīgā gala (cik nu tur ir dabīgs)?
13.02.2014 12:56 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Gadās samērā bieži morālais pārgurums, nelabums, panika pa kartu, par aukstu, acis nespēju aizvert (ļoti smaga sajūta) , tai pat aikā piecelties nevar... Augstākais esmu pavadījusi ap 65h nonstopā nomodā vēl iets uz lekcijām, kā zombijs..jo naktī gulēt nespēju, no rīta jāspiež bija sevi nomodā tā nu kafija, kafija, energy drinks un tad atkal gulēt nevaru, beigās jau halucinācijas rādījas
13.02.2014 13:04 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kādus līdzekļus lietoji,lai ātrāk atveseļotos?

No medicīniskajiem nekādus. Kā jau teicu, es gulēju, dzēru daudz zāļu tējas un gulēju. Viss!
Organisms izcīnija cīņu pats.

Kā jums šķiet-laba doma būtu,ja tagad izdzeru pus paciņu Coldrex? Jo mājās nekā cita pagaidām nav...

Nu taču aizmirsti tos Coldrexus un visus citus paracetalomu saturošus līdzekļus. Tev ir 37.1 temperatūra. Organismam ir jātiek galā pašam. Vai tik tu nebiji tā, kas iedzēra Coldrex un jau cepa augšā nākamo diskusiju par to, ka ir palicis slikti?
Gribi iedzert ko karstu? Dzer zāļu tēju, upeņu dzērienu, kaut vai atšķaidot ievārījumu.

Un varbūt ir vērts aizdoties līdz ārstam, citādi jau visu februāri vienas diskusija sno tevis par veselības un pašsajūtas problēmām? Katram ģimenes ārstam ir akūtās stundas, ir arī dežūrārsti.
13.02.2014 13:19 |

Reitings 4838
ne,nebiju es ta.
iespejams ta passajuta ta leka,jo so temperaturu isti neizgulu un tad ta pec laika atkal ir klat.
nakosnedel vispar ir doma aizdoties pie g.a.
13.02.2014 13:25 |

Reitings 5478
Ir divi varianti:

1) tiešām saaukstēšanās. Ja vienreiz to KĀRTĪGI neizguļ, tad tiešām tas var atkal pie mazākām vēja plūsmām, aukstāka dzēriena iedzeršanas utt. atgriesties

2) šī temperatūra ir uz nervu pamata

Noteikti kāds labums ir no zivju eļļas dzeršanas. Piemēram, kad saaukstēšanās, tad to neslimo pārāk smagi, bet vieglāk, jo tev ir vitamīni. Protams, ja tomēr tā nav kā es saku, tad lai mani droši kāda labo :) Jo pati šo brīnumu dzeru, bet vienalga jau saaukstēšanās mani apciemo. Citreiz pat negaidītākajā brīdī...
13.02.2014 15:13 |

Reitings 8272
Es sāku ļoti labi gulēt, kad aizkari ir aizvērti (biezie, ka gaisma nekāda netiek cauri), kad nopirkām jaunu spilvenu (man ir dormeo) un, kad istabā neatradās nekādi datori, tv, radio utt. tā mums ir pašlaik un ir ļoti labi. ā, un patīkamāk ir gulēt un ātrāk aizmigt jaunajā matracī.
13.02.2014 15:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits