nezinu vairs ko darit :(

Reitings 205
Reģ: 03.12.2013
Sveikas miljas meitenes.
Esmu ilgu laiku megjinajusi risinat problemas attieciba ar manu gimeni,bet vairs nav speka tapec lugsu padomu jums jo vairs nezinu izeju un ko darit.
Ta tad stasts ir tads ka man ir 24 gadi un man ir masa un bralis kas ir par gadu vecaki pa mani 25 gadi vinji ir dvini vecakais bralis kuram ir 28 gadi.
Vienmert ir bijis ta ka kad bijam mazi mani brali vai masa sataisa nepatiksanas par tam sutu dabuju es,sava gimene vienmert esmu bijusi balta varna.
Kad parvacos uz Angliju nodzivoju tur 3 gadus pec ta manas attiecibas ar vecakiem uzlabojas,bet ar braliem un masu ne.Brali visu laiku saka cik masa ir laba un cik loti vinu mil,bet kad es meginu ar viniem runat,kontakteties vini mani iznirga saka lai lieku viniem mieru ka nevelas mani klausities un ka kam gan interese tas ko es saku un pasmejas.Sodien viniem jautaju kapec tada attieksme vini mani ignore.
Pedeja laika sezu sava istaba pat ara neeju jo vakar sezot virtuve aiz durvim dzirdeju ka mani bralji ar vecaka bralja meiteni mani aprunaja un nesaprotu kapec ta :( nezinu vairs ko darit :(
Kad saku ka gribu but draudzigi ar visiem lai beidz atstumt mani un lai uzvedas ka pieaugusi cilveki vinji pasaka nepatik kaut kas mekle citu dzives vietu neskatoties uz to ka man ir 7 men.vecs berninjs.
Nezinu vairs ko darit tas ir tik sapigi ka visa gimene ir tik draudzigi viens pret otru,bet mani iznirga bez jeb kada iemesla :( es saprastu ja butu iemesls. :(
08.02.2014 01:27 |

Reitings 205
Kritins saujina ja es redzu ka mani brali,gimene dzivo tapec no viniem pieneru nenemsu un nekad neesmu nemusi.
Un darishu visu lai manam delinjam nebutu jaizciesh tas kas man.
Un tev taisniba lai iet vini rata,tas nav mans pienakums ar viniem kontakteties.
08.02.2014 12:49 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es zinu ģimeni, kurā arī viena atvase tiek atstumta.. Iz sērijas ''gribējām puiku, piedzima meitene''. Meitene gudra, skaista, izdarīga, veiksmīga, bet vienalga viņa netiek pieņemta.

Tas ir vairāk morāles jautājums..
08.02.2014 12:50 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Cherry - nu, man prieks. Bet saglabā šo attieksmi, nevis šodien gūsti iedvesmu, bet jau rītdien atkal pārdzīvo, ka tevi apbižo.

Es vēl iedomājos, ka varbūt dzemdībās māte ļoti cieta, gandrīz nomira, par ko tēvs tevi vienmēŗ ir vainojis. Bet realitāte - tur vainīgs nav itin neviens.
08.02.2014 12:55 |

Reitings 205
MILAS MEITENES es tiesam loti saku aizdomaties par to ko rakstat par to teva busanu utt.jo es zinu kad mamma ar mani bija stavokli tetis teica lai taisa abortu un mamma teica ne es neesmu slepkava un mana vecmamina (teta mamma) ari teica ne lai mamma netaisa un ta piedzimu es.
Ai asaras saka birt :(
Bet es tak neesmu pie ta vainiga :( Vai tad man del ta jacies visu laiku vai :(
08.02.2014 12:56 |

Reitings 205
Cormeum tas gan man galvenais ir mans delins parejie lai dzivo ka grib galvenais lai liek man mieru.
08.02.2014 12:57 |

Reitings 205
Kritins saujina to gan es nezinu,es tik zinu ka tetis gribeja lai mamma taisa abortu,bet mamma pateica ka ne.
Nu labi,bet kads tam varetu but sakars ar braljiem?
08.02.2014 12:59 |

