nezinu vairs ko darit :(

Reitings 205
Reģ: 03.12.2013
Sveikas miljas meitenes.
Esmu ilgu laiku megjinajusi risinat problemas attieciba ar manu gimeni,bet vairs nav speka tapec lugsu padomu jums jo vairs nezinu izeju un ko darit.
Ta tad stasts ir tads ka man ir 24 gadi un man ir masa un bralis kas ir par gadu vecaki pa mani 25 gadi vinji ir dvini vecakais bralis kuram ir 28 gadi.
Vienmert ir bijis ta ka kad bijam mazi mani brali vai masa sataisa nepatiksanas par tam sutu dabuju es,sava gimene vienmert esmu bijusi balta varna.
Kad parvacos uz Angliju nodzivoju tur 3 gadus pec ta manas attiecibas ar vecakiem uzlabojas,bet ar braliem un masu ne.Brali visu laiku saka cik masa ir laba un cik loti vinu mil,bet kad es meginu ar viniem runat,kontakteties vini mani iznirga saka lai lieku viniem mieru ka nevelas mani klausities un ka kam gan interese tas ko es saku un pasmejas.Sodien viniem jautaju kapec tada attieksme vini mani ignore.
Pedeja laika sezu sava istaba pat ara neeju jo vakar sezot virtuve aiz durvim dzirdeju ka mani bralji ar vecaka bralja meiteni mani aprunaja un nesaprotu kapec ta :( nezinu vairs ko darit :(
Kad saku ka gribu but draudzigi ar visiem lai beidz atstumt mani un lai uzvedas ka pieaugusi cilveki vinji pasaka nepatik kaut kas mekle citu dzives vietu neskatoties uz to ka man ir 7 men.vecs berninjs.
Nezinu vairs ko darit tas ir tik sapigi ka visa gimene ir tik draudzigi viens pret otru,bet mani iznirga bez jeb kada iemesla :( es saprastu ja butu iemesls. :(
08.02.2014 01:27 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
EnergyDrink, kāds sakars finansēm ar ģimenes attieksmi, kas ir novērota jau no bērnu dienām?
Jautajums nav adresets man, bet atbildesu no sava skatu punkta. Kad es biju maza, man ari likas, ka neviens mani gimene nemil. Tajos pasos 13 gados man pat likas, ka esmu adopteta :D Berniba un pusaudzu gados jau visadas lietas var sadomaties. Autore mineja, ka 13 gados brali nenjmeusi lidzi pastaiga, tapec vinja raudajusi. Vai tas liecina, ka braali vinju jau tad nemiileeja? Nedomaju. Iespejams, ka vecakie braali gaaja pa kluso piipeet un negribeja, lai mazaa maasa redz un visu gimenei izstasta :) Turklat nav noslepums, ka lielie nelabpraat ar maziem kopaa tusee un bleenas dara.
08.02.2014 15:12 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
EnergyDrink, kāds sakars finansēm ar ģimenes attieksmi, kas ir novērota jau no bērnu dienām?

Tieši varbūt arī nekāds. Be padomā pati, nekāds lielais prieks un laime lieku muti uzturēt nav, pietam ar astuku.
08.02.2014 15:19 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Loti labi saprotu tevi.Mana gimene ir kaut kas lidzigs.Precizak mums visiem lti paveicies ar visus edoso omi.Acis nekad nesaka neko,runa aiz muguras,nirgajas par pilnigi visu gimeni.Man diemzel nepaveicies,ka kads gads vel janodzivo ar vinu kopa,tad nu es to visu nereti dzirdu,jo vina doma,ka es nedzirdesu(esmu dusa,vina virtuve runa ar masicu un stasta kada es briesmiga).Vairak vai mazak visi pie ta pieradusi.Smejamies jau,ka vina uzliek lastus pati savai gimenei un piesauc nelaimes.Loti negativs,pesimistisks cilveks,kas visur redz tikai sliktu un ta vinas sukstisanas par ikdieniskam lietam(maize japerk,trauki jamazga,ara snieg,ara list,ara spid saule u.t.t.) tiesam drausmigi nogurdina.Dzivoju majas otraja stave tapec leja censos uztureties pec iespejas mazak,tad nav ta kontakta un nav jaklausas taja vinas bubinasana un ka vina visus citus aiz muguras noliek.
08.02.2014 16:02 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Neizlasiju visus ieteikumus,bet viss ko es varu ieteikt ir nemt to visu vieglak,es reizem vienkarsi noblaujos-ome es tevi loti labi dzirdu! vai ienaku istaba,kur notiek manis noliksana un saku,lai dirs acis nevis aiz muguras,ja nespej pateikt acis,lai kluse vispar. Tacu citu reizi mes katrs vinai klustam par engeliem,kad izdarits kaut kas vinai pa pratam,tad stasta cik tas cilveks labs,citi gimene nav tik labi,tacu jau pec stundas var atkla stastit kads riebeklis un celt debesis kadu citu :D
Laid to visu sev pari,nevis cauri un mekle iespeju izvakties.
08.02.2014 16:07 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Nuu.. piedod, bet jūsu ģimene izklausās pēc nelabvēlīgās. Vai tā gadījumā nav? Nav problēmu ar iedzeršanu? Ne tikai tēvam, bet arī brāļiem? Un tā brāļa "draudzene" vispār izklausās pēc šmaras - lai nomazgā man traukus, kamēr pati telpā, pie kamīna pīpē.. Nu wtf?! Inteliģenti, pieauguši un attīstīti cilvēki tā nedara. Tāpēc arī jautāju par to nelabvēlīgo/alko aspektu...
Kāpēc brāļi tā pret Tevi izturas... man pilnīgi radās aizdoma, ka vnk mauc pakaļ jūsu tēvam, respektīvi, ir samācījušies viņa attieksmi. Ka var izgāzt dusmas vai kādas negācijas, kad sakrājušās, uz Tevi.

Uzskatu, ka ģimenes lockļus nav Tavos spēkos mainīt. Vienkārši pašai jāmaina apkārtējie apstākļi, lai kļūsti pašpietiekama. Saskatu, ka tas varētu būt galvenais iemesls Tevis apsmiešanai - esi čīkstīga (lūdzies ņemt līdzi pastaigās, būt pieņemta kompānijā), nav īsti daudz draugu. Kā lai to tā pasaka - vai Tev nav tāds intraverts, naivs raksturs, gadījumā? Pakļāvīgs? Stulbi, protams, cilvēki - sevišķi ģimenes locekļi - bet mēdz tā darīt, ka uz otra sevi pataisa labākus, foršākus ,krutākus, apsrātīgākus utt.

Varbūt vari pieteikties pašvaldības sociālajiem dzīvokļiem? Vai tiešām - kādā krīzes centrā?
Ne tikai tā iemesla dēļ, ka pati dzīvo stresā un izmisumā, bet arī tāpēc, ka neuzskatu, ka mazam bērnam būtu jāuzaug tādā vidē, kur viņa vectēvs mēdz sadzerties, brāļi ar savām šalavām telpās pīpē utml.
Ok, sociālo dzīvokļu kaimiņi, iespējams,var gadīties, ka nav labāki... Bet tur vismaz kaut kādas iespējas uz sevi pastāvēt.
08.02.2014 16:50 |

Reitings 89
Reģ: 19.06.2013
Neizlasīju visus komentārus, taču esmu vairāk šokēta par stāstu! Kā tas var būt iespējams, ka VISA ģimene ir pret tevi?! Man jau vien liktos dīvaini, ja, kaut vienam būtu šāda attieksme pret tevi, bet visiem? Tā, taču ir ģimene. Viens veselums, kuram būtu jādzīvo ''modelī'' - aizstāvēt viens otru ar zobiem un nagiem. Ātri pārskrietnot cauri komentāriem, piekrītu, ka noteikti nestāsti visu un tam, ka, iespējams, nāc no nelabvēlīgas ģimenes. Gribu atrast motīvus, lai saprastu. Varbūt savu uzmanību nekoncentrēju uz tekstu kārtīgi, jo to ir grūti salasīt, neatceros vai minēji, bet, Jums visiem ir viens tēvs un viena māte? Un, cik nopratu Tev ir brālis un māsa (kas ir dvīņi) un vēl vecāks brālis, ja (4bērnu ģimene)? Vai tu kādreiz esi saņēmusi, kaut kripatiņas atbalsta no, kaut vien no viņiem? Es domāju, emocionālā izpausmē. . Gribu uzzināt vairāk, jo vēlētos palīdzēt, taču ir grūti saprast. Kā jau minēju esmu vairāk kā šokēta par šādām naida izpausmēm starp ģimenes locekļiem.
08.02.2014 21:18 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Nuu.. piedod, bet jūsu ģimene izklausās pēc nelabvēlīgās.
jaa, to es arii iedomajos. Kaut kadi dzeraji vai muziegie bezdarbnieki.... Labi, ka neesmu pirmaa, kas to pasaka,citaadi mani uzreiz noraktu :D
08.02.2014 21:35 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Izlasīju gandrīz visu un uzskatu, ka tavai ģimenei nepatīk, ka dzīvo viņiem uz kakla, un pat ar rokām neko nepalīdzi. Ja man mājās būtu kāds(pat ja kāds no ģimenes locekļiem) un negribētu palīdzēt ar uzkopšanu vai ēst uztaisīšanu, vai materiāli, ja iespēja, tad neskatītos uz tādu ar cieņu, bet nicinājumu. Jo neesi jau ne nevarīga, ne invalīds, ka visu dienu sēdi istabā un aizej tik uz tualeti, kā pati raksti. Ja palīdzētu savai mammai, tad attieksme no visiem uzreiz būtu citādāka. Pati vien vainīga esi, ja nestrādā, bet sēdi uz kakla. Saprastu, ka ja bērns būtu ieņemts, a tu būtu bijusi pusaudzis, tad nebūtu tādas prasības. Bet ja esi jau 24 gadus veca, bet tur dzīvo kā kaut kāds parazīts, tad nebrīnies. Cieņai kaut kādai jābūt ar.
08.02.2014 22:29 |

Reitings 89
Reģ: 19.06.2013
Lapsiņa - izlasi uzmanīgāk, meitene minēja, ka šo naidu no ģimenes puses izjutusi jau no bērnības. Nekāda sakara Tikai ar tagadni, bet gan, galvenokārt, sakne visam meklējama pagātnē. ;)
09.02.2014 01:36 |

Reitings 75
Reģ: 27.06.2012
atrodi vnk sev jaunu dzīves vietu, miljons piedāvājumi par salīdzinoši mazām naudiņām Skatīt TE
09.02.2014 10:40 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Madelyn-a kur ir teikts, ka viņa arī bērnībā palīdzēja? Pēc tā kā viņa sevi stāda priekšā domāju, ka viņa tikai ir bijusi slogs a ne izpalīgs.
09.02.2014 12:05 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Lapsiņa - Tev, laikam, bijusi grūta bērnība, ja uzskati, ka vecākiem bērns var būt slogs. Bērnu vienīgais uzdevums līdz rīcībspējīga vecuma sasniegšanai ir būt bērnam un labi mācīties. Ģimene ir ģimene un normālās ģimenēs uz vecumu neskatās. Normālās ģimenēs valda bezierunu mīlestība, kas nozīmē - palīdzība tiek sniegta tam, kuram tā nepieciešama - nešķirojot pēc statusa, sasniegumiem vai pieļautajām kļūdām. Un mazbērns parasti ģimenē nav piekabe.
09.02.2014 12:10 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Te daži komentāri norauj ķiveri.
Normālā ģimenē neviens nevienu neapsmej, bet gan palīdz tikt uz kājām, ģimene ir tas drošais atbalsts un patvērums, lai kāds tu nebūtu.
Stulbi ir teikt, apsmej tāpēc, ka esi savādāka un neko nedari..nezinu, kam ir jānotiek , lai tā pateiktu.
Cik zemu autores brāļiem un māsām jākrīt, lai spētu atvērt savu muti nievājošiem komentāriem??
Autorei neko citu nevaru ieteikt, kā saņemties un cīnīties par sevi un savu bērnu. Ignorē savus tuvinieku, jo viņi nav tava mazā pirkstiņa vērti.
09.02.2014 12:14 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Pati ar šādu situāciju esmu saskārusies, saskaros joprojām, bet nu neko - dzīvoju tālāk. Tiesa gan, man nav vecāki brāļi vai māsas, tāpēc ne īpaši jauku attieksmi sajūtu no savu radu puses. Strādāju, esmu pati savā dzīvē, taču vienmēr atradīs par ko paņirgāties. Manā gadījumā saņemu pārmetumus par to, ka esmu izvēlējusies savādāku dzīvesveidu. Nestrādāju (kā viņi uzskata) nopietnā profesijā, izskats un gaume arī nav tāda "kā visiem jābūt". Protams, nav īpaši patīkami, ja tuvi cilvēki ņirgājas tikai tāpēc, ka atšķiros no viņiem un esmu izvēlējusies sev savādāku dzīves modeli, taču jau sanācis pie tā pierast. Neko viņiem netaisos pierādīt, dzīvoju savu dzīvi ar saviem kritumiem un kāpumiem, un viņus vienkārši ignorēju. Ja radiem ir grūti pieņemt to, ka cilvēks var būt savādāks, tad tie nav nekādi radi.
09.02.2014 13:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits