Teikšu tev pēc savas negatīvas pieredzes. Kādreiz es ļoti aizrāvos ar fotogrāfēšanu. Tam laikam man bija mazs ziepju trauciņš ar 7.3mpx un zoom 3 . Kursos manas fotogrāfijas slavēja, vadītājs teica, ka nav nozīmes pat tavam fočītim. Labas bidles var nofogrāfēt pat ar zenitu. Un jā.. Tā kā es biju sadomājusies, ka nu tik būšu fotogrāfe- nopirku lielu fočiti (spoguļkameru nē). Un kas notika? Kā jau visiem- nekur negribas ņemt tādu līdzi, aizņem vietas. Protams, visi tehniskie dati bija labāki, bildes arī labas, zooms lielāks, bet jēga maza, jo tāpat visur lielākos pasākumos ņēmu veco fočīti vai telefonu.
Šāda pati situācija bija arī manai draudzenei. Nopirka mazu ziepjutrauciņu, iepatikās fotogrāfēšana. Gribējas kaut ko vēl jaudīgāku- nopirka kārtīgu nickon spoguleni. Un viss. Fočītis stāv mājās- pafočē tikai mājas pasākumus, bet līdzi īzbraukumos ņemt ziepju trauciņu.
Ja nu vienīgi tu savas bildes taisīsies likt uz lieliem reklāmas plakātiem- tad jā.. Vajag tie n-tie mpx, un milzīgs zoom, bet nu tā.. izvēlies canon, lai vari visur paņemt līdzi un visu iemūžināt!