redblack- protams, ka kasiere palīdzēs cilvēkam vai pateiks, kur ir jāiet (Rimi šādos gadījumos gāja un info centru, kur tad ņemās un skatās ar tām atlaidēm, ja pircējs ir atskrējis pēc tam, kad ir jau iegādājies preci) un kas viņam palīdzēs. Tam nav nekāda sakara ar to, ka kasierei ir jānes atbildība par to, ka nepareizi izliktas cenas.
Ja veikaliņā, kurā tu savulaik strādāji, bija tā, ka visi vienādi atbildēja par nepareizi norādītām cenām - nu tā ir katra veikala konkrētā politika. Bet, vai tā maz ir tagad? Varbūt veikalā, kurā tu strādāji, kasieres bieži vien veica arī pārdevējas pienākumus un mainīja cenas. Tādā gadījumā es saprotu, kāpēc arī pēc amata kasiere nes atbildību par nepareizu cenu. Bet kasiere, kuras pienākums ir sēdēt tikai kasē, nenes atbildību par nepatiesām cenām. Pircējs ir tiesīgs vnk to preci neņemt.
Jā, man pašai ir bijuši gadījumi, kad cilvēki grib to summas starpību. Es drīkstēju piedāvāt tikai atgriezt naudu. Un arī es to pati nedrīkstēju darīt, ja tas cilvēks ir atnācis atpakaļ daudz vēlāk. Tad viņu sūta uz informācijas centru, kur jau tālāk risina šo problēmu, jo rindā stāv citi cilvēki, kuri ir jāapkalpo arī.