iebiezinātais piens ir labs krēmam ar sviestu. :)
Vēl iebiezināto var izvarīt, ja nav varīts un ielikt bonaffē. tur nekas nav jācep un visi būs traki apmierināti.
Biskvītu pati vari mājās uzmeistarot.
Man ir vidēja forma un tad es ņemu 6-7 olas vienai kārtai. Baltumus vienā bļodā, dzeltenumu otrā, cik olas tik karotes cukura, tik pat karotes ūdens un sakuļu kamēr gaiši dzeltena masa un cukurs izkusis, paņemu otru bļodu saputoju baltumu stingrās putās, pēc tam sakulto baltumu lēnām iecilāju dzeltenumā un iecilājot pielieku miltus, tik pat cik karotes cukura. :) Reizēm pielieku kādu smaržiņu. ;) Var likt mazliet stērķeli, tad tas biskvīts ir stingrāks un nav jātur tik ilgi krāsnī kamēr atdziest, lai nesakrītās.
krēmu ko mēdzu reizēm likt starp kārtām, jo tagad esmu samīlējusies varītājā krēma gatavoju šādi: 2 paciņas sviesta un viena burciņa iebiezinātā, sakuļu kamēr masa ir balta un turas kopā. Pēc tam var variēt ar krāsām, piemēram sarkani rozā biešu sula, kakao brūns, utt. Ar to krēmu var noklāt torti ar 3 kārtām.