*nevaru aizmigt bez mazām kokvilnas zeķītēm kājās.
*man guļot nepieciešama sajūta ka esmu kārtīgi ssegta, telpā jābūt svaigam, dzestram gaisam un aromlampai ar mandarīnu eļļu, bet pašai jābūt sajūtai ka uz manis ir smaga sega. tāpēc, lai gan man istabā i +25, es guļu ar vel pārsegtu pūkainu pledu.
*ak jā, es guļu uz trīs spilveniem, vienu no tiem turot sev pie vēdera/krūtīm un itkā uzguļos/apķeru.
*lai gan man nepatīk salda kafija, es tik un tā lieku 3 cukura tējkarotes, bet tāpēc nemaisu.
*man patīk tupēt pie kompja. jā TUPĒT zemē, uz grīdas.
*es nevaru aizmigt un esmu satraukta, ja zinu, ka virtuvē ir kaut viena netīra krūze, vai kas nenoslaucīts. es ceļos un izdaru. un vairākas reizes vaknarā pārstaigāju dzīvokli un pārbaudu.
*varbūt man ir paranoja, bet vairākas reizes pirms gulētiešanas es pārbaudu vai es tiešām esmu aizslēgusi ārdurvis. un vai tiešām, tiešām.
*vēl, pat ja ļoti, nenormāli nāk miegs, ieradumam, izrādās ir spēks - tā kā esmu totāls grāmmattārps, pat zinot, ka nelasīšu iemīļoto literatūru bet uzreiz iešu gulēt, man vismaz mirkli gultā tā ir jāpatur rokā.
*lietas, ko kādam esmu aizmirsusi pateikt, es mēdzu skaļi pateikt pati sev. kkādi dīvaini dialogi/monologi pašai ar sevi.
*dzert kafiju ar kanēli.
*vēl, mans komplekss no bērnības ir ļoti gari kāju pirksti un es parasti neapzināti tos rauju čokurā. tā nav ērti, un patīkami, bet es tik un tā tā daru. nezinu kāpēc.
*veikalā man laikam ir paranoja, ka kāds manu kāroto preci varētu būt pārlieku apgrābstijis. tad es visu parasti izroku no kastes apakšas, no tālākā grūtāk aizsniedzamā stūra, utt.
*kad es atrodu kādu jaunu recepti un tas ēdiens man iegaršojas, es to varu gatavot dienām kaut katru dienu līdz gatavai, uzliktai porcijai vairs pat nevaru paskatīties virsū un tā arī neapēdu. un tad meklēju ko jaunu ''nākamo''. vienmēr besos, ka man ēdienkartē nav daudzveidības un slinkums ko meklēt. tad lūk sanāk tā.
*man vajag lai fonā kāds runā. jebkas. ziņas. 100 un 1 reizi jau redzēta filma vai seriāla atkārtojums, kaut kam ir jārunā visu dienu un tas nav radio, tam jābūt filmai, utml.