Noskatījos visas tv3play, tad nu saku kā es raudzītos no dēla vecāku skatupunkta.
Pirmās meitenes varētu kaut maisu uzvilkt mugurā, bet viņu sirsnība, māka sevi nest, jaukums visu apģērbu padarītu nebūtisku, ļoti simpatizēja abas sievietes.
Bet ja pie manis ierastos tie vulgārie cilvēki, kas pēdējie bija, es pat nezinu. Kaut ko tādu es savā ģimenē ielaist negribētu, kaut viņām sazin kas būtu mugurā. Ja man kādreiz būs dēls, es ceru, ka izaudzināšu viņu tā, lai mājās atvestu sievieti, nevis sievietes izstrādājumu. Vienmēr biju domājusi, ka cilvēks ir jāpieņem, kāds viņš ir un cita izvēle jāciena, bet pietiek ar uzskatāmiem piemēriem, lai es domas mainītu. Ļoti atvainojos par skarbumu, bet tas nu bija kaut kas. Nu Purva Inta pat jaukāka savā būtībā liekas! Manuprāt ir būtiski ir pārprasta nostāja "mēs esam alternatīvas, citādas dzīves uzskatos un apģērba izvēlē".
Meitenes māte, kas publiski apkaunoja meitu, arī neko labu par sevi nepateica, čūskas arī savā ģimenē nevēlētos, visticamāk otra satikšanās reize būtu kāzās.