Reitings 161
Reģ: 03.10.2013
Ar laiku viņi sāks tevi ievērot, kad būs vajadzīgs atbalsts no tavas puses... Dzīvē viss var apgriezties otrādi - vari kļūt veiksmīgaka par viņiem, tikai jāpacenšas un ar vēsu prātu. Neļauj viņiem tevi sagraut pavisam, tomēr tev ir mazais kura dēļ pacensties. :)

Man ir līdzīga situācija, tikai ir tā, ka dzīvoju ar savu ģimeni un mammu, tēvs acīmredzot vispār neuzskata mani par savu meitu, mamma stāstīja ka lika viņai taisīt abortu, kad es biju vēderā, jo neticēja, ka esmu viņa meita, pēc attieksmes vnm esmu to jutusi... Līdz ar to man nav gandrīz nekas, kas ir manam brālim. Un bralim ir līdzīga attieksme. Un savu mazdēlu - manu dēlu vispār nepamana. Ir skumji, kad ģimene nenovērtē visus vienlīdzīgi.

Kā padomu varu ieteikt - kā jau teica kāds, pie pirmās iespējas pārvākties, un lai tev stipri nervi. :)
08.02.2014 12:59 |

Reitings 205
Sanita paldies :)
Bet vinu attieksme nemainisies jo tada ta jau ir no pasas bernibas :(
Bet es netaisos del ta visu muzu ciest,tas gan ka bus iespeja ta parvaksos.
08.02.2014 13:05 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Cherry, lūdzu nevaino sevi, lai vai ko tēvs bija teicis, tās ir viņa problēmas, tu neesi vainīga pie tā un viņa dzīvi nedzīvo. Ja viņš izrādīja dusmas, tad dusmojās jau tikai uz sevi!
Par brāļiem māsām.. arī man ar māsām nav labs kontakts, ir divas vecākas māsas, kādreiz
to pārdzīvoju, bet saprotu, esam izauguši, ja man nav par ko runāt, mani nesaprot, tad vienkārši ignorēju, neliekos ne zinis. Esi sev svarīga un neciet tādu izturēšanos, godīgi sakot, izklausās pēc tādiem ''jampampiņiem'' tie tavi brāļi, māsas, ļoti necienīgi.
Kāpēc māte nevar nolikt pie vietas? Ai, žēl man tevis, galvu augšā;)!!!!!
08.02.2014 13:08 |

Reitings 161
Reģ: 03.10.2013
Varbūt tev ir kāda draudzene ar kuru kopā varētu īrēt kādu dzīvoklīti? Kura varētu nedaudz ar mazo arī palīdzēt? Tomēr vienai domāju das būtu pagrūti.
08.02.2014 13:08 |

Reitings 205
xerty nu ja paldies...
Bet tur jau ta lieta ka mamma neko nesaka vina pasaka man pati vainiga es saku nu bet tad BEIDZOT izskaidrojiet kur vainiga pie kaa? Atbildi ta ari nesanemu.
08.02.2014 13:14 |

Reitings 205
Sanita ja ir man labaka draudzene,bet vina ar puisi.dzivo kopa un ar puisa labako draugu.
08.02.2014 13:15 |

Reitings 471
Reģ: 17.12.2012
Cherry, vai tu esi no Rīgas? Situācija izklausās ļoti draņķīga, bet kā jau meitenes teica - galvu augšā, iztaisno muguru, nezemojies un neņem galvā, un mēģini pēc iespējas ātrāk tikt dzīvot atsevišķi.

Un ir arī tādi cilvēki, kas izīrē nevis veselu dzīvokli, bet vienu istabiņu, līdz ar to arī samaksa ir daudz mazāka. Varbūt vari ko atrast?

Es nezinu, vai tā ir normāla summa, ko bērna tēvs maksā (neesmu saskārusies ar šādām lietām), bet man radās jautājums - kapēc tik maz?
08.02.2014 13:32 |

Reitings 32
Reģ: 21.08.2010
Cherry,mācies pieņemt kritiku,šeit meitenes dod labus padomus un ir varbūt skarbāki vārdi,bet,ne jau,lai ''noliktu'' tevi,kā tu saki,bet liktu saņemties un sākt lēnām karpīties uz augšu!Sāc kaut vai ar savu pašapziņas celšanu-lasi grāmatas,satiecies ar cilvēkiem ārpus mājas,palīdzi mammītei kādos mājas darbos,nevis sēdi visu dienu istabā (ja jau jums ir kaut cik labas attiecības) -par dažiem labiem darbiem neviens vēl nav apcelts,apsauktāts!Lai tev viss izdodas,veiksmi.
08.02.2014 13:35 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Cherry, JA tiešām tā ir, ka tu varētu būt cita tēva meita, tad varbūt brāļi un māsa tevi tā neieredz tieši tāpēc- viņi visi ir abu vecāku bērni, bet tu ne. Lai noskaidrotu papēti bērnibas bildes, kā jūs atšķiraties izskatā utt, un izjautā vecmāmiņu, gan jau, ka viņa zinās.
Tev nav kādas draudzenes? Varbūt vari sarunāt, ka draudzenes uz maiņām pieskata bērniņu kādu laiku, un sameklē darbu, + būs mazāk laika jāpavada mājās un jāklausās pārmetumi
08.02.2014 13:43 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Man liekas, ka tu nestasti visu. Nevar buut taa, ka visai gimenei tu riebies. Saprastu, ka tiesaam tavs teevs tevi nicinaatu, jo nebuutu iistaa meita. Bet kaa ar braaliem un pat mammu!? Varbut esi gimeni parados iedzinusi? Visu laiku dzivojusi uz gimenes kakla? Nepabeigusi skolu, kaut ari nauda samaksata (varbut bija doma naudu citur ieguldit, bet gimene izvelejas tava izglitiba, kuru tu neieguvi)? Kaa ir tagad? Par kaadu naudu tu dziivo, jo nestrada (varbut gimene del tevis un tava berna tagad knapi galus velk kopa)? Varianti dazadi.
08.02.2014 13:51 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Pāri pār visu ieteiktu meklēt palīdzību krīzes centros.
Varēsi strādāt, bērns būs pieskatīts un pati būsi mierīgāka. Vismaz līdz bēŗnu varēsi laist bērnudārzā. Nedomā par cilvēkiem, kuri nevēlas domāt par tevi. Ej prom, apmeklē kādus kursus (tehnikumos, arodskolās - nezinu, par sekretāri izmācies) un paralēli strādā. Tas man šķiet ir vienīgais loģiskais risinājums.
08.02.2014 13:57 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Man liekas, ka tu nestasti visu. Nevar buut taa, ka visai gimenei tu riebies. Saprastu, ka tiesaam tavs teevs tevi nicinaatu, jo nebuutu iistaa meita. Bet kaa ar braaliem un pat mammu!? Varbut esi gimeni parados iedzinusi? Visu laiku dzivojusi uz gimenes kakla? Nepabeigusi skolu, kaut ari nauda samaksata (varbut bija doma naudu citur ieguldit, bet gimene izvelejas tava izglitiba, kuru tu neieguvi)? Kaa ir tagad? Par kaadu naudu tu dziivo, jo nestrada (varbut gimene del tevis un tava berna tagad knapi galus velk kopa)? Varianti dazadi.

Tieši tā. Mēnesī tev tēvs sūta 50eiro + bērna nauda, bet cik no tā Tu atdot ģimenei par ēšanu, komunālajiem un citiem izdevumiem?

Spriežot pēc tavas gramatikas un izteiksmes veida, izskatās, ka arī izglītība nav no tām labākajām. Cik klases Tu esi pabeigusi vai kādā skolā gāji?
08.02.2014 14:52 |

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
EnergyDrink, kāds sakars finansēm ar ģimenes attieksmi, kas ir novērota jau no bērnu dienām?
08.02.2014 15:01 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Nelasiju visus komentarus, bet sapratu, ka uzturies LV. Iesaku braukt atpakal uz Angliju, seit dabusi bernam valsts apmaksatu aukli un pati varesi stradat. Noire maju un valsts palidzes ari par maju maksat. Lenam atspersies, bus jauni draugi, jauns dzives biedrs, pozitivaks skats uz dzivi. Un galvenais, ka busi neatkariga.
08.02.2014 15:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits