kaadas ir juusu attieciibas ar acu eenaam? es uz vinjaam parasti ekonomeeju. No daargaakaa gala es peerku tikai tonaalos, puuderus un taadas lietas. Eenas kaa pagadaas.
Vai jums ir svariigi, lai eenas buutu daargas vai peerkat vienalga kaadas? kaadas juus lietojat?
Man ēnu ir daudz un dažādas. No "letā gala" patika Sleek Au Naturel palete:
No "dārgā gala" patīk Urban Decay Naked 1
un Naked 3 patīk arī Dior ēnas (5 ēnu paletes).
Man nav diži svarīgi, ka ēnas ir "dārgas" vai "lētas", svarīga ir kvalitāte. Un jā, Sleek kvalitāte ir normala, UD un Dior idela. Catrice un ArtDeco acu ēnām kvalitāte ir atkarīga no toņa. Veikalā jāmēģina tās ēnas. Labas ēnas ir BeYu (man ir kāds trinītis) http://www.beyu.net/cosmetics/eyes/eyeshadow/catwalk-star-eyeshadow-_id_52_1.html Man ir kāda "nude" palete, bet tagad toni neatceros. Bet to BeYu paleti gribu notirgot tālāk, jo toņi priekš manis pārāk spīdīgi.
Man ir tikai divas kastītes :D bet ēnas man patīk un lietoju katru dienu. Bet man patīk neuzkrītoši toņi, ar zilām, zaļām, lillā neaizraujos. Es arī gribu vienu no Naked paletēm, bet viņas nekad nav, kad gribu pirkt. :D
man ir šādas, zeltīts tonis, ir arī citi toņi, tie kaut kur nomētāti nelietoti, jo zeltītais man vislabāk piestāv. es gan esmu uz JŪS ar ēnām- lietoju salīdzinoši reti
es lietoju šo paletti, nopirku ebay, patīk krāsas. Vasarā krāsoju gandrīz visus toņus, parasti pieskaņoju apģērbam, tagad ziemā nēsāju sudraba, brūnos un tumši zilos toņus. Maksāja aptuveni 12eiro.
Man ir shiis.Svariigi, lai enas butu labas un nedrup, bet es arii diezgan reti lietoju, jo dod priekshroku dabiskaakam izskatam, skropstu tusha, un lupu spiidums.
Shis reizem domaju, bus japerk jaunas driiz, jo bus jau 3 gadi kopsh man vinas ir :D
Lietoju dažādas, como ieteikumu vadīta, nopirku ēnu bāzi un tagad nav sūdzību par lēto ēnu noturību.
Ir gan ebay, gan Drogu varianti. Pārsvarā matēti brūnie toņi un reizēm melnie/pelēkie smokey acīm.