Pavēlnieces

Reitings 131
Reģ: 26.04.2010
Kāda skatās?

Nu Baiba man šķiet klasiska kašķu meklētāja! Un tie Ķestera komentāri mani tracina! :D

Kā Jums?
10.02.2014 18:33 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
stellaglmr, es domāju, ka viņas ņem ko viņas gribētu pēc tam vilkt nevis skatās un nolikumu, tās dzeltenās kurpes man šķiet briesmīgas, viņai patīk un šķiet lietišķi..nu, nezinu... ne kurpes, bet kalašas un tā soma un kaklasaite...

Nē, man nepatīk kā viņa izskatās...
25.02.2014 19:06 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Kakla zona ar to dzelteno kaklasaites mezglu un nesavāktie mati padarījas viņas seju nogurušāku un vīrišķāku - kantaināku un smagnējāku.
Tās dzeltenāš kurpes uz viņas ziloņa gaitu izskatās vēl masīvākas kā veikala plauktā. Un kleita ar melnajām līnijām virs vidukļa viņu no priekšskata padarīja par taisnstūri. No sāna slaidināja, no priekšas vienkārši efekts kļūšt par defektu.
Es domāju, ka citās kombinācijās un ar vēsāku prātu viņa ģērbjas normāli un gaume nav zemē metama, bet šis bija tiešām labs piemērs tam, ka drēbes pirms svarīgas tikšanās jāsagatavo iepriekšējā vakarā bez lampudrudža klātbūtnes.
25.02.2014 19:17 |

Reitings 247
Reģ: 17.01.2013
Vakar bija briesmīgi. Šodien vēl briesmīgāk :D Tikai vakardienas skuķis pret pārdevējām neizturējās ar tādu augstprātību kā šodienas.
25.02.2014 19:24 |

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Šausmas. Par ko tās meitenes ielika tik labas atzīmes, nesaprotu!
25.02.2014 19:25 |

Reitings 247
Reģ: 17.01.2013
Visbriesmīgākais no visa man šķita melnās,caurspīdīgās zeķubikses un dzeltenās kurpes. Man šķiet, ka miesaskrāsas zeķubikses ir labāka izvēle.
25.02.2014 19:34 |

Reitings 395
Reģ: 14.01.2014
Nē, tie komentāri rēcīgi reizēm :D Man patīk, piedod tādu kā "odziņu" šovam :D
25.02.2014 20:19 |

Reitings 144
Reģ: 13.11.2013
Viņa vispār kādam šovakar PALDIES pateica? "Atnesiet man to, parādiet man to, sakiet man to! Izdariet to un šito! Lūdziet dievu, lai...!!!" un pēc tam ieslēdzas apsūdzoši pīkstošais tonis "Atlaidi iedosiet? Kā nedosiet? Jūs jau man nedodat atlaidi!" Baisi!!! :D

Strādāju apkalpojošā sfērā un reti jau man šitādas princeses gadās, bet kaut kā automātiski ieslēdzas gliemeža režīms :D Ja normālu pircēju varu apkalpot uz pirkstgaliem skraidot, tad pie šitādām sāku vilkties, man parādās akmens seja ar vēsi pieklājīgu smaidu un es ne atlaides piedāvāju, pat ja ir iespēja iedot, ne kādus citus izdevīgus variantus. Gan jau tā nav pareizā pieeja, jo klientiem vienmēr taisnība un personālam jābūt pretīmnākošam, bet, ja uz 100 sakarīgiem cilvēkiem viena šitāda spindzele, tad lai iet ieskrieties :D

To viņas mājās demonstrēto veidojumu es vispār nesapratu.

Kleitu jau esmu paspējusi aizmirst, laikam bija brūna ar caurumiņiem. Kurpes smagnējas, man nepatika, bet gan jau gaumes lieta. Kaklasaite - nu, nopirkt kaklasaiti, lai uzliktu šitā tikai mezgliņu redzamu - neredzu jēgu. Bet vispār vīrieši laikam jau tā mēdz nēsāt, nezinu, neesmu pamanījusi :D Bāc, neatceros, vai viņai bija kāda žakete. Tas laikam nozīmē, ka viņa bija apģērbusies tā, lai atcerētos tikai kaut kādas spilgtas un pamanāmas detaļas (kures, kaklasaiti), nevis spilgtu tērpu un personību kopumā. Pff!

Un, jā, protams, ka ir meitenes, kas nezina, kas ir lietišķais stils! Man ne reizes nav nācies tādā ģērbties un es ceru, ka nekad arī nepienāks mirklis, kad kaut kas tāds būs jāvelk. Neesmu es karjeriste un nestrādāju birojā, brīvajā laikā ģērbjos kā ērms, ja sagribās. Ja man piedāvātu tagad interesantu darbu birojā, gan jau pirms tam arī pastudētu, kas tas lietišķais stils par zvēru. Tagad - kamēr nav vajadzības, tikmēr mierīgi iztieku bez šīs informācijas, tikai ar to, kas pa ausu galam saklausīts.
25.02.2014 20:28 |

Reitings 5
Reģ: 10.03.2009
Sveikas meitenes! :) Paldies Dievam,ka Jūs esat uzsākušas šo sarunu par Iepirkšanās Pavēlniecēm, jo man nav neviena ar ko pārrunāt redzēto! :) Skatos šovu jau no pirmā raidījuma. Īsumā - Vineta bija vnk nu tāāāda bomba, nez jau ar ko tāda lepnība, bet ļoti simpatizēja Lidija, ne tik ļoti Baibas izvēlētais tērps, tāām, nakamā nedēļa! Ta blona Inese, galīgi garam , visas nokritizēja briesmīgi, bet ka pati beigās saģērbās?! Šausmas, un ta bize.. Patika juriste kā bija ģērbusies, smuki saskaņots. bet nepatika tik ļoti tā tāda uzpūtība, nākamā meitene Katrīna (?) tāda vienkārša un mākslinieciska, ļoti patika beigās tapusī frizūra! Tad ta Kristīne, ne visai , un Inese vsp bez komentāriem....
Ši nedēļa - Pirmā meitene.. Aija,laikam,ja? Nūūū, ļoti izskatīga, bet nepatika īsit krelles, soma un kurpes, frizūra un kleita bija ļoti ok! :) Šodienas varone - vnk dura, cmon.. Kaut ko beigās runāja par vērtējumiem, bet beigās meitenes viņai tik labas atzīmes sadeva, ceru,ka tagad skatoties šovu viņai mute aizvērsies.. Tik nepieklājīga un nepatīkama persona, ceru,ka nevinnēs tomēr.. Cmon, gaida atlaidi?! Par ko? Pārdeveja skaidri un gaišī pateica,ka tas ir priekšniecības nolikums, tā tur sāk, bet rpeikšniecībai ir jābūt ieineteresētai blā blā blā.. Tādai durai jau točna nedotu atlaidi,speciāli.. Fui, ceru,ak nav daudz tādu sieviešu, kas attiecas uz tērpu- ļoti kkā vīrisķīgi, n kurpes plus koptēls?! Nē.. Vē vnk grūti vērtet jau pēc tam cilveka izvēleto apģērbu,ja Tu redzi attiekmsi pret citiem cilvekiem, ne paldies, ne lūdzu!!Gaidām rītdienu! :)
25.02.2014 23:29 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
no Aijas acis novērst nevar, ļoti simpātiska sieviete! Pa apģērbu gan tā pablāvi viss kopā izskatījās.
Vita arī simpātiska, bet nu tāda attieksme pret apkalpojošo personālu man nav pieņemama. Tur taču nestrādā kaut kādi kalpi, bet cilvēki. Protams, pārdevējai tas ir darbs - palīdzēt, orientēties sava veikala apģērbu klāstā, atnest utt., bet tas tonis, kādā viņa to pasniedza. Dīvaini, pati kaut kāda dekorētāja, saka, ka strādājusi apkalpojošā sfērā, kas tad viņas klienti arī tā ar viņu runā? Un parasti jau cilvēki, kas strādājuši apkalpojošā sfērā ir mazliet saprotošāki pret citiem šādā sfērā strādājošajiem. Nu, es katrā ziņā nekad ar tādu augstprātību nevērstos.
26.02.2014 12:52 |

Reitings 15092
Aijas komplekts bija briesmīgs. Īpaši jau kurpes, kuras neiederējās ne lietišķajā stilā, ne koptēlā pie kleitas.
Jā, nu vakardienas čikse uzvedās kā augstprātīga kaza, bet viņas koptēls man ļoooti patika! Viss, izņemot melnās zeķubikses, tās gan dūrās acīs. Bet kopumā smuki saģērbās.
26.02.2014 13:07 |

10 gadi
Reitings 13809
Es laikam esmu baigi riebīga, bet man nepatika vakardienas meitenes koptēls.
26.02.2014 13:11 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Biznesa tikšanās:-D bet it neviena nepanem A4 formātu kur var ielikt somu
26.02.2014 13:12 |

Reitings 1364
Un bižutēŗija lietišķajā stilā?nu nopietni?:-D
26.02.2014 13:14 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Es to pašu visu laiku domāju, ok, var nezināt par piedurkņu garumiem, papēžu augstumu utt., bet somas izmēru tak uz loģiku pat var izdomāt..
26.02.2014 13:21 |

Reitings 1364
Un toņpiem kostimiem jabut pelekiem,melniem,bruniem,tumši ziliem.nekādas liekas ŗotas.
26.02.2014 13:25 |

Reitings 15092
Anda, nu nav jau tik drastiski noteikumi. Šobrīd ir pieļaujamas arī atkāpes no klasiskajiem standartiem. Kaut vai VVF, Angela Merkele un citas ievieš arī košākus lietišķos kostīmus savā garderobē.
26.02.2014 13:30 |

Reitings 1364
Ja ari Tečere nēsāja brošas.bet..VINAS drīkst to atļauties:-D
26.02.2014 13:40 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Dīvaina izpratne par klasisko un lietišķo stilu.
Pat ja ikdienā neģērbjas tajā un nepārzin visus sīkumus - tiešām neviena no viņām nav redzējusi lietišķu sievieti? Kaut vai politiķi TV, lai varētu atsaukt atmiņā un kaut ko mēģināt uz to pusi atdarināt?
26.02.2014 13:55 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Manuprāt, mazliet kādu spilgtāku akcentu var, bet ejot pie investoriem, ir jābūt piezemētākam nekā Merkelei utt.
Un vispār, man ļoti patiktu,ja katras nedēļas beigās, arī stilists paradītu vienu komplektu, kas tad būtu pēc visām normām pareizs un piemērots.
Es pati vienmēr pieturo pie zīmuļsvārkiem/ blūzem un biksēm. Tur nu nošaut garām nevar.. Bet, ja gribas kaut ko savādāku, tad ļoti japārdomā..
Ideālie varianti ar modernām atkāpēm, manuprāt..

Un šīs blūzes man arī patīk..
26.02.2014 14:00 |

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Noskatījos vakardienas raidījumu - ak dieniņ, tā Vita iedomājusies nez ko no sevis :D
Žēl pārdevējas.
26.02.2014 14:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)