nu nezinu, ja jāsalīdzina vakardienas dalībnieces ar tām no Skrīveriem, tad man labāk vakardienas patika. Tās no Skrīveriem, jomajo, ka man nepatīk tādas meitenes kā tā meita! Kaut kāda flegmātiska, sīka, nu bet tik pārgudra, ka pilnīgi jārbrīnas, kāpēc viņai augstkolas diplomu neiedod tā pat vien. Māte saģērbās skaisti, bet tā meitene - tās visas drēbes izskatījās vienkārši TIZLI. Man viņa pilnībā pazustu pelēkajā masā. Un , kad pateica '' viņām šķiet, ka viņas ir stilīgākās savā ciemā" Pilnīgi manas domas, kad viņas ieraudzīju. Protams, vakardienas ''varones''nebija nekas spīdošs, žēl tās meitenes bišķin, ka māte tāds pašpuika un var redzēt ka meiene copy paste māte. Apģērbi, tā melnā kleita man pat ļoti patika, tikai es izvēlētos savādākus apavus, augstu papēdi notetikti un matu sakārtojumam un sejai vispār vajadzetu būt savādākiem pie šāda apģērba. haha, tā mamma man atgādina no Papini dočki to tēva sekretāri. :D :D :D Tās Jūrmalnieces arī man apnika jau, pašām izruna (vismaz mammai noteikti) specifiska mazliet, ( jāsaka, kā no laukiem :D ) , bet pašas tik gudri di$š , ka nemaz neliekas. Pirmās dienas pāris man ļoti patik, abas ļoti skaistas meitene un sieviete, un mammai cepuri nost, var redzet, ka savā bērnā ieliek labas lietas, kaut vai vērtējuma laikā, var redzēt, ka mamma ''neapdirš''pārējās , bet visulaiku saka, ka jāliek abas atzīmes.