drausmigas menesreizu sapes!!

Reitings 79
Reģ: 01.05.2011
jums ari ir ta ka ir neizturamas menesreizu sapes? un vai tas vsp ir normali? es sorit no sapem domaju ka vel savemshos un nogibshu. domaju ka vajadzes uz slimnicu braukt

varbut ir kkas ko var darit lai tik drausmigi nesapetu?
12.02.2014 20:23 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Man katru mēnesi var būt savādāk, ja reāli pludoju - sāp šausmīgi. Palīdz tikai ibumetīns un gultas režīms. Ir atkal tādas reizes, kad viņas ir tādas normālas, tad nesāp gandrīz nemaz. Un mani sabiedēja Megana - moš man arī aiziet pie doka, lai paskatās, citādi netieku skaidrībā, kāpēc vienu mēnesi ir tā, ka jāmirst nost, citā atkal viss super.
13.02.2014 00:30 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Man palīdz Olfen (tas kurš stiprākais). Bet reizēm ir traki. Biju pie gin. viņa man ieteica 3 mēnešus padzert Prefemin vitamīnus. Šķiet, ka tagad ir labāk.
Un ne vienmēr sāpēm apakšā sēž slimība. Man trakas sāpes ir bijušas jau kopš pašām pirmajām reizēm, kad man bija 11 gadi.
Ātrie ir saukti, uz slimnīcu ir braukts. Viss ir bijis.
Mammai ar tā bija jaunībā un viņa teica, ka dzemdību sāpes esot tik stipras bijušas kā trakākās mēnešreizes. Tā kā es jūtos gatava :D Vismaz kāds labums.

Ātrās palīdzības mašīnā dakteris (vīrietis) stāstīja reiz, ka viņa meitai esot tā pat. Aizgājuši pie krutākajiem ārstiem un zin ko viņi atbildējuši- vajag ar seksu nodarboties, jo tad paliekot labāk. Tas ārsts saka- a kā es savu 13 gadīgo meitu sūtīšu nodarboties ar seksu, kad viņa vēl bērns...
Citi saka, ka palīdzot dzemdības.
13.02.2014 09:48 |

Reitings 74
Reģ: 29.12.2013
Mistalee - negribeju sabiedet nevienu, bet tada ir manas pasas pieredze...un ari man MR bija tik sapigas jau no pasas pirmas reizes tiinu gados...vel tagad atceros ka no sapem nogibu veikala un tika izsaukti atrie
15.02.2014 21:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits