Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Godīgs puisis

Reitings 83
Reģ: 07.07.2009
Čau mīļās!
Es izvēlējos sev blakus ļooti godīgu puisi. Pat pārāk godīgu.
Man ir 23.gribu vēl trakot,patīk atpūsties,bet nu arī ne pārāk bieži. Nu bet esmu no dauzoņām,ja tā var teikt. Bet ar viņu nav iespējams kopā atpūsties. Jo viņa klātbūtnē man jāuzvedas godīgi,nedod Dievs ja uzpīpēšu ar meitenēm,tad lekcija man garantēta. Man ļoti jāpiedomā kā viņa klātbūtnē uzvesties un tas mani smacē nost. Kopā nedzīvojam,tagad arī tikšanās sanāk retas dēļ darba. Tāpēc pagaidām ir tā,ka pa nedēļu varu darīt ko vēlos,varu ar meitenēm satikties vai ko tādu.
Kad par to padomāju,viņš būtu ideāls ģimenes dzīvei,ideāls kā tēvs un vīrs. Bet pagaidām ir kā ir. Viņš dzīvo laukos un uzvedas arī tākā tāds opītis :( Viņam ir 26 gadi. It kā puisim taču arī vajadzētu iztrakoties līdz izveido ģimeni. Esam par to runājuši,viņš vēlas ar mani pavadīt laiku,atpūsties pirms veidojam ģimeni. Bet viņa izpratnē atpūta,tas ir mīcīties pa gultu,iet ārā strādāt,nu un vasarā aizbraukt kādā eksursijā.
Puisis pats kā tāds ir labs un foršs. Uzmanību velta un mīl.
Iesakiet ko ar tādu var ko iesākt?
Stulbi teikt,bet man ļoti pievelk pie tiem sliktajiem puišiem,liktenis tagad ar mani ir izspēlējis joku un iedevis pārmaiņas pēc godīgu puisi :)
07.02.2014 23:21 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
nav jēgas mocīties... Man arī patīk sliktie puiši :d Tagad vairāk ne, tagad patīk vīrišķīgie... Bet vienalga... Nemocītos ar tādu, kā izteicies '' vecu opīti''. Man arī tāds viens bija, nu it kā viss super, bet dzīve ar viņu garlaicīga,, viņam 21 gads tad bija... Tusēt negribēja, ar draugiem reti tikās, visu laiku pašai bija kkas jāierosina, dzīve neritēja uzpriekšu,, un vēl viņš īpaši neko nelasīja, neattīstīja sevi intelektuāli... Ātri viss beidzās :) vnk nav nākotnes attiecībām, kur vīrietis JAU sēž mājās kā piepe un negrib nekur izkustēt.
07.02.2014 23:25 |

Reitings 243
Reģ: 02.12.2013
Mums ir divas Enijas izrādās šeit forumā.
07.02.2014 23:28 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Vai tad slikti, ka kāds par tevi domā un rūpējās? labāk tādu, ka jāskraida pakaļ, jācieš vai jāraud? Jādomā kur atkal aizdzēries vai kurā gultā aizķēries?
07.02.2014 23:30 |

10 gadi
Reitings 4303
Reģ: 03.08.2009
Manuprāt, sekojoši - no vienas puses vari vēlāk nožēlot, ka tādu puisi jaunības trakumā palaidi garām, kad pēc pāris gadiem gribēsi dibināt ģimeni, bet no otras puses - ja attiecības smacē tas ne par ko labu neliecina.

Jebkurā gadījumā, ne jau kopīga ballēšanās ir svarīga. Svarīgi ir tas, kā jums ir, kad esat kopā. Ja arī tajos brīžos liekas, ka kaut kas nav kā vajag, tad jau ar varu nepiespiedīsi sevi viņu mīlēt. Ja pārmetumi par smēķēšanu satrauc, tad varu nomierināt, viņš nav tāds vienīgais :D Arī manējais man lekciju nolasītu, ja zinātu, ka kādreiz paballējoties ir sanācis uzsmēķēt. Bet tie ir tikai sīkumi. Ja pašos pamatos nav tās sajūtas, ka ir īstais, tad meklēsi visādus attaisnojumus, kāpēc viņš nav īstais un kas no viņa īpašībām traucē/neapmierina.

Arīdzan ne jau visi ļoti grib trakot pirms ģimenes veidošanas. Tavs puisis izklausās pēc mana labākā drauga - super čalis, smuks, gudrs, izdarīgs, rūpīgs, 26 gadi :D Bet nepatīk ballēties. Bet viņam ir piemērota meitene, kura arī negrib ballēties :D
07.02.2014 23:30 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
nu jā, bet wendy garlaicīgu dzīvi es arī nenovēlētu. IR jau arī normāli vīrieši, kas neaizķeras citu gultās. :D
07.02.2014 23:31 |

Reitings 212
Reģ: 12.11.2013
Mēģini viņu pierunāt uz kādām izklaidēm, tusiņiem kopā. Ja izvēlēsies palikt ar viņu, tad, iespējams, ka drīz sēdēsi viņam blakus kā omīte:D un drīz vien nesapratīsi, kur jaunība paskrējusi. Bet no otras puses, ar tiem sliktajiem džekiem jau arī nekur tālu nevar tikt...
07.02.2014 23:33 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Forša viņam izpratne ar izklaidēm un atpūtu, mīcīties pa gultu vai strādāt āra darbus.
07.02.2014 23:35 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Kaada vaina izklaidei - rakt tupeņus vai raveet bietes hehe :D
Es domaaju, ka tev nav pa celjam ar cilveeku, ar kuru tu nevari buut tu pati! Tikai tapec, ka vinjs tjipa buus ideaala viirs un tevs?? Pfff nebuus gan! Nebojaa sev dziivi , diivo taa, kaa veelies un esi tu pati !!!
07.02.2014 23:42 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
vajag vidējo variantu.ja Tev ar viņu nav interesanti,tad agri vai vēlu viss izjuks..man bija tāds ideālais-neder, nepīpē, meitās neiet, bet es viņu pametu ,jo nespēju vairs izturēt. viņš gan mani veda izklaidēties,bet vnk apnika.
un ko šis ,it kā ideālais vīrietis dara? varētu padomāt,ka viņš jau ir precējies ir bērni,jo visu laiku nez kādu nopietnu tēlu par sevi uzbūra , taču nē.. bija viena vnk draudzene un viņa aizgāja no viņa,jo sagribēja ģimeni, bērnus, precības..tagad ir nākamā vnk draudzene..laikam jau viss tādā līmenī arī paliks,kaut gan puisim ir pāri 30gadi. ko es ar to visu gribu pateikt? ja ir ,it kā pareizs vīrietis,tad tas nebūt nenozīmē,ka viņs izrādīsies tāds,kurš gribēs patiešām ļoti nopietnas attiecības ar kāzām , bērniem, tā kā tādu apsvērumu pēc nav jāciešas un jāsatiekas nezin cik gadi,jo varbūt kādreiz būs labs tēvs, vīrs.
07.02.2014 23:45 |

Reitings 1717
Tad runā ar viņu. 26gadi tomēr nāk vecums, kad sāk gribēties ģimeni (protams ne visiem). Un kompromisu vienmēr var atrast. Ja esi viņam nozīmīga tas ir tikai loģiski, ka viņu uztrauc viss kas saistīts ar tevi.
karoč es tagad runāju emociju iespaidā, jo pašai nav labākā strīpa dzīvē. Bet nu ja viņš tev patīk un ir jūtas, tad viss ir iespējams. Ka pēc laika nenākas nožēlot, ka palaidi foršu puisi.
07.02.2014 23:45 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Kad par to padomāju,viņš būtu ideāls ģimenes dzīvei,ideāls kā tēvs un vīrs.

Kāds vēl ideāls vīrs (Tev)? Tas, ka netusējas apkārt un nekoļī citas, nenozīmē, ka viņš būs ideāls. Ja jau tagad ir tādas pretenzijas pret viņu, tad kas būs pēc tam? Vienīgi, ja pati vairs negribēsi ne atpūsties, ne justies brīvi...

Vnk ir cilvēki, kas ir labi, godīgi, bet raksturā nesader. Nākotnē Tu vrbt satiksi tik pat godīgu, bet vēl arī atraktīvu cilvēku, kas gribēs kopā ar Tevi izklaidēties :)
07.02.2014 23:48 |

Reitings 83
Viņš pats man saka,ka gribot atvērties tāpat kā es. Iztrakoties no sirds un tad atkal būtu uz kādu laiku miers. Bet tad sāk,ka viņš dejot nemāk,kad iedzer viņš ir tik uzmācīgs kā ods,kad nedzer,tad vaktē mani. Man viņu jāvelk un jāpierunā uz tusiņiem. Un viņš parasti izvēlas būt par šoferi,baigais prieks :(
Zinu,ka viņam iekšā ir tas dullums,bet viņš izvēlas skaldīt malku foršā vasaras dienā,nevis doties uz jūru ar mani.
Sākumā tā nejutu to atšķirību starp mums,jo tad viņš parakstījās uz visu,lai būtu kopā ar mani,bet tagad ir kā ir. Protams ir jauki,ka ir gādīgs vīrietis un tā,par to nesūdzos,bet gribu,lai attiecības ir jautras,ar puisi ir jautri,bet nezinu kā šito iekustināt!
07.02.2014 23:56 |

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
Es tādu ilgi neizturēju. Sāka kaitināt viņa pārliekais pareizums un mīļums. Nepatīk man pārāk mīļi puiši. Kas runā tikai deminutīvā, visu laiku lien mīļoties utt. + VIenmēr tie pārmetumi par smēķēšanu un nedod Dievs es Lieldienās iedzēru šņabi!!! (manējais bija kristietis pagaījies :) )
07.02.2014 23:56 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
iedomājies,ka Tev būs bērns un viņš tā vietā,lai aizvestu bērnu uz jūru ies skaldīt malku?:D nē,es jau saprotu,ka malku arī ir jāsaskalda,bet vai kādu dienu , stundas nevar veltīt arī izklaidei, relaksācijai?
nevar visu laiku vārtīties pa gultu. apnīk:D cik ilgi vārtīsies vien pa gultu. tāds primitīvs izklausās bez interesēm.
08.02.2014 00:01 |

Reitings 1717
iedomājies,ka Tev būs bērns un viņš tā vietā,lai aizvestu bērnu uz jūru ies skaldīt malku

Nav teikts, ka viņš tā darīs. Iespējams, ka tieši tad viņš atvērsies. Bet nu ne man to spriest :-)
Daudzi nemāk vai nepatīk dejot. Tāpēc uz tusu var aiziet. Lēnās dejas tak var padejot visi. Un ir ok, ja viņš nav agresīvs vai pārlieku greizsirdīgs. Un ļautu tev dejot arī ar citiem. Un runā ar viņu, jo izzīlēt kā jūties un ko domā viņš nevar.
ok es aizveros :-D
08.02.2014 00:12 |

Reitings 83
Ir jau bišķi smieklīgi par to malku,bet tā arī viņš dara. Kad vienreiz mēģināju runāt par to,viņš lamājās,teica,ka māju vajag turēt kārtībā un tajā visu laiku ir jāiegulda. Un nav neviens kas to darīs utt. Kad pa dienu ir nostrādāts,tad var atpūsties tikai.
QB man aptveni tas pats. Par smēķēšanu var domāt tikai vistumšākajā stūrī,par alkoholu arī tikai ar draugiem. Viņš pat slēpj alkoholu skapī no saviem vecākiem. Ir jau tāds dīvainītis...
Esmu gribējusi viņu pamest,sakot,ka nav ko mums abiem mocīties,bet viņš raud,cenšas. Un taisnība jau ir,pāri viņš man izdarījis nav,bet man ar viņu ir garlaicīgi un reizēm dusmas uznāk,ka man jāklausa viņam.
Te ir tā galējība-cita būtu laimīga par tādu puisi,kurš ir godīgs,nevazājas nekur,nedara pāri utt. Bet man acis pilnīgi iemirdzas,kad ieraugu kādu foršu džeku,kurš arī vēl ir tajā jaunības dullumā. ā un vēl interesanti,vinam visi draugi tā labie,viņš vienīgais ir tas godīgais!
08.02.2014 00:12 |

Reitings 83
Wendy vienreiz uz lēno deju uzlūdza ballē,jo zināja,ka gribu taču ar savu puisi padejot :D Tā bija vienīgā reize pa gadu! Pats stulbākais,kamēr viņš sēž malā,mani izdejo mūsu kopīgie draugi,a viņš tik noskatās. Kad esam mājās,tad pēkšņi viņš visu grib,mīlēties arī,bet esmu piekususi un gribu gulēt :D
08.02.2014 00:17 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Nepamaniju, vai jau rakstīji, bet vai Tu esi kārtīgi izrunājusies ar draugu par šo visu?
08.02.2014 00:35 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Foršs puisi, bet ne Tev, Tev vēl vējš galvā svilpo.
08.02.2014 00:48 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
saku kā ir, mans vīrietis ir tieši tāds pats ;)
pa retam pierunāju viņu kkur aiziet
taču saku kā ir, mēs dzīvojam kopā un jūtos ļoti laimīga.
arī esmu no dauzoņām un slikto puišu piekritējām, tāpēc viņš ir tas, kas pievelk mani pie zemes :)
08.02.2014 00:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits