man ir veselības apdrošināšana, draugam tikai nelaimes gadījumu, bet ja parunātu ar šefu iespējams dabūtu arī veselības. Bet vispār arī manā kompānijā šis tika apspriests un es tiešām nedaudz sašokējos uzzinot, ka ļoti daudzos uzņēmumos tomēr nav veselības polises
Gan man, gan draugam ir veselības apdrošināšana, tikai draugs to neizmanto - tipisks vīrietis :D Es nevaru vairs iedomāties dzīvot Rīgā bez veselības apdrošināšanas :D
Es neuzskatu to par ekstru uzņēmumā, pievienojos uzskatam, ka visiem normālajiem uzņēmumiem tā ir - jautājums tikai vai visu apmaksu sedz uzņēmums pats, daļēji vai visu darbinieks.
Es neuzskatu to par ekstru uzņēmumā, pievienojos uzskatam, ka visiem normālajiem uzņēmumiem tā ir - jautājums tikai vai visu apmaksu sedz uzņēmums pats, daļēji vai visu darbinieks.
Jā, ir, turklāt ļoooooti laba. Agrāk es nesapratu priekš kam tāda vispār ir vajadzīga, ja neesi tendēts uz slimošanu (jo citā darbā bija pamatu-pamats nevis apdrošināšana), bet tagad es nezinu, kur liktos, ja man tādas un tās sniegto ekstru nebūtu!
Es neuzskatu, ka tā ir ekstra, es domāju, ka tā ir viena no godīgas darba vietas/devēja, kas rūpējas par savu darbinieku veselību, pazīmēm.
Protams, mums tā neko nemaksā, ģimenes locekļiem gan var dabūt piemaksājot.
Man ir, tāda vidēji laba. Kad 2 gadus nostrādā, tad ir labāka. Cenšos izmantot pēc pilnas programmas.
Manam vīrietim ir tikai tad, ja pats ir gatavs maksāt. Pašlaik neredzam iemeslu kāpēc viņam tādu pirkt :)
ir un jāsaka milzum liels paldies, pagājušo gadu izbaudīju, ka nekur nekas nav jāmaksā, tāpēc esmu laimīga, ka tāda pati būs arī šogad, kaut gāja runa, ka varētu nebūt vai būt sliktāka.
Tas darbavietā tiešām ir liels bonuss.