esmu ievērojusi, ka IKI ļoti bieži nepatiesas cenas, varbūt man tā tikai sagadās, bet gandrīz katru reizi, kad esmu tur iepirkusies vienmēr kaut kādas problēmas ar cenām. par dažiem centiem protams nesatraucos, bet spilgti atceros gadījumu pirms pāris gadiem, kad jogurtu pie kases izsita par 3,5 latiem :D ir bijis, ka aizeju ar precīzu naudu pēc kaut kā un plauktā viena cena, pie kases saka, ka cita un kad saku ka tādā gadījumā preci neņemšu, uzbrūkošā tonī man kasiere pateica "vai tad plauktā cena nebija rakstīta?" uz ko atbildēju ka bija gan rakstīta, bet pavisam cita. tāpēc uz IKI neeju iepirkties, kaut vai principa pēc. nesen iegāju fiksi tik suņu barību nopirkt, jo tas tomēr mājām vistuvākais veikals un protams, atkal pie kases izrādījās cita, augstāka cena. zinu, ka ir cilvēki, kas vispār neseko līdzi tam, kas pie kases notiek un līdzi nerēķina (piemēram, mans draugs algas dienā :D :D ) un tomēr neforši, ka jāmaksā cilvēkam vairāk gadījumā, ja viņš neseko līdzi cenām.draugs tā vienreiz atnāca mājās no IKI pētīja čeku un saprata, ka par lētajām končām samaksājis kā par pašām dārgākajām :D viens gadījums jau nekas traks, bet tieši mūsu piemājas IKI tā notiek pārāk bieži