Nepatiesas cenas veikalos!!!

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Brīvdienās saskāros ar tizlu situāciju, biju Rimi, uz akciju bija lūpu spīdums (laikam jo kolekcija mainās) paņēmu 2 toņus, pie kases vienu izsit par akcijas cenu, otru pa pilnu, es saku, man par pilnu cenu nevajag un kāpēc vispār tā ir, jo uzlīmēts, ka akcija, kasiere, protams, neko nezina, baigi neapmierinātā, jo neprot atcelt preci, ok, netiku pie lūpu spīduma, bija vēl šādas tādas preces, parasti, pat nepievērstu uzmanību, bet dēļ tās lūpenes, skatos viena prece kurai cena 8,99EUR, izsit par 13,99EUR, reāli 5 EUR ir liela starpība, jo uz tās preces nebija ne akcija, ne arī vēl kas, bet vnk. standarta cena. protams, teicu, ka par tādu cenu man nevajag, kasiere dusmīga, jo kā jau minēju neprot atcelt un atkal vajag palīgu...
Bet, nu, principā, nekad, nepievēršu uzmanību cenai, kādu izsit, bet te par cik liela starpība, tad, nu, nevarēja acīs neiekrist...
TĀDĒĻ PIEVĒRSIET UZMANĪBU NORĀDĪTAJAI CENAI UN CENAI KASĒ KO MAKSĀJIET!

Gan jau dēļ Euro cer ķert cilvēkus uz muļķi.

Varbūt Jums kādai gadījies līdzīgi un ko dariet šādā situācijā?

10.02.2014 15:32 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Alfas Terranovā vienreiz noskatīju tādu tīri ok krekliņu. Kvalitāte bija diez gan slikta, bet domāju, ka pāris reizes ko uzvilkt būs. Cena bija 2,99ls. Uzskatīju, ka cena atbilstoša kvalitātei, un gāju pirkt. Beigās man kasē uzrādījās 5,99ls un pirkumu atteicos ņemt, jo 3ls starpība ir tomēr starpiba.
10.02.2014 16:18 |

Reitings 209
Reģ: 05.06.2009
Man vairāk interesē - kā jūs spējat atcerēties visām precēm cenas, un vēl iegaumēt, kāda bija cena pirms akcijas, un kāda pēc?
10.02.2014 16:25 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Neskaitāmas reizes tā ir gadījies. Rīcība - protams atsakos ņemt to preci, nejau tāpēc, ka nevarētu atļauties to nopirkt arī par lielāku cenu, bet tieši principa pēc, jo cena norādīta ir tāda, bet izsit pavisam kko citu.
Šitā nesen zeķubikses pirku, iemestas nocenoto preču kastē, skatos, uz iepakojuma cena 3,99 eiro, kasē izsit pa 6,99. Nu ko, viņi tiešām domā, ka es būšu tāda muļķe un nepamanīšu to starpību?
10.02.2014 16:34 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Belle, man vnk atmiņa uz skaitļiem laba. Visai ģimenei un labākajiem draugiem (apt. 15 cilvēkiem kopumā) no galvas zinu mobilos telefonus, atceros pat kādreiz ģimenei piederējušo automašīnu numurus :D
10.02.2014 16:37 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Ak, man joprojām kremt, ka Drogās man izsita Lumene Heavy Makeup remover 2x un to es pamanīju jau tikai mājās, turklāt līdzeklis ir totāls sūds!

Bet nu jā, ja es neteiktu, ka baigi pievēršu uzmanību un tā, bet citreiz ja redzu, ka izsit pilnu cenu precei, kurai es domāju ir atlaide, es pasaku, ka neņemšu (jo bez ataides nebūtu ņēmusi un atlaide bija tā, kas iekārdināja pirkšanai)>
10.02.2014 16:38 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Belle, es domāju visām precēm jau tas nav reali, bet kaut kādām pirktākajām.. Piena spēkam 100% nakts vidū zinātu cenu :D :D
10.02.2014 16:40 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ne jau tikai eiro dēļ tās cenas atšķiras, man arī pirms eiro regulāri bija tā, ka, Rimčikā pērkot matu krāsu, pie kases ir pavisam cita cena. Bieži vien viņi savā sistēmā nesavada tās atlaides un akciju cenas, kādas jau izliktas pie precēm plauktos, tāpēc tā iznāk.
10.02.2014 16:41 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es esmu labs ķēriens šitādām fīčām:D
Mēs ar draugu neskatamies cenas.:D
Nesen ieejam vienā apģērbu veikalā, skatamies- o, jaciņa pa 9.99EUR, aizejam pie kases 19.99EUR.:D neko, pirkām. Ja es būtu pie maka, tad es noteikti paprasītu kāpēc tā,ja cena ir tāda, un noteikti beigās nopirktu tāpat, bet draugs ir no tiem, kas ņem par cik dod, un īsti nespītējas pretī:D
vai reku pagājušo mēnesi Sportlandā. Šis man pērk jaunas Nike botiņas, samēru, cena apmierina, kodus neskatījām. Piekases čalis skraida turpu, šurpu un izrādās,ka tās cenu lapiņas samainītas vietām un botiņas maksā vairāk. Nu neko. arī paņēmām.
10.02.2014 16:42 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Balle uz sadzīviskām lietām, ēdieniem, produktiem cenas jau automātiski ieprogrammējušās galvā, vismaz aptuvenās. Bet, ja pērkam kaut ko, kas tiek pirkts retāk, tur jau arī tā cena iespiežas prātā līdz brīdim, kamēr neesi samaksājos. Drošības nolūkos. :D
10.02.2014 16:44 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
mani gan Drogās nekad nav nācies vilties, bet man pie mājām šķiet ir viskārtīgākās Drogas ar superlabu personālu, jau gadiem ilgi ...
10.02.2014 16:44 |

Reitings 168
Reģ: 31.01.2014
Bella - tas kaut kā automātiski paliek atmiņā, varbūt šurpu turpu pazūd kāds cents, bet akcijas preces atceros, jo bieži ņemu tikai tāpēc, kā ir tā akcija.
10.02.2014 16:49 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
esmu ievērojusi, ka IKI ļoti bieži nepatiesas cenas, varbūt man tā tikai sagadās, bet gandrīz katru reizi, kad esmu tur iepirkusies vienmēr kaut kādas problēmas ar cenām. par dažiem centiem protams nesatraucos, bet spilgti atceros gadījumu pirms pāris gadiem, kad jogurtu pie kases izsita par 3,5 latiem :D ir bijis, ka aizeju ar precīzu naudu pēc kaut kā un plauktā viena cena, pie kases saka, ka cita un kad saku ka tādā gadījumā preci neņemšu, uzbrūkošā tonī man kasiere pateica "vai tad plauktā cena nebija rakstīta?" uz ko atbildēju ka bija gan rakstīta, bet pavisam cita. tāpēc uz IKI neeju iepirkties, kaut vai principa pēc. nesen iegāju fiksi tik suņu barību nopirkt, jo tas tomēr mājām vistuvākais veikals un protams, atkal pie kases izrādījās cita, augstāka cena. zinu, ka ir cilvēki, kas vispār neseko līdzi tam, kas pie kases notiek un līdzi nerēķina (piemēram, mans draugs algas dienā :D :D ) un tomēr neforši, ka jāmaksā cilvēkam vairāk gadījumā, ja viņš neseko līdzi cenām.draugs tā vienreiz atnāca mājās no IKI pētīja čeku un saprata, ka par lētajām končām samaksājis kā par pašām dārgākajām :D viens gadījums jau nekas traks, bet tieši mūsu piemājas IKI tā notiek pārāk bieži
10.02.2014 17:03 |

Reitings 69
Reģ: 09.02.2014
Varbūt atlaide bija konkrētajam tonim?
10.02.2014 17:06 |

Reitings 8272
rimi kasieres, nevis nemāk atcelt preci, bet viņām ir liegta pieeja, jo to drīkst darīt tikai vecākā kasiere. viņa ir dusmīga ne jau par to, ka tev tur vairāk nevajag to preci, bet, iespējams, ka tu pati sāc stresot, taisīt kašķi, , jo stāv gara rinda ar cilvēkiem, kas skatās un gaida, kamēr tu izkasīsies, jo viņa cenas nelīmē. pie tam vēl bieži vien vecākās kasieres ir neapmierinātas, ka viņām ir jāiet atcelt preci, un pēc tam par to dabū kasiere, lai gan viņa pie tā nav vainīga.
10.02.2014 17:41 |

Reitings 8272
Nē,nē, šī neprata, sauca blakus kasieri

varbūt blakus kasē arī sēdēja vecākā kasiere (jo arī viņas sēž kasēs, kad daudz cilvēku vai nav pietiekami daudz kasieres). un varbūt arī kā jauniņā viņa nezināja, ka preci var atcelt vecākā kasiere.
Es to visu zinu, jo pati biju strādājusi Rimi, un nekas tur nav mainījies ar tām atcelšanām. un nevar būt tā, ka vienā veikalā kasierēm ir atļauts atcelt preci. tā nav.
10.02.2014 17:43 |

Reitings 8272
Vai arī retos gadījumos (tad gan var dabūt pa kaklu, ja uzķer), kasierēm ir zināms vecākās kasieres pieejas kods, un tad nu to arī izmanto. varbūt arī kādas dara tā, lai mazāka ķēpa ar tām saukšanām. vai arī varbūt kasē jau sēž vecākā kasiere, kura var atcelt preci.
10.02.2014 17:49 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
kasiere māk atcelt opciju, bet viņiem ir aizliegts to darī , lai nezog un nešmaucās ar precēm un skaidru naudu

Weee, esmu vīlusies Tevī, jo Tev nav taisnība. Esmu strādājusi veikalā, opciju atcelt iemāca kā vienu no pirmajām, to prot visas kasieres un nepieciešamības gadījumā to var izmantot. Nesaprotu Tavu domu gājienu par zagšanu un šmaukšanos... Pa dienu un vakarā izņem no kasēm naudu un visus čeku ruļļus atdod veikala vadītājai vai maiņas vadītājai, līdz ar to visas kļūdas, kuras kasiere ir pieļāvusi parādās tajā rulī un nav iespējams nekādas mahinācijas veikt, jo lielajos veikalos filmē arī kasieres!
10.02.2014 17:51 |

Reitings 515
Reģ: 01.01.2013
O, jā, IKI ne vienreiz vien esmu šo novērojusi. Diemžēl IKI ir vienīgais veikals, kas man ir pa ceļam no mājām uz darbu, tāpēc nākas tur iepirkties, bet cenšos to darīt pēc iespējas retāk tieši tādēļ, ka besī, ka tā čakarē cilvēkus.
Vairākas reizes tur esmu novērojusi, ka precēm cena, kas norādīta uz cenu zīmes atšķiras pat par 40 santīmiem (tas bija pērn) no tās, kas tiek iesista kasē. Kasē, protams, parādās augstāka cena. Un es esmu to vairākkārt teikusi, bet nekas nemainās. Bija viena prece, kurai vismaz 8 mēnešus tā arī netika nomainīta cenu zīme. Arī tagad jau 2 mēnešus tur ir viena prece, kurai uz cenu zīmes ir norādīta par 8 centiem zemāka cena, kā reāli parādās kasē. Es tās preces vairs nepērku, bet garāmejot vienmēr uzmetu skatu, vai beidzot ir nomainīta cena.
10.02.2014 17:53 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
S80 , nu laikam tad man tikai izcili dumjas kasieres strādā veikalā, bet nopietni, ļoti reti gan pati kasiere atceļ preci.
Par to zagšanu - pircējs iedod skaidru naudu , negaida kamēr pārdevēja izsit čeku, paņem preci un aiziet, bet pārdevēja anulē pēdējo preci , piemēram , cigaretes vai kafiju un tikai tad izsit čeku. Atlikušo summu iebāž sev kabatā ...
10.02.2014 19:45 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Rimi un etc. tas nav iespejams ., Tiešām esi gana glupa. Un tikai kas pats zogs u
zreiz doma ka ta dara visi citi
10.02.2014 19:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits