Kāpēc apaļās patīk vīriešiem?

Reitings 19
Reģ: 30.10.2013
Sveikas,meitenes.
Skatoties uz paziņu,kura ir apaļa meitene (tāda tiešām apaļa,nejau 12. vai 14. izmērs, bet 18. vai 20.) domāju kas viņas puisim viņā patīk? Un kāpēc tas puisis ir izvēlējies tik apaļu meiteni par savu mīļoto?
Kāpēc tievi,normāla paskata vīrieši izvēlās sev blakus milzīgas sievietes un vai tiešām viņiem patīk tās 10 riepas un celulītanās kājas?
10.02.2014 16:41 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
weee, gaumes ir dažādas. Rubensam likās, ka baigi seksīgi zaķi. Kāpēc tā nevar likties vēl kādam?
10.02.2014 17:23 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Neviens man nekad neiestastis , ka viriesiem patik resnas sievietes vai ari sievietes ar liekajiem kilogramiem un kadu vedera riepu - iznemot fetisistus. Protams , ka viriesiem patik apalumi , bet ne jau riepa vai lumigas ciskas , kas nak komplekta ar to visu. Jus varat sevi mierinat tada veida ja jums labpatikas
10.02.2014 17:23 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Bet, ja nopietni - gaumes taču ir dažādas. Tiešām nesaprotu, kāpēc lai tas kādam sagādātu problēmas (ja nu vienīgi tur apakšā nav skaudība).
10.02.2014 17:25 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Aizdomājoties, ka vīrietis spēj paņemt priekšā vīrieti... šis gadījums nepārsteidz.. :D
10.02.2014 17:26 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
zaptesburka Ha haa.. Tik labs video. :D
10.02.2014 17:28 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Senākos laikos vsp neviens par to nedomaja - riepas vai celulīti! Pirms kāzam jaunais vīrs savu sievu nemaz bez drēbēm neredzēja - un zem kleitām un apakškleitām jau nevar redzēt, kas apakša slēpjas! Nu precēja un veda uz guļamistabu un darīja visas lietas, bērnus taisīja un dzīvoja!

Tgd jau visi plikumi visur parādīti un ir kaut āds skaistuma standarts visur! Reāli ja uz katra stūra nebūtu puskaili cilvēki un mēs plikumus tikai savā guļamistabā redzetu un pirtīs savam dzimumam tad jau šadas tēmas nerastos! Šis slaiduma/seksīguma kults jau nemaz tik ilgi nepastāv bet mēs jau nozombēti ar to visu!
10.02.2014 17:30 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Man vispar krit uz nerviem , ka tagad visu laiku tiek pasniegts , ka ista seksiga sieviete ir tikai ar lopesas diebnu un pamelas krutim preteja gadijuma ja tev ir b izmers un mazs dibens tu esi norakstita nekam nederiga deele. un lai kads pasaka , ka taa nav musdienas. Visas skrien likt silikonus prieksa pakala utml un muzigaas '' kauajs '' starp tievam sievietem un tam kuram sen jau vajadzetu dietu ieverot
10.02.2014 17:31 |

Reitings 1681
cormeum - lesbietes noteikti nevar saprast, kas var uzbudināt vīrieša loceklī un plakanajās krūtīs! ;)
10.02.2014 17:32 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
weee, gaumes ir dažādas. Rubensam likās, ka baigi seksīgi zaķi. Kāpēc tā nevar likties vēl kādam?

Protams, ka var ... kapēc , es nevaru šausimāties par kāda gaumi ? it īpaši par veci, kurš tos zaķus vēl ir uzgleznojis ... !?

Neviens man nekad neiestastis , ka viriesiem patik resnas sievietes vai ari sievietes ar liekajiem kilogramiem un kadu vedera riepu - iznemot fetisistus. Protams , ka viriesiem patik apalumi , bet ne jau riepa vai lumigas ciskas , kas nak komplekta ar to visu. Jus varat sevi mierinat tada veida ja jums labpatikas

+++

izņēmumi un galejības ir abās pusēs , es drīzāk teiktu stāsts ir par to no kā mēs esam gatavi attiekties, lai kaut ko iegūtu .. vai cik tālu mēs esam gatavi samierināties ar otra nepilnībām. Precās un iemīlās arī klibie un invalīdi, bet tas jau nenozīmē, ka cilvēks ar vienu kāju ir nenormāli seksīgs ... Atradīsies arī kāds, kurš viņu mīlēs bez kājas un protams, ka tas ir labi ...
Bet jā , laikam es vienīgā sapratu autores domu.....
10.02.2014 17:32 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
ir kaut āds skaistuma standarts visur! Reāli ja uz katra stūra nebūtu puskaili cilvēki un mēs plikumus tikai savā guļamistabā redzetu un pirtīs savam dzimumam tad jau šadas tēmas nerastos! Šis slaiduma/seksīguma kults jau nemaz tik ilgi nepastāv bet mēs jau nozombēti ar to visu!

Ella

Skaistuma kults un standarts ir bijis vienmēr, sākot ar to pašu Vilendorfas Venēru, tikai evolucionējusi ir gaume, piekrišana.
10.02.2014 17:33 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Pilnīgi stulbi ir pateikt, ka ja ir apaļumi, tad tam noteikti nāk komplektā arī riepa un ļumīgums. Vot tas ir idiotisms.
10.02.2014 17:35 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Vispār esmu ar draugu runājusi par šīm figūras padarīšanām. Kad iepazināmies, viņš neslēpa, ka mani noskatījis, jo es izskatījos tā kā izskatījos, tā ka jā - izskats IR primārais, jo to daiļo personību atklāj pamazām. Par apaļajām es gan no savējā, gan citiem esmu dzirdējusi, kas tāds ķermenis netiek uztverts kā veselīgs. Veselīgs ķermenis ir sportisks ķermenis un sportisks ķermenis ir vairāk tievs, nekā otrādi. Un kā zināms, jau kopš cilvēces sākuma, vīrišķi ir izvēlējušies veselīgu sievišķi, ar kuru taisīt bērnus.
Savukārt tām, kas te aizstāv platos gurnus, kā faktoru vieglai bērna iznēsāšanai...
Tie ir plati gurni

tā ir nolaidība

Starp citu arī laba presīte dzemdībās ir liels pluss.
10.02.2014 17:35 |

Reitings 479
Reģ: 29.01.2009
Tik tiešām vēl ir cilvēki,kas uzskata, ka viss slēpjas ārējā skaistumā... Gaumes ir dažādas, tāpat kā sievietēm uz vīriešiem, tāpat arī otrādāk.. kapēc jāiedala kaut kādas kategorijas? tiem ar sešpaku blakus jābūt modelei, bet tam ar alus vēderu blakus būs būt sievietei ar xl izmēru... tā notiek reālajā dzīvē, bet kāpēc jānosprauž kaut kādas normas vai jāšausminās par sievieti, kura ir korpulenta un tikusi pie Tava skaistuma ideāla... Tas,ka viņai nav s izmērs nepadara viņu par necilvēku.
10.02.2014 17:36 |

Reitings 1681
Vsp vīrieši ir dīvaini! Man bija draugs kurš vislaik teica, ka viņam baigi patīkot lielas meitenes - ne resnas, bt gan garas un būdīgas, muskuļainas! Bet es esmu maziņa un viņs pats 185 un tievs kā skaliņš! Bet vienmēr fantazējis par isādām basketbolistes tipa sievietēm! Vot es nesapratu kātādam tievam puisim var patikt meitene kas reāli augumā lielāka! :D Un pats smieklīgākais ka pēc manis viņam bja atkal maziņā draudzene un tgd jauna meitene - arī ar tādu augumu kā man - mazas krūtis, liels dibens, 165! Nu ej nu saproti tos vīriešus! :D

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
domaju,ka delj raskturu, bet ir redzeetas tadas apalites,kuras delj puisu uzmanibas paliek riktgas maitas, sadomajusas, un sak gherties isos un apspiletos apgerbos un raksturs paliek briesmigs. dzivot man tas netrauce, bet skats atbaidoss. Un vairums apalites ir jaukas rakstura,jo vinjam ta jua minus ir izskata, tpc censas but jaukas, lai vismaz kkadus draugus iegutu.bet nu jaskatas cik apaljas, zinu daudz tadu puisu kuriem patik meitenes piem. ar palielaku dupsi un lielakam kruutim, bet tam visam protams nak klat ''riepa'' ,kura ne visiem patik, jo piem 38, 40 izmers skaitas pa liels (nav jau ta ka karajas bet nu apaljumi ir (nerunaju par tam kuram muskulji un viss stingrs), bet vizuali var pateikt ,kurai tas pats 38 ir ests un slinkots ,bet kura sporto.

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Nu precēja un veda uz guļamistabu un darīja visas lietas, bērnus taisīja un dzīvoja!

Bet nebija jau citu variantu , vai tad vecis varēja izšķirties tapēc , ka sieva veca un resna !? Nē , cita kanti siena šķūnī jaunajām kalpu meitām ... :)

Reitings 89
Reģ: 28.05.2013
Cauri gadu tūkstošiem, labākās, veselīgākās mātes bija tās, kuras bija labi paēdušas, pārtikušas, ar platiem gurniem - pilnvērtīgai bērna iznēsāšanai, krūtīm, lai zīdītu bērnus utt. Vīriešiem tas ir zemapziņā, tāpat kā vairoties, tā arī ar apaļīgām sievietēm, izvēloties sev (seksa vai vispār) partneri, zināmu lomu vēl šodien nospēlē šie instinkti.
Protams, harizma, raksturs arī ietekmē viņu izvēli. Taču es nepazīstu nevienu čali, kurš nebūtu atzinis, ka vismaz kāreiz grib ''iegrābties'' kārtīgi kādā sievišķī, pat ja pašam ir tieva, slaida vai sportiska draudzene. :D
Tāpat kā es, kā sieviete, nevēlos blakus sev vīrieti, kurš plecos ir šaurāks par mani, sašļucis vai pats velk uz sievieti pēc izskata :)
10.02.2014 17:39 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Tas,ka plati gurni palīdz dzemdībās ir mīts.
10.02.2014 17:39 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Nelasīju citu meiteņu komentārus.

Tev laikam skauž, ka tai paziņai tāda piekrišana un noteikti kāds kas ap viņu ampelējās Tevi uzmeta, tāpēc tagad esi tāda indīga.

Cilvēks var izskatīties da jeb kā, ja vien ir kopts un no sevis izstaro šarmu, ir patiess un vienkāršs, nevis tēlo no sevis nez kādu fidu!
10.02.2014 17:40 |

Reitings 1681
_paris - es par pašlaik valdošo slaiduma kultu! ;) Kaut kad skaistuma kults bija bālums un vēl bija modē damām nēsāt uz kleitām aizmugurē uzliekamos dibenes, nerunāsim par vidukli+korseti! Vēl viduslaikos skaistuma standarts bija izskūt pieri un pusi galvas - tātad meitene ir tuvāk dievam un tml! Tgd topā ir tievums. Bet par laimi kārnums lēnām iet prom no skatuves un nāk slavas gaismā sportisks slaidums. Tgd ir modē būt trenētai nevis vnk distrofiskai (tas bija topā 90 vidū un beigās - anoreksijas, bulīmijas lielais bums!)
10.02.2014 17:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits