nezinu vairs ko darit :(

Reitings 205
Reģ: 03.12.2013
Sveikas miljas meitenes.
Esmu ilgu laiku megjinajusi risinat problemas attieciba ar manu gimeni,bet vairs nav speka tapec lugsu padomu jums jo vairs nezinu izeju un ko darit.
Ta tad stasts ir tads ka man ir 24 gadi un man ir masa un bralis kas ir par gadu vecaki pa mani 25 gadi vinji ir dvini vecakais bralis kuram ir 28 gadi.
Vienmert ir bijis ta ka kad bijam mazi mani brali vai masa sataisa nepatiksanas par tam sutu dabuju es,sava gimene vienmert esmu bijusi balta varna.
Kad parvacos uz Angliju nodzivoju tur 3 gadus pec ta manas attiecibas ar vecakiem uzlabojas,bet ar braliem un masu ne.Brali visu laiku saka cik masa ir laba un cik loti vinu mil,bet kad es meginu ar viniem runat,kontakteties vini mani iznirga saka lai lieku viniem mieru ka nevelas mani klausities un ka kam gan interese tas ko es saku un pasmejas.Sodien viniem jautaju kapec tada attieksme vini mani ignore.
Pedeja laika sezu sava istaba pat ara neeju jo vakar sezot virtuve aiz durvim dzirdeju ka mani bralji ar vecaka bralja meiteni mani aprunaja un nesaprotu kapec ta :( nezinu vairs ko darit :(
Kad saku ka gribu but draudzigi ar visiem lai beidz atstumt mani un lai uzvedas ka pieaugusi cilveki vinji pasaka nepatik kaut kas mekle citu dzives vietu neskatoties uz to ka man ir 7 men.vecs berninjs.
Nezinu vairs ko darit tas ir tik sapigi ka visa gimene ir tik draudzigi viens pret otru,bet mani iznirga bez jeb kada iemesla :( es saprastu ja butu iemesls. :(
08.02.2014 01:27 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
jo Tu esi tāda nekāda, ja to tā var teikt.
kaads paklajs ir jaapiipe lai ta pateiktu matei kura paldies Dievam, aizgajusi no dzeraja, uz kakla sedetaja?! Ne viss dzive notiek ka pasaka. Gadas, ka partneris kautkadu arejo iemeslu del, mainas uz slikto pusi. Un nereti ta ir berna ienaksana gimene. Un to nu ne vienmer var paredzet.

autore, nenjem pie sirds. tur vaina tiesham taja, ka gan jau esat atskiriga raksturos un dvinji ka tadi vienmer bus tuvaki sava starpa. Varbut vinji ir loti ashi, tu klusa utt.
08.02.2014 11:54 |

Reitings 205
Zance paldies tev par padomiem ta ari darisu :)
Paldies par sapratni,citadi seit tik daudzas mani nosoda par to ka man ta ar gimeni nav paveicies,jau ta slikti un vel noliek :(
08.02.2014 11:55 |

Reitings 205
Beibe.Marta nu ja paldies :)
Ja seit mani saja diskusija pa lupatu pa kajslauki nosaukaja,bet nenemu galva jo ir cilveki kas nezina kas ir grutibas un nezin situaciju tikai zin ka nolikt zemak par zemi.
Un ja tur tev taisniba ka bernins ienaca gimene,ta ari berna tevs loti izmainijas. :(
08.02.2014 12:00 |

Reitings 7682
tā jau viņai dzīve neizdevusies
da labi, meitenei dzives sakums vel, tikai 24 gadi. kada neizdevusies dzive.

vienigais par ko piekritu ir tas, ka redzama upura domashana un iztureshanas. Slikta zinja, ka brali un masa izskatas no tiem kuriem sagadu slimu baudu shadus upurus izsmiet. Tikai atceries, nereti vinji pasi ir pilni kompleksu un jo zemak noliks otru, jo augstaki pasi sajutisies.

tev ir jasak darit lietas kas lenam, pamazitinjam cel tavu pasapzinu kura skiet visu muzu bijusi zema. Pirmkart vari sevi no sirds apsveikt ar to, ka nepaliki kopa ar virieti pljeeguru. tas vien liecina, ka tev ir iekshaas tikai paslepies un shi ipasiba, cinitaja, lenam javilina ara.
Atzistos, ari es agrak cietu no sis upura domasnas, gan vieglaka forma. Bet pieaugot, apzinoties savu vertibu, kas gan nenaca viegli, tas mainijas. Tagad nedod Dievs kads saks apcelt bez iemesla. Fiziski vardarbiga neesmu, bet protu sevi lieliski aizstavet un darit to parliecinosi.

Nakamreiz ja tev skatas acis un smin, parmet, pasaka ko riebigu, nenolaid skropstas skumiga sunja skatienaa, bet pacel galvu augstak, ieodmajies, ka skaties uz vinjiem no augsas, ka vinji tadi mazi kverkshkoshi suneli, skanja ir, bet iekost nevar. Cilveka acis,skatiens pasaka daudz. Gan jau pasai sakuma liksies stulbi, mulkigi, bet tici man, ar laiku strada. Tu pati sevi itka ieprogramme vairs nesavilkt gimi skumiga grimase, bet austpratigi paskaties uz tiem neizaugusajiem berniem viriesa kermeni.
Galvenais nesac nikulot, nidet vai prasit kapec vinji,taa, ta ir kaa medus maize siiem cilvekiem.
08.02.2014 12:06 |

Reitings 7682
un zini, galigi neklasisks padoms, bet nereti dirst pasutisana var nosedinat uz pauzes. ari izmeginats.
08.02.2014 12:10 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Cherry, ar ko tev ir labaakas attieciibas - ar savu mammu vai teeti ?
08.02.2014 12:13 |

Reitings 205
Beibe.Marta tiesam paldies tev :)
Ta ari darisu un nepadosos,tada sajuta ka tu bez maz vai mani no tas caulas esi ara dabujusi :)
Cik daudz var dot otra cilveka padoms :)
Ja labak dzivot vienai neka ar virieti kas.katru dienu dzer pa MANU naudu.
08.02.2014 12:18 |

Reitings 205
Mari pilnigi noteikti ar mammu,ar teti man ir normalas attiecibas lidz bridim kad vinam paliek slikts noskanojums vai kad ir iedzeris,tad vins sak uz mani blaut bez iemesla viskaut ko parmet,bet es jau sen to galva nenemu.
08.02.2014 12:21 |

Reitings 4
Reģ: 05.02.2012
Lasot tavu dzīvesstāstu, pirmais, kas man ienāca prātā - ej ar augsti paceltu galvu, un neklausies, ko sliktu par tevi runā. Kā saka, viss rodas cilvēkam galvā. Neizrādi to, ka tev sāp, jo tad, manuprāt, viņiem tā ie kā atkarība tevi aprunāt, jo redz, ka tu uz to reaģē diez gan sāpīgi. Saņemies un esi pašapzinīgāka, tad arī viss izdosies. ( Vismaz man palīdzēja ) :)
Kā jau daudzas minēja, ja ir iespēja tikt prom no turienes, tad tā arī dari ;)
08.02.2014 12:21 |

Reitings 11429
Cherry, un tu esi jaunaakais beerns saviem vecaakiem?
08.02.2014 12:22 |

Reitings 205
Mari ja esmu jaunaka gimene...
08.02.2014 12:28 |

Reitings 205
Milumsmans ja laikam jums visam taisniba vai nu pilnigs ignors vai nu rataa pasutit,es pat tagad nozeloju ka jautaju viniem kapec jus pret mani ta izturaties? Kas man sevi jamaina lai jus ta neizturetos,vot mulke.
08.02.2014 12:30 |

Reitings 11429
Cherry, nevar būt tā,ka tu esi bērns no cita tēva? Manā izpratnē tikai tas izskaidrotu to,ka brāļi un māsas pret tevi slikti un nievājoši iztururās un nepieņem savā bariņā, kā arī tēvs mēdz izgāzt uz tevi dusmas.
08.02.2014 12:31 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Nu bāc, izskatās, ka te lielai daļai šāda bērnišķīga apsmiešana un ņirgāšānās šķiet normāla pieaugušam cilvēkam, ja iemesls ir. Tas taču nav normāli nevienā gadījumā. Vai tad pašas vēl neesat izaugušas un sapratušas, cik dzīve ir sarežģīta, cik cilvēki ir dažādi? Vēl pie tam ģimenes locekļi. Un pat ja bija izdarījusi bērnībā ko tādu, ka brāļi, māsas sāka apsmiet - TĀ IR FAKING BĒRNĪBA, NEVIENS MĒŠ NEPIEDZIMSTAM PAR DALAI LAMĀM.

Man reāli žēl tevis lai gan tai pat laikā situācija šķiet tik nereāla, ka ilgi domāju, vai neesi trollis ar dīvainu humora izjūtu.

Viens ir skaidrs - nahren tev to ģimeni. Vienas asinis nenozīmē obligātu saikni uz mūžu. Pagaidām sakod zobus, uzmet lepnuma spalvu un sāc domāt. Lai arī esi briesmīgā situācijā, bet šodien, rītdien jumts virs galvas tev ir. Tiešām ar upura domāšanu par upuri tā arī mūžam paliksi.
Vai tad negribi sev, bērnam, tiem āpšiem ģimenes locekļiem pierādīt, ka vari izķepuroties no grūtākas situācijas, kādu viņi jeb kad ir redzējuši (pieņemu).

Vēl kas, diemžēl bērni mācāš no vecākies un līdzcilvēkiem. Acīmredzot tavi vecāki kaut kur pieļāva normālu kļūdiņu, ka daži viņu bērni ar putniem galvā uzauga. Atceries, ka tev ir iespēja uz šo visu raudzīties nevis kā uz piemēru, kā dzīvot, bet gan uz piemēru, kā nedzīvot. Arī mani vecāki, vecvecāki ir šādas tādas huiņas manā dzīvē sastrādājuši un sastāstījuši, no kurām, ja es mācītos kā dzīvot, izaugtu par briesmīgu cilvēku. Bet ar skaidru prātu padomāju un saprotu, ka tieši tā rīkoties es nedrīkstu un visus šos piemērus, atmiņas cenšos ievietot - nop, tu esi labāks cilvēks par šo - plauktiņā.

Nu tiešām parunā ar saviem vecvecākiem par pieskatīšanu. Varbūt ģimenes draugi šajā ziņā kā var izpalīdzēt? Iespējas ir VIENMĒR, tev tikai jābeidz sevi žēlot un jāņem sava dzīve pašas rokās un jābeidz ļaut citiem pār to valdīt.
08.02.2014 12:36 |

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
Lasot autores komentārus par tēva attieksmi, man arī ienāca prātā, tas pats, kas Mari, iespējams tavs tēvs ir cits un visa ģimene to zin, tikai ne Tu, kas varētu būt par iemeslu šai apsmiešanai un tēva neloģiskajai attieksmei, jo kā vispār miesīgs tēvs var pateikt ka Tu man nekas neesi, kā arī dzīt ārā no mājas !?
08.02.2014 12:38 |

Reitings 205
Mari ja godigi esmu ari par to aizdomajusies,izraknajusi savus dzimsanas papirus,bet neko tadu neuzraku,jo visos dzimsanas papiros,apliecibas bija gan mammas gan teta vards uzvards,es pat nezinu ko domat... :(
08.02.2014 12:40 |

Reitings 11429
Cherry, nu varbūt vecāki to zin,bet slēpj un tēvs tevi ir pieņēmis par savu meitu (uz papīra) Bet acīmredzot emocionāli to nevar pieņemt.
Varbūt uzjautā kādam no vecākiem? Drīzāk pašam tēvam,ja jau viņš mēdz uz tevi tā izrunāties,tad gan jau arī izstāstītu patiesību.
08.02.2014 12:44 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Īstenībā, izklausās loģiski Mari sacītais.
Tēvam ar māti kādas attiecības?
08.02.2014 12:46 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tad, kad meitenes raksta par vīrieti alkoholiķi uz kakla, tad visas vienā balsī brēc, lai mūk prom un dzīvo kaut pie vecākiem!

Tad, kad tiek pieņemts, manuprāt, sakarīgs lēmums, tad seko pārmetumi, ka meitenei ''dzīve neizdevusies''. :)

Cherry, Tava dzīve ir izdevusies. Tu esi jauna, viss vēl priekšā.. Tu arī neesi viena, Tev ir jauks bērniņš, kurā varēsi ieaudzināt ģimeniskās vērtības, cienīt un mīlēt tuvākos :)

Turies.. esi stipra, pie pirmās izdevības varēsiet dzīvot atsevišķi :)
08.02.2014 12:47 |

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
Cherry, ļoti iespējams, ka tēvs piekirta parakstīties dokumentos kā bērna tēvs, tapēc arī visi dokumenti tīri, jo esmu dzirdējusi līdzīgu stāstu, ka vecāki negrib izjaukt ģimeni un vīrs ir gatavs piedot sievai sānsoli un paturēt bērnu, iespējams tavi brāļi zin šo faktu un zin ka iespējams dēļ tā varēja izjukt ģimene tapēc tevi tajā vaino, bet loģiski domājot, pie kā gan Tu esi vainīga?
Tiešām silti iesaku, kamēr nav kur pārvākties, pacel gavu un ignorē tos, kas spļauj tev virsū!
Veiksmi un izturību! :)
08.02.2014 12:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits