Mēs pašas!

Reitings 32
Reģ: 04.12.2009
Sveikas meitenes,
iedvesmojos no tēmas par to, kas kaitina mūsu vīriešos - viņu izdarības utt., tad nu tagad būsim mainītās lomās. Apspriežamā tēma - mēs pašas. :) Kas ir tās lietas, ko darat neierasti no citiem? Kādas ir Jūsu dīvainības, īpašās pazīmes darot kaut ko? Vai kas ir tas, ko kāds ir pamanījis Jūsos un mēdz par to aizrādīt. Skaļa čāpstināša, aizmigšana pie Tv vai vienkārši kāre pēc zilās krāsas, nu kaut kā tā. Pasmiesimies pašas par sevi un padarīsim defektus par efektiem! :)
09.02.2014 18:21 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Neuzskatu,ka man ir baigās dīvainības,bet ir cilvēki man apkārt,kuri šo to uzskata par dīvainu,un tas ir:
*Es needu neko,kam beidzies termiņš,vispār es ar aizdomām skatos uz ēdienu,kam tajā vai nākošajā dienā beidzas derīguma termiņš.
*Vienmēr pārbaudu vai maks ir somā,tas notiek desmitiem reižu dienā.
*Mēdzu dzert alu ar salmiņu
*Nevaru ciest,ja man elpo virsū
09.02.2014 23:09 |

Reitings 62
Reģ: 29.01.2009
Haha smieklīgi :D

* mazgājot traukus, uzspiežu līdzekli uz švammes un tad obligāti saspiežu pudeli vēlreiz, lai iznāk ārā krāsainie burbuļi (ar dušas želeju tas pats)

* Kinītī vienmēr apskatu savu krēslu un noņemu nost svešos matus, fuuu bueee :D

* kādreiz nevarēju aizmigt, ja nav apsegts kakls. Likās, ka pa nakti tur kodīs vampīrs, ja nebūs segas.
09.02.2014 23:12 |

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
* No rītiem ar nevienu nerunāju :D ļoti ilg.
* Smejos bez iemesla.
09.02.2014 23:51 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
no rītiem esmu kašķīga, gribas lai visi mani liek mierā,sabojājo bieži visiem garastāvokli un pēc tam uzvedos itkā nekas nebūtu noticis - īsta maija saulīte :D
09.02.2014 23:56 |

Reitings 900
ā un protams visi veikalā taisītie salāti,gaļa un zivis nav svaigas, krītu uz nerviem,ja aizeju uz veikalu kopā ar ģimeni/draugiem.
09.02.2014 23:58 |

Reitings 469
Reģ: 03.07.2012
no rītiem esmu kašķīga, gribas lai visi mani liek mierā,sabojājo bieži visiem garastāvokli un pēc tam uzvedos itkā nekas nebūtu noticis - īsta maija saulīte

Haha, ārprāts, man ir tieši tas pats. :D Es jau domāju, ka esmu vienīgā tāda. :D
10.02.2014 00:01 |

Reitings 900
Kustinu pēdas pirms aizmigšanas

paldies Dievam neesmu vienīgā! :D
10.02.2014 00:05 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Jau kopš bērnības, esmu pedantiska uz dažām lietām. Mans dzīvoklis reizēm var būt pilnīgā haosā, taču būs lietas, kurām jāstāv tieši tur, kur jāstāv. Tā, piemēram, pirms gulētiešanas obligāti telefons jānoliek konkrētā vietā un nekur citur, tējas krūze (ja tā stāv citur) jāpārliek vajadzīgajā vietā u.tml. Saprotu, cik muļķīgi tas izskatās no malas, taču neko tur nevaru padarīt, jo ja neesmu visu salikusi kā vajag, nevaru nomierināties un par to nedomāt, kamēr tas nav izdarīts. :D
10.02.2014 00:18 |

Reitings 200
Reģ: 16.09.2013
Esmu ļoti spontāna, ne tikai, lai paņemtu koferi un pēkšņi aizlaistu uz citu valsti patusēt, bet arī nopietnās lietās. Piemēram, aizgāju no vīra- tā pēkšņi, vienkārši sajutu, ka vajag. Bieži tā sanāk nodarīt pāri citiem. Parasti esmu ļoti mierīga, bet uznāk šitie, ka pēkšņi radikāli jāmaina dzīve un tas parasti prasa daudz nervu un finanses maniem tuvākajiem.

Bet principā mani apkārtējie uzskata par tādu meža dīvaini, jo man nav ne jausmas par popmūziku, tvšoviem, bet labprātāk runāju par politiku, filozofiju un grāmatām :D citiem nav ar mani par ko runāt. Pēdējā laikā gan cenšos ieslēgt tv vai radio, lai būtu lietu kursā. Bet klačoties tā pat neesmu spējīga.

Es ļoti pieķeros cilvēkiem, tāpēc izvairos vispār ar kādu draudzēties, satieku ar visiem labi, bet tas arī viss. Ir kādi 3 cilvēki, ar kuriem vispār regulāri komunicēju ārpus ģimenes.
10.02.2014 00:37 |

Reitings 506
Reģ: 03.02.2010
*nevaru aizmigt bez mazām kokvilnas zeķītēm kājās.
*man guļot nepieciešama sajūta ka esmu kārtīgi ssegta, telpā jābūt svaigam, dzestram gaisam un aromlampai ar mandarīnu eļļu, bet pašai jābūt sajūtai ka uz manis ir smaga sega. tāpēc, lai gan man istabā i +25, es guļu ar vel pārsegtu pūkainu pledu.
*ak jā, es guļu uz trīs spilveniem, vienu no tiem turot sev pie vēdera/krūtīm un itkā uzguļos/apķeru.
*lai gan man nepatīk salda kafija, es tik un tā lieku 3 cukura tējkarotes, bet tāpēc nemaisu.
*man patīk tupēt pie kompja. jā TUPĒT zemē, uz grīdas.
*es nevaru aizmigt un esmu satraukta, ja zinu, ka virtuvē ir kaut viena netīra krūze, vai kas nenoslaucīts. es ceļos un izdaru. un vairākas reizes vaknarā pārstaigāju dzīvokli un pārbaudu.
*varbūt man ir paranoja, bet vairākas reizes pirms gulētiešanas es pārbaudu vai es tiešām esmu aizslēgusi ārdurvis. un vai tiešām, tiešām.
*vēl, pat ja ļoti, nenormāli nāk miegs, ieradumam, izrādās ir spēks - tā kā esmu totāls grāmmattārps, pat zinot, ka nelasīšu iemīļoto literatūru bet uzreiz iešu gulēt, man vismaz mirkli gultā tā ir jāpatur rokā.
*lietas, ko kādam esmu aizmirsusi pateikt, es mēdzu skaļi pateikt pati sev. kkādi dīvaini dialogi/monologi pašai ar sevi.
*dzert kafiju ar kanēli.
*vēl, mans komplekss no bērnības ir ļoti gari kāju pirksti un es parasti neapzināti tos rauju čokurā. tā nav ērti, un patīkami, bet es tik un tā tā daru. nezinu kāpēc.
*veikalā man laikam ir paranoja, ka kāds manu kāroto preci varētu būt pārlieku apgrābstijis. tad es visu parasti izroku no kastes apakšas, no tālākā grūtāk aizsniedzamā stūra, utt.
*kad es atrodu kādu jaunu recepti un tas ēdiens man iegaršojas, es to varu gatavot dienām kaut katru dienu līdz gatavai, uzliktai porcijai vairs pat nevaru paskatīties virsū un tā arī neapēdu. un tad meklēju ko jaunu ''nākamo''. vienmēr besos, ka man ēdienkartē nav daudzveidības un slinkums ko meklēt. tad lūk sanāk tā.
*man vajag lai fonā kāds runā. jebkas. ziņas. 100 un 1 reizi jau redzēta filma vai seriāla atkārtojums, kaut kam ir jārunā visu dienu un tas nav radio, tam jābūt filmai, utml.
10.02.2014 01:36 |

Reitings 506
jā un vēl līdz kādiem plkst 12 man nepatīk ja ar mani runā. kad strādāju kā administratore vienā kompānijā, man katru dienu riebās visi, pilnīgi visi, līdz pusdienlaikam.

patīk klusums un pustumsa. reti slēdzu iekšā lielo gaismu dzīvoklī. parasti ir mazās galdalampas vai sānu stāvlampas, sveces. man liekas, ka tad ir siltāka atmosfēra. lielā gaisma saistās ar prožektoriem ''no augšas''. fui.
10.02.2014 01:49 |

Reitings 506
žurnālus lasu no otra gala.
10.02.2014 02:01 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Kefīru ēdu ar dakšu.

Apmēram reizi mēnesī pārkārtoju DVD un grāmatu plauktus, jo mēģinu atrast to perfekto sistēmu, lai pāri nepaliktu kāda grāmata vai filma, kuru nevaru ielikt kategorijā (un nē, alfabēta sistēma, lai gan 100 reizes mēģināta, un kur neviena grāmata nav apdalīta, man neder, jo nevar ĀTRI atrast to, ko vajag). Dažreiz grāmatas vienkārši salieku pēc auguma vai biezuma :D
10.02.2014 04:09 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
* gulju pie atveerta loga kaut aaraa ir miinusos

* veikalaa piemeeriito apgjeerbu vienmeer apmainu pret jaunu
* vienmeer apskatos deriiguma terminju
* negarsho alus no glaazes
*peec kafijas kruuziites vienmeer seko sulas glaaze
* censhos neapmekleet publiskaas toaletes
* pirms seezhos uz poda vienmeer paklaaju toaletes papiiru
* tad kad bijis " pa lielam" vienmeer eju dushaa
* pirms njemu traukus vienmeer noskaloju un tad tik izmantoju
* censhos neskarties sejai ja esmu braukusi ar tramvaju
* biezhi sabuzhinu matus Jo tad shkiet ka ir kuplaaki
* svaartkus nevelku bez aukstpapeezhu kurpeem
* miskasti vienmeer metu laukaa kaut arii veel nav liidz pusei
* negulju tumsaa
* nepeerku preci vienu pashu
* skapii dreebes kaartoju pa kraasaam
* apakshvelju censhos netureet netiiru
* pirms izsleedzu kompi vienmeer izdzeeshu veesturi
10.02.2014 04:40 |

Reitings 548
Reģ: 30.03.2013
*pirms iziešanas ārā no mājas noglaudu kaķi, ja to neizdaru, tad diena var neizdoties.
*pieceļoties no rīta, vienmēr prasās apēst kaut ko saldu, citādi varu būt dusmīga pirmās trīs stundas un nerunāt ar nevienu.
*ja man garšo, tas, ko tajā brīdī ēdu, tad es kustinu pēdas.
10.02.2014 07:07 |

Reitings 36
Reģ: 25.12.2013
* Kā likums, es nekad neatcerēšos, vai esmu aizslēgusi durvis, citreiz tā tracina.
* Nepatīk gulēt neapsegtai dēļ tā, ka sega mani sargā no bubuļa :D un vispār nejūtos ērti, kaut vai vasara, segai ir jābūt.
* Nepiedošu sev, ja atnāks ciemiņi un kautkas nebūs kārtībā, traucēs, pat tā viena netīrā krūzīte. Draugs jau pieradis pie mana steriluma un laikus paziņo par ciemiņiem.
* Tas pats arī, ja vispār mājā būs kautkas, nesakārtots vai neizmazgāts- gulēt nevarēšu normāli aiziet, ja nesakārtošu.
* Kad esmu satraukusies, vai manī ''sēž'' kāds stress, tad es (izklausīsies jokaini) ar zobiem knibinu vaigus, takā nograužu iekšā vaigos ādu, to es daru pat neapzināti it īpaši, ja aizdomājos, līdz man aizrāda. brrr riebjās, nevar atradināt sevi
* Tākā man maza fobija no tumsas pirms izslēdzu gaismu iekārtoju segu ''lecienam'' gultā, tad notēmēju, izslēdzu gaismu un gultā iekšā, ieritinos zem segas drošībā :D
* Tāpat naktī (tumsā) nevaru paskatīties spogulī- bailes :D.
* Nepatīk, ja kāds skatās, kā krāsojos, jau tādēļ vien, ka krāsojot skropstas mute ir vaļā :D
* Dusmas uzdzen, kad runājot pa tel vai aci pret aci, ar vecākiem cilv piem, balss paliek tāda pieklusināta un pīkstoša :D
* Man arī garšo zaļi kartupeļi, bet šķēlītēs un ēdot svaigu zaļu burkānu, to vairākkārt saslapināšu, jo liekas, kā garšo labāk.
* Kā saldummīlei visas koņčas vai augļi, tāpat šokolādes tāfelīte, jāapēd vienā dienā, nu nebūs miera citādi :)
10.02.2014 07:24 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
* Nepatīk, ja sega ir līdz ausīm vai netālu no deguna. Tad man ir sajūta, ka apkārt nav brīva gaisa un nav ko elpot. Draugs bieži mani speciāli kaitina sasedzot mani pilnībā, pārliekot segu pāri galvai. Un tad man sākas parasti neliela panika.
* Man šķīvī dažreiz var palikt puskartupelis, kuru es nevarēšu apēst. Jau doma vien par tā apēšanu līdz galam šķebina. Tad parasti ielieku draugam šķīvī, ja viņam nav nekas pretī.

Bet laikam nekā tāda īpaša ievērības cienīga nav.. Vienīgais, man besī pedantiski cilvēki, kuri uz citiem bļauj, ja kkas ir ielikts atpakaļ ne tajā plauktiņā. Pati uz savas ādas to nekad neesmu izjutusi, bet brālim bija tāda draudzene. Kā es to pamanīju, man viss labais priekšstats zuda par cilvēku kā tādu :D Vairāk gan tādēļ - kā uz mīļoto cilvēku vari bļaut par niekiem..
10.02.2014 09:21 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Kā likums, es nekad neatcerēšos, vai esmu aizslēgusi durvis, citreiz tā tracina.

:D man arī šis piemīt. Ja draugs nav mājās, tad es eju vismaz 10x uz nakti pārbaudīt, vai durvis ir ciet vai nav ciet.:D
10.02.2014 09:23 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
*man nepatik est citu majas,vienkarsi besi lauka, bet kafejnicas patik,tas diezgan stulbi.
*Riebjas lielas karotes, es jogurtu edu ar daksu,vienigais,ko ar karoti,zupu.
*Ipoda ir kadas 100 dziesmas,ko neklausos,bet NEKAD neizdzesu,jo zeel..
*Kad dzivoju dzivokli, vienmer, ieejot kapnju telpa pusminuti skatijos uz augshejiem staviem,vai tur neviens nestav.
*Nekad nevaru paklausities austinjas metro, jo liekas, ka man kaut ko nozags, un es nedzirdeesu.
*Loti biezi pazaudeju kaut kadas lietas, bet pec menesa atrodu kada soma/atvilktnee.
*Vienmer pozeju ar sejas kreiso pusi pagrieztu pret fochiku.
*nevaru aiziet gulet, ja nav nomazgati trauki (tieshi manas majas,pie citiem nee)
*Ja man kluba iepatikas kads puisis, skatos uz vinju,bet teloju loti vesu,nesmaidu (stulbaas sievietes, vai ne?) :D Bet ,ja puisis pienak un uzsak sarunu,tad gan atveros un esmu ka saulite. :D
*Ja ar draudzenem dzeram vinu,tad VIENMER saku ar baltvinu, nu nevaru es iedzert sarkanvinu pirms baltvina.
*No rita atlieku modinataju 94853 reizes.
*Kad pieceljos no rita (kad nozvana pedejais modinatajs),celjos nevis lenam,bet momenta pielecu kajas,jo skiet, ka aizmigsu un nekad nepamodisos. :D
*NEKAD neesmu viena reize uz kompja noskatijusies filmu,jo vienmer aizmiegu.VIENMER. Tadelj, ja puisis saka,ka grib noskatities filmu,es jau zinu,kads bus iznakums. :D Es vienkarshi atluzishu.
10.02.2014 10:16 |

Reitings 372
Reģ: 05.12.2013
Kustinu kāju pēdas pirms gulētiešanas :D
10.02.2014 10:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits