Mana "problēma" ir diezgan stulba, jā, bet...situācija ir tāda, katru reizi kad es ar savu draugu un viņa māsu un viņas puisi ejam kaut kur izklaidēties, kaut ko kopā padarīt, tā es jūtos kā piektais ritenis, nu galīgi lieka viņu kompānijā. Nē, drīzāk jūtos itkā būtu aizgājusi ar viņa māsu un diviem viņas puišiem. Vienmēr viņš kaut ko runā ar vņas puisi un viņa iesaistās, laikam jāpiemin tas, ka neesam no vienas valsts un viņi mūždien sarunājas man nesaprotamā valodā, un iesaistīties viņu sarunās man ir nereāli. Vienmēr es tieku atstāta kaut kur aiz muguras, viņa māsa ar savu puisi iet kā pāris, bet mans kaut kur viņiem blakus un man nepivērš nekādu uzmanību, sēžam restorānā, viņi visi runājas, es sēžu un blenžu apkārt divas stundas. Pa divām stundām ar mani parunāja pāris vārdus. Ejam spēlēt boulingu, atkal viņi trīs, stāv rindā runājas, māsa pa vidu, es mēģinu kautkur ielīst, bet mani neviens neredz un neko..stāvu viņiem aiz muguras. Man ar viņa māsu nav nekādas attiecības, dažreiz pāris teikumus parunājam, pieklājības pēc, angļu valoda nav viņai nekāda labā. Man nav ne jausmas par ko ar viņu runāt. Dēļ valodas nekāds dižais kontakts nesanāk. Pēdējais kas mani sadusmoja, bija pēdējā reizē, kad atkal gājām visi kopā, tikai šoreiz vēl kādi 15 māsas draugi, un protams atkal es ik pa laikam tieku kaut kur aiz muguras atstāta. Un man bija tāds aizvainojums, kad vņš noģērbj savu jaku un prasa lai māsa patur, kamēr pats aizies, es tikai nodomāju, nu wtf? kura īsti ir tava meitene??? Es vai māsa?? Mani nenormāli kaitina tas, ka viņa vienmēr is starp diviem džekiem, un vienu manējo, bet es kaut kur blakus viena pati. Es vienkārši nespēju tur atrast vietu, starp viņiem trijiem. Un tā ir vienmēr, kad esam ar viņa draugiem, tad gan ir savādāk un viss ir labi. Bet teši kad ar viņa māsu un viņas puisi, tad jūtos galīgi lieka.
Man grbias to viņam pateikt, bet es jau zinu ko viņš atbildēs, ka atkal redzu visu tā kā nemaz nav un pārspīlēju utt.
Es pat nezinu ko te gaidu no jums, esmu pārāk greizsirdīga? Pārāk pārspīlēju? Nepareizi domāju?? Tāda attieksme ir normāla?? Vienkārši, kopš pēdējās reizes, mans mērs ir pilns. Tik stulba sajūta. Sorry ka tik gari sanāca.