Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Platoniskas attiecības!?!

Reitings 48
Reģ: 29.01.2009
Sveiki! Sen neko šajā forumā neesmu rakstījusi, bet nu esmu nonākusi situācijā, kad man ir nepieciešams skats no malas, jo pati nekādi nevaru saprast, kas īsti notiek manā draudzībā ar kolēģi!

Man jau vairāk kā divus gadus viens kolēģis ir kā labs draugs, mēs abi esam vienādā vecumā un mums ļoti labi kopā saskan! Ja darbā nesanāk ikdienā satikties, tad noteikti sarakstāmies vai sazvanamies, pārsvarā runājam par darba lietām, bet nereti pārrunājam arī savu privāto dzīvi. Es ar viņu kopā jūtos ļoti viegli un labi, bet ir viena lieta, kas mani uztrauc - viņš pēdējā laikā ir ļoti mīļi sācis pret mani izturēties, sauc mani mīļvārdiņos un izsaka tādus divdomīgus tekstus, lai gan tajā pašā laikā ir teicis, ka starp mums ir baigi foršā draudzība un platoniskas attiecības! Vēl mani uztrauc tas, ka lai gan mēs runājamies par savu personīgo dzīvi - draugiem, ģimeni, hobijiem utt., bet sarunās ar mani viņš nekad nepiemin savu draudzeni.
Nezinu, var būt es tagad uztaisu problēmu tur, kur tā nav! Jo pēdējā laikā man iet ļoti smagi personīgajā dzīvē un šādi mīļi izturoties viņš var būt izpauž savas rūpes pret mani! Vai, jūsuprāt, tās vēl joprojām ir platoniskas attiecības, un rūpējoties un mīļi izturoties pret mani, viņš vēlas mani uzmundrināt, kad man ir bēdīgi, vai arī viņš no manis gaida kaut ko vairāk par tikai draudzīgām attiecībām?
09.02.2014 12:46 |

Reitings 48
;)
09.02.2014 12:49 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Labak nesacereties. Vinam ir draudzene, par kuru vins nesudzas, ta ka iespejams, ka tu tiesam esi vienkarsi laba draudzene, un neko vairak no Tevis vins nevelas.
09.02.2014 14:49 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
sarunās nepiemin draudzeni, jo ne visi runā par savām attiecībām ar ikvienu, turklāt, kā jau Lubene minēja, attiecībās viss kārtībā, tamdēļ, ko tu īsti sagaidi???? Laikam esi sacerējusies un pārpratusi;)!!!!
09.02.2014 14:51 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Puiša draudzene zina par jūsu platoniskajām attiecībām, esi ar viņu iepazīstināta??
09.02.2014 14:55 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Vai, jūsuprāt, tās vēl joprojām ir platoniskas attiecības, un rūpējoties un mīļi izturoties pret mani, viņš vēlas mani uzmundrināt, kad man ir bēdīgi,
Jā.
09.02.2014 15:23 |

Reitings 48
Es arī vairāk neko no viņa nevēlos, kā vienkāršu draudzību, tikai tas, ka pēdējā laikā viņa attieksme ir mazliet mainījusies, mani satrauca.

Xerty - ar viņa draudzeni neesmu iepazīstināta, lai gan viņa reizēm apciemo viņu darbā! Man nav ne jausmas, vai viņa zina par mūsu draudzību.
09.02.2014 15:39 |

Reitings 66
Reģ: 09.02.2014
Lasot šo, sasmaidījos! Jo cik dzīvē mēdz būt līdzīgas situācijas. Man atkal ir problēma, ka manam dzīvesbiedram ir tāda laba čomiska kolēģe. Man kā otrai pusītei ir greizsirdība, bailes... Grūti teikt, cik lielā mērā var būt draudzība starp sievieti un vīristi. Manuprāt - agrāk vai vēlāk kāds no viņiem sāk skatīties ar citām acīm. Dzīve izspēlē dažādus pavērsienus ...
09.02.2014 15:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits