Man nesen paziņa notirgoja savu S2 ideālā stāvoklī.
Vienīgais jautājums: Vai visiem šiem telefoniem ļoti maz tur baterija?
Jālādē katru dienu.
Lai gan es bieži sēžu viņā, skatos video un tā, man tas liekas par traku.
Dažreiz pat dienu neizvelk, bet palasot internetā tā ir bez maz vai visiem.
Tiešām jānes uz remontu vai ar to jāsadzīvo? Jo es jau nezinu varbūt iepriekšējie saimnieki sačakarēja. :(
It kā bija arī cits samsungs, arī bieži bija jālādē.
Ta ir visiem Androīdiem, jo OS patērē ļoti daudz resursu. Vari nopirkt jaunu bateriju, bet tas tāpat būs tikai uz neilgu laiku, līdz atkal varēsi viņu lādēt katru dienu :D
Moonlady, tas jau ir atkarīgs no tā cik stundas dienā pavadi tajā telefonā. Es, piemēram, kad tiesām ļoti daudz lietoju internetu, klausos mūziku utt, tad man arī baterija tur tikai vienu dienu. Kad es viņu izmantoju kopa pa dienu kādas 2 stundas, tad viņš tur attiecīgi 2-3 dienas.
Man ir Samsung galaxy S3 - ja daudz dienas laikā lietoju internetu, tad arī ir tā ka batarija ļoti ātri nosēžas. Meita vēl mēdz spēlītes uzspēlēt un ir tā kā ir. Vecie kluču bija tādā ziņā daudz pateicīgāki, jo nebija tik bieži jālādē :)
Es savu S3 lādēju katru dienu. Esmu iekārtojusi tā, ka lādēju naktī, intensīvi lietoju visu dienu.
Manuprāt, tā ir normāla viedtālruņu fīcu un iespēju "blakusparādība".
Tavējam modelim noteikti nekas nav sačakarēts.
Baterijas tērēšanos var samazināt, slēdzot ārā gps, wi-fi uztvērēju, ieslēdzot enerģijas taupīšanas režīmu utml.