Sveikas, meitenes!
Es studēju RSU, 3. kursā, mācos par zobārstu, jau vairāk kā pus gadu mēs strādājam ar pacientiem, bet šobrīd brīvprātīgie ir aptrūkušies, taču grafiks spiež (mums obligāti jāsalabo noteiks skaits zobu, lai tiktu cauri).
Varbūt kāda grib saārstēt zobiņus pie manis? Šobrīd meklēju pacientu tieši konkrētam priekšmetam - endodontija (sakņu kanālu ārstēšana).
Aizdomas, ka kanāli būtu jātīra ir tad, ja zobiņš ir sāpīgs dzerot kaut ko aukstu, sāp pa naktīm.
Varbūt jau kāds zobārsts ir teicis, ka jālabo tie kanāli, bet jūs neesat to izdarījušas, tad tagad es varētu palīdzēt Jums un Jūs man! :)
Tas viss notiek Rīgas Stradiņa universitātes Stomatoloģijas institūtā. Bez tam ārstējoties pie studenta jums ir 50% atlaide no Stomatoloģijas institūta pakalpojumu cenām.
Pie mums viss ir droši, jo manu darbu uzrauga gudri un zinoši pasniedzēji, bez tam man viņiem ir jāatrāda katra procedūra un katrs solis, tātad reāli neko "salaist dēlī" es nemaz nevaru.:D Bez tam, studenti bieži vien ir daudz rūpīgāki par īstajiem dakteriem.
Ja kādu interesē mans piedāvājums - sazinies ar mani te, vai vari rakstīt uz e-pastu
[email protected]