Kāpēc apaļās patīk vīriešiem?

Reitings 19
Reģ: 30.10.2013
Sveikas,meitenes.
Skatoties uz paziņu,kura ir apaļa meitene (tāda tiešām apaļa,nejau 12. vai 14. izmērs, bet 18. vai 20.) domāju kas viņas puisim viņā patīk? Un kāpēc tas puisis ir izvēlējies tik apaļu meiteni par savu mīļoto?
Kāpēc tievi,normāla paskata vīrieši izvēlās sev blakus milzīgas sievietes un vai tiešām viņiem patīk tās 10 riepas un celulītanās kājas?
10.02.2014 16:41 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Ance, super komentaars.
un arii Orchid (ceru, ka pareizi), piekriitu komentaara domai.
10.02.2014 23:32 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tapec jau gudraka tapat vina netaps. Drīzāk arvien biežāk līdz banalitātei divkosīga un smieklīga.
10.02.2014 23:32 |

Reitings 27552
Ancei vienmer patik kko gudri iekomentet beigas , pec tiesi sitada scenarija +++
10.02.2014 23:33 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
Zemapzinjaa virietis ir iekartots meklet fiziski veseligu partneri - ar krutim, kuram varetu pabarot bernu, gurniem ar kuriem izneesat un bez acīmredzama liekā svara, jo liekais svars liecina par veseliibas problemam. Un arī dzīvē redzu, kā tas reali strādā. Savā laikā visai bieži sanaca iegadīties chalju sarunās par meitenēm, statistikai - lielākaji daljai patīk vid. izmera krutis, apaljs dupsis, slaids viduklis, bija viens chalis, kurs bija tikai par kauliem, bet diemžēl apaļām meitenēm piekriteju nebija (nu vai vsmz kautrejas teikt)
10.02.2014 23:52 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
bet vai tad apaļš un resns nav viens un tas parts? Jo apaļīgas formas var b;ut ar''i uz 34 izmēra sīkam augumam kā man 162. 34 izmērs man uzdzen riebumu..Un ta s ir dīvaini ka man patīk trenēti augumi , kopti kā Jlo dupsis.., bet tādas curvy celulīrtdirsas..fuj..tai pat laikā apskaužu ka šīs var iespīlēties bikini un īsos krekliņos un rīt mcdonaldos kad tai pat laikā es pat ābolu nespēju norīt publiskā vietā.
10.02.2014 23:57 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Pati no dabas esmu diezgan tieva. Pagājuša gada rudenī sākās stresa pilns periods manā dzīvē, kad tā ietekmē pievērsos dažādiem našķiem, saldumiem, sāļiem ēdieniem. Jutu, ka svars nedaudz uzaudzis uz augšu. Ja agrāk biju pārņemta ar to, ka gribu būt perfekti slaidam tad tagad nepievēršu nekādu uzmanību klāt nākušajiem kilogramiem. Jā, ir man maza riepiņa uz vēdera. Un vaigi arī ir apaļāki. Taču esmu ar sevi apmierinātāka nekā tad, kad biju pilnīgs dēlis. Par vīriešu uzmanību vispār vairs nevar sūdzēties.
Tāpēc piekritīšu, ka galvenais ir harisma. Un tiešām esmu ievērojusi, ka apaļām meitenēm ir piekrišana. Es nerunāju par izteiktu resnumu, bet tieši par mīlīgu apaļumu.
11.02.2014 00:26 |

Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
šādu diskusiju un aprobežotu cilvēku dēļ esam nonākuši tik tālu, ka 70% meiteņu vidusskolas vecumā ir ar ēšanas problēmām, jo viņām nav "gap between thighs", slaids vēders, modeļu augums, jo nedod dievs tev būs mīlas rokturīši vai vēl trakāk celulīts.
11.02.2014 00:56 |

Reitings 32
Reģ: 25.01.2014
Nu gan sadrukāts. Laikam tiešām top tēma. Atzīšos, man kā čalim patīk tievas meitenes. Varbūt, jo pats esmu tievs. Nezinu, kas patīk "visiem vīriešiem", vai vairumam. Bet minēšu, ka tomēr tievās meitenes ir topā, to nenoliegt. Protams, arī tievās nav visas pēc viena standarta.
11.02.2014 01:25 |

Reitings 313
Reģ: 05.01.2013
Tekila, man šķiet, ka Tu tikko aizvainoji visas apaļīgās meitenes, tāpēc uz tevi rej.
Runājot par tēmu, manas domas dalās. Man personīgi, un man pašai par to ir kauns, ka tā ir, bet tomēr to izskatu uzskatu par ļoti svarīgu, it īpaši pirmajā iespaidā. Ja es būtu vīrietis, noteikti uz ļoti apaļajām neskatītos. Sad but true.
11.02.2014 02:13 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
@ tekila

vīrieši nav suņi uz kauliem nekrīt!

p/s interesanti kāpēc gan lielākoties visām tievajām ideālajām nav izdevies izveidot veiksmīgas attiecības, bet apaļīgajām meitenēm ir?
Un ne jau svars, celulīts un riepas nosaka to vai attiecībās ir kvalitatīvs sekss, lai gan tievajām ir vairāk tendence stresot par to kā viņas izskatās kailas, līdz ar to bieži vien norok seksā.
Visas sievietes ir skaistas.
11.02.2014 04:03 |

Reitings 5
Reģ: 06.02.2014
Open your ebook compiler and browse your file (html file you create in step 2) and follow the instruction in your ebook compiler until finish
11.02.2014 05:03 |

10 gadi
Reitings 261
Reģ: 30.07.2012
Meitenes, ir muļķīgi diskutēt par šo tēmu un vēl izplūst asās vārdu pārmaiņās. Nav jēgas, jo tāpat vienmēr būs - cik cilvēku, tik viedokļu. Un vai tad tas ir vajadzīgs, ka visiem patiktu tikai tievās/ tievie, resnie/ resnās vai zelta vidus ceļš?! Tieši labi, ka ir puiši kuriem gan kārnās, gan tiešām apaļās patīk. Un, ja jau visi vīriešiem tikai patiktu vien tipa sievietes, kas tad būtu? visas kārnās un apaļās būtu vienas?! Tas, ka katra no jums cenšas savu viedokli par pareizāko uztaisīt arī neko nedod. Vai tad nav labi, ka ir tieši tā kā ir? Arī resnas meitenes grib būt laimīgas un mīlētas un vai tad viņas to nav pelnījušas?! Galvenais, ka tam puisim arī ar tādu meiteni ir labi un citu nevajag.
11.02.2014 07:24 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Pirms laicinja te bija diskusija par sievieteem uzstaadiitiem tik augstiem standartiem, ka tos vienkaarshi nav reaali izpildiit, jo diennaktii ir tik stundu, cik ir. Tajaa diskusijaa izteicos, ka ne jau viirieshi uzstaada taas nenormaalaas prasiibas, bet gan skaudiigas sievietes. Luuk, shii diskusija ir pieraadiijums! Neesmu redzeejushi viirieshu forumos shaadas teemas. Sievietes caur zurnaaliem, internetu ir izkropljojushaa uztveri-dazhas domaa, ka izpildot vairaak prasiibas no sievieshu standarta nekaa citas, viirietis PIENAAKAS. Un tad ir gauzhas asaras, aizvainojums, ka kaads viirietis izveeleejies sievieti ar mazaak atbilstiibaam standartam, jo tas noziimee, ka taa cita ir mazaak "puuleejusies". Cilveeks izveelas cilveeku. Ir daudz daamu, kas neizveelas viirieshus peec naudas daudzuma un ir daudz viirieshu, kas neizveelas sievietes peec sievieshu standartiem. Tie ir sievieshu murgi par to skaistumu.
Autorei- viena esi taapeec, ka gribi bagaatnieku vai arii taapeec, ka bez izskata tevii nekaa cita nav :) Un vispaar- beidz skaust :)
11.02.2014 07:42 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012

Deal with it :) Par gaumi nestrīdas ..
11.02.2014 09:12 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Visas/visi te ta min normaliem viriesiem patik ta, normaliem viriesiem patik sita, bet sita normaliem viriesiem nekada gadijuma nepatik..

Un kads ludzu butu normals virietis?!
11.02.2014 09:18 |

Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Īsa piebilde Wee.
Man ir draudzene ar līdzīgiem parametriem kā Tev - 182 un 63kg. Par tievu es viņu nesauktu, bet viņa ir slaida. Un viņai ir celulīts. Neliels, bet ir. Es neticu, ka Tev ar pirmgrūtniecības D krūtīm nebija celulīta. Vienkārši neticu. Jo viņa ir aktīvas dabas meitene, bet Tu esi vēl īsāka un lielākām krūtīm. Jautājums - kā Tavam vīram uz Tevi stāvēja un vēl bērnu uztaisījāt?
Jo Tevi no resnas šķir tikai viens izmēŗs - rakstīji, ka 40 jau ir par daudz, bet pašai pirms grūtniecības bijis 38. Cik ilgi Tev jau nav bijis sekss? Oi, atvaino - nevēlēlos aizskart Tavu privāto telpu...

Par tēmu - man patīk pašpārliecināti cilvēki. Un šaujies nost - bet tievajām (bieži) ir tik vien kā sūdi galvā. Un šeit es nerunāju par zināšanām ekonomikā, ķīmijā vai politikā - bet viņas tiešām ir apsēstas ar savu izskatu. Mūžīgā čīkstēšana - deguns par lielu, krūtis par mazu, kājas trešais pirksts neatbilst vidējam Holivudas standartam. Un dievs nedod kāds apēdot burgeru - tas esot līzvērtīgi kā momentā mesties uz nāves gultas.

Tas ko es vēlos teikt - kamēr sievietes šeit strīdas par normālo/ nenormālo - glīto/neglīto; vīrieši grib dzīvot. Un blakus sievieti, kura dzīvo - nevis eksistē vadoties pēc kaut kādiem šī vai aizgājušā gadsimta stereotipiem par kuriem pēc gadiem simts - cita cosmo paaudze šāusmināšies.
11.02.2014 09:27 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Kas ta pa statistiku, ka apalajam ir izdevusas attiecibas, tievajam ne visai ?!:D
11.02.2014 10:21 |

Reitings 32
Reģ: 25.01.2014
Kas ta pa statistiku, ka apalajam ir izdevusas attiecibas, tievajam ne visai ?!

To izdomāja apaļīgās meitenes, lai noliktu tievās. Tāpat kā to, ka vīriešiem patīk apaļīgas meitenes.
11.02.2014 11:24 |

Reitings 27552
bet patīk. Paskaties apkart, daudz precetu apaļu sieviešu. Vispar vecmeitu zinu tikai vienu, visas parejas neatkarigi no svara ir aiznemtas. :D
11.02.2014 11:28 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Debila diskusija.. -.-

Srsly - debila... Visas tik lielas statistiķes, psiholoģes un gaišreģes. Wow!!!
VIenā diskusijā di*š ,ka par gaumi nestrīdas, bet jau otrā - runā pilnīgi pretējo.
Sievietes... -.-
11.02.2014 11:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits