Cilvēki arī internetā iepazīstas un ir laimīgi. It sevišķi ne 20gadnieki. Tā arī mana mamma ir iepazinusies ar savu ilggadējo draugu, kā arī mana draudzene. Tā kā vecuma amplitūda tur ir milzīga.
Tajā pašā baseinā tu vari iepazīties. Varbūt no sākuma to sievieti pavēro (neuzkŗītoši). Uzsmaidi. Varbūt uzsmaidīs pretī. Tas jau būtu drošs solis pretī no viņas puses, un tu jau pat vari uzsākt sarunu. Varbūt pat pirmajā reizē vēl neuzsāc sarunu, lai viņai pašai paliek neliela intriga. Uzreiz tel.nr. varbūt neprasi, bet vari sākt kaut vai ar to, kādu iemeslu vadīta viņa nāk, jo neesi tur viņu vēl manījis.
Par teātri un citiem pasākumiem - ja tev tie neinteresē - labāk uz turieni neiet. Es zinu, ka ir sievietes, kuras iet kopā ar draudzenēm, jo ne visām ir vīri, draugi, bet visas vientuļās jau nesēž mājās.
Koncertos, manuprāt, ir nedaudz lielāka iespēja iepazīties, jo tos apmeklē lielāks cilvēku skaits. Un tur jau pat nav jāmeklē tēmas, par ko runāt, bet vnk pieiet klāt - kāds grandiozs pasākums u.tml.