Spilvas Cēzara mērce man arī ne pārāk... Tāda dīvaina piegarša..
Atbalstu Kūhne ražotās mērcītes (tā, kas kā otrs variants Cēzaram ielikts), ārkārtīgi garšo viņu 1000 salu mērce :)
Gabija, mans pēdējā laika brīnumlīdzeklis pret slimošanu (man pārsvarā bronhīta tipa visādi mošķi ķeras klāt) ir liepziedu tēja. Bet - svarīga pagatavošana! Termosā vai nu ieber liepziedus vai 4 gatavās liepziedu paciņas (aptiekā nopērkamas), aplej ar verdošu ūdeni un atstāj vismaz uz pusstundu, lai riktīgi ievelkas. Ideāli, ja tēja palikusi tāda sarkanīga, kad riktīgi ievilkusies - vispār tāda kastaņbrūna, mazliet gluma tā tēja paliek, kas IDEĀLI noņem kakla sāpes, klepu, plus stiprina imunitāti :)
Tikko ēnas izstaigāja mūsu kabinetu :D Par laimi šogad neviena konkrēti pie manis vai kolēģa nepieteicās :D , bet grupiņa skolēnu atnāca uz uzņēmumu kā tādu cip visu to kopējo procesu noēnot.
Es neeezinu... ideja tai ēnu dienai jau baigi labā, bet, ja tevi gadu no gada ēno, šausmīgi apnīk.. :D Turklāt, kā jums meitenes? Tiešām baigi motivēti tie skolēni nāk? Man pa 5 gadiem tikai kādi 2 bijuši tādi, kur likās - nu forši, ka varēju palīdzēt un parādīt, kas un kā.