Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

mārketinga aktivitātes

Reitings 189
Reģ: 02.01.2011
Sveikas!
Studiju darbu raksīšu par mārketinga aktivitātēm x pilsētā. Grāmatas vēl neskatījos, bet internetā informācijas par šo nav, bet gribas ātrāk to visu izprast. Kas tad īsti ir mārketinga aktivitātes? Protams, es saprotu kas ir mārketings. Meitenes, kas pārzin šo, varat pateikt kā iedalās mārketinga aktivitātes, cik sapratu tā nav tikai virzība tirgū. Varat konkrēti pateikt kas ir jāpēta un kā iedalās mārketinga aktivitātes sīkāk. Lūdzu neuztveriet mani par galīgi blondu, vienkārši grāmatas vēl neizpētīju, bet internetā kā mārketinga aktivitātes izmet tikai tādas darbības kā reklāma u.t.t., kas ir tikai neliela daļa no tā kas tad īsti ir mārketinga aktivitātes.
11.02.2014 22:28 |

Reitings 189
Labrīt! Kā saka rīts gudrāks par vakaru! Dalāmies ar zinasanām.
12.02.2014 08:04 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
No sākuma Tev jānorāda sīkāk kādā tieši jomā plānojas tās mārketinga aktivitātes.

Stratēģiskā vadība
Sabiedriskās attiecības
Reklāma un Zīmolvedība
Tirgus izpēte
Starptautiskā tirgvedība
Tiešā tirgvedība
Datubāzu tirgzinība
Pasākumu organizēšana
Tirgzinība meklēšanas serveros
12.02.2014 08:38 |

Reitings 189
Es nemaz nezināju, ka to jomu it tik daudz, pieljāvu, ka kādas 4 . Bet man jau SD ir par mārketinga aktivitātēm, tad jau sanāk, ka ievadā jānorāda par kuru tiesi? Cik saprotu, tas Nav reāli par visām Petit, bet kāpēc pasniedzēja par to neko neteica, Jo parasti mums liek pēc iespējas vairāk ierobezhot tēmu.
12.02.2014 09:03 |

Reitings 189
Tiešām ir tik trati, pašlaik skatos grāmatas, nu nav tur konkrēti kas tad ir tās aktivitātes. Nu man ir doma rakstīt tieši par tūrisma mārketinga aktivitātēm.
12.02.2014 11:57 |

Reitings 177
Reģ: 18.11.2013
ir speciālas tūrisma mārketinga grāmatas (arī latviski), varbūt kādas idejas vari smelties arī no "Latvijas tūrisma mārketinga stratēģijas", ko var atrast i-netā, kā arī mārketinga stratēģijas ir publicētas gandrīz katrai pilsētai, parasti tur arī ir nodaļa par tūrismu, protams, ļoti vispārīgi viss aprakstīts. Varbūt noder :)
12.02.2014 12:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